Prietenele mele de suflet si sosiile lor celebre

Sosiile lui Adina si Niki – Marilyn Monroe si Celine Dion.

Adina R a fost prima “necunoscuta” care-a venit acasă, în vizită, după naștere. Mi-a arătat cum să port sling-ul. Am fost o mămică modernă si mândră, era așa de faină eșarfa aia c-aș fi ieșit numai cu ea și cu bebe. Am prins si o vară foarte caldă. Tot Adina ne-a adus si suportul pentru pat, de-l comandasem pe net si-am primit o covată si le-am returnat. E o plasă care se fixează sub saltea ca să nu cazi din pat, altfel e drept că aș fi putut pune covata. Încă mai folosesc plasa de protectie! Mândra mamică a trei copii, Adina si-a făcut timp să mă ajute cât am stat la Cluj, să-mi dea sfaturi simple si directe. Ia uite cât de frumoasă e si ce bine seamănă cu Marilyn!

Niki Nicol, Nicoleta, mi-a fost mulți ani un fel de îndrumător emoțional si spiritual. Eram în Germania si ea este stabilită-n Italia. mai vorbeam si la telefon. Ei îi puteam spune orice despre viața mea. Niki e pasionată de operă, ca să nu zic obsedată, dar ea e de vină că nu mi-a trimis răspunsurile la întrebări, așa că, postez numai opiniile subiective.

Ceea ce mi-a scris odată Niki, cand a început greul în viața mea, nu voi uita niciodată. Sunt niște adevăruri despre ciclurile vieții, pe care le știam dar nu le puteam explica. Pe scurt, nu ai cum să trăiești o viață în care îți merge bine ca într-un perpetuum mobile, ani de zile. La un moment dat cazi rău. cauzele sunt absolut de toate felurile, viața șoptește la ureche wait a second si se schimbă TOT. De aici, începe un alt ciclu si depinde numai de tine cum te redresezi și cum reușești să faci tot ce îți stă în putință, pentru ca într-o zi, să ai siguranța că pământul nu ți se mai clatină sub picioare. Niki mi-a spus, indirect, că aceste etape sunt absolut normale, nu rele sau bune. Și citeam deja Locurile care te inspaimanta, Pema Chodron, din păcate atunci nu am înțeles-o, nu am aprofundat-o si acum nu o mai găsesc.

Am trecut natural spre Eckhart Tolle, rămas teacherul meu spiritual de suflet, Caroline Miss (nu sunt sigura ca asa se scrie) si Gregg Braden. Pana atunci confundasem motivaționalele cu trainingul spiritual, cu îmblanzirea egou-lui, cu tot ce te ajută să înțelegi că evenimentele nu sunt despre tine si pentru tine. Ci felul în care tu reacționezi la aceste evenimente. M-au ajutat extraordinar de mult, dar la început așteptam să văd ce mi se întamplă, Niki mă încuraja, eu nu înțelegeam cum și de ce mi s-a schimbat viata dintr-o dată.

Prietena mea Nicoleta și Celine Dion. Deh, Nico nu e atat de tânără ca Celine dar eu zic c-arată mai bine ca celebra cântăreață, Celine a slăbit foarte mult, probabil după moarte soțului. Ipostaza mi se pare grozava, pentru unele poze ai nevoie măcar de o zi si 330 de poze să-ți iasă! Iar ea a găsit postura perfectă.

Camelia Oprea este… bunică. Și sosie. Vă las să ghiciți celebra ipostază 😉 Sunt invidioasă pe așa bunică tânără si arătoasă, bunică non stop adică! Este printre primii bloggeri cu care am interactionat și n-am pierdut legatura, chiar daca eu nu mai comentez pe bloguri momentan. Desi îmi tot propun.

Ok, nu m-am lăsat mai prejos si am încercat si eu o sosie care-mi place la nebunie numai că n-am avut pe nimeni care să se priceapă cât de cat la decor sau la lumină si mai ales la unghiul în care să stau 🙁

Ca să mă asigur că nu mi-am pierdut zâmbetul în perioada izolării, eu fiind obisnuită să-mi scot zilnic copilul după ce veneam de la muncă, am mai scos o postură realistă pentru perioada asta. Mi-ar plăcea să văd mai multe provocări: unghii roase ori pur si simplu neîngrijite 3 zile, naturaletea pe care-o ai după ce sapi o postată :P, poze cu fete frumoase fără make up, ah si poze cu cât păr alb aveți în cap. Că eu am descoperit că… sunt o pisică alb-negru bălțată. Si mi-ar sta în gand să mă tund scurt de tot, să-l las să se regenereze si să port o perucă simplă 2-3 luni.

Orice suma, o ajuta pe Hapi sa ramana demna in fata Justitiei.Multumesc!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *