O broască țestoasă longevivă în lumea asta virtuală.
Cătălina Maura

Mi a trebuit ceva timp sa-ti inteleg scriitura, sa-mi pun mintea la contributie (doh) si sa incep sa te “citesc” si dincolo de cuvinte. Esti asumata, carismatica, cu un real talent de a scrie si descrie intamplari care ascund dincolo de cuvinte trairi, sperante, tristeti – o pofta de viata incredibila.
Ana Maria Lantos

Zurlie, exotică şi talentată în a spune poveşti.
Madalina C

Gândește-te la tine ca la un “brand”. Cui te-ai adresa, dacă ai vinde produsele tale? Din unghiul asta eu închid ochii și o simt pe Hapi astfel:
Aromă orientală, ritm lent de tamburină, o femeie îmbrăcată in negru și mov străbătând infinitatea deșertului, mirosul unul ceai de rodie și portocale.
Adina Chiriliuc

De pe altă planetă.
Cornelia Crina Popa

Te pricepi sa faci din noroi ciocolata, din banal senzational, din durere – umor. stii sa asezi un văl de mister pe cuvinte incat sa ne lasi si pe noi sa gandim, sa cautam. si mie mi a luat ceva vreme sa inteleg ce si cum scrii dar in timp m am obisnuit si am inceput sa pricep. si stii ceva? chiar e fain sa gasesti si altceva din cand in cand
Vavaly

O fată curajoasă, care a renunţat la multe avantaje ale libertăţii pentru a da naştere copilului ei. mie asta mi se pare tare.
Lorena Lupu

O femeie plină de iubire, ce scoate zilnic din takshita ei câte o durere, ambalată frumos în umor.
Bianca Elena Arama

Ai reusit cumva sa ramai un copil frumos
Mihaela Mihai

Hapi (cu “i)! În timp ce scriam mi-a apărut de tăguit “hapi bee
Olimpia Săpunaru

Eşti un amalgam delicios pentru cititorii nemediocrii. Din când în când, chiar “hard to handle”. Deşi ştiu că scrii într-un mod aparte, care mă detensionează, şi că ai super-capacitatea de a-i face pe oameni să zâmbească în momente grele, ştiu că au fost şi seri obositoare în care mi-am zis “ah, uite, Hapi are articol nou, dar nu sunt în stare să mă concentrez să citesc, las pe mâine”. E nevoie de ceva atenţie, că nu scrii pentru masa “aia” mare de oameni, ci pentru aceia care-s dispuşi să citească şi printre rânduri. Dar când nu sunt epuizată, eşti delicioasă. Şi tu şi scriitura ta. Cheers!
Ioana Radu

Io am sa te caracterizez printr-o zicala: ce-i in gusa , si-n capusa! Asta am apreciat , citind pe Hapi: franchetea!
Ana Maria

Hatru este un cuvant vechi, cred ca ti se potriveste! Mai sunt multe altele, dar pe asta il vad eu mai pregnant!
Oprea Cami

Foarte sincera, buna psiholoaga, directa, charmanta, curajoasa, moderna dar cu adanci radacinii in suflet, faci tu ce faci si mereu te intorci la valorile reale!
Niki Nikol

Deschisă la minte.
Ioana Moldovanu

Isteaţă, inspirată dacă nu chiar talentată în ale scrisului, cam zurlie, dar o mare sufletistă căreia îi place viaţa. Ţi-am apreciat mereu empatia şi faptul că ştii să apreciezi prietenia, atunci când este sinceră (cred că nu sună prea mult a laudă, nu?)
Max Peter

Hapi… Hm… În spatele numelui Hapi am gandit mereu că stă de fapt altceva. Hapi este originală, cu felul ei de -a scrie altfel. În spatele cuvintelor stau povești, care te pun de multe ori pe gânduri. Întotdeauna am citit printre rânduri și pentru că pe alocuri(cum am mai spus, viaţa noastră semăna), știam că nu e mereu așa cum pare. Hapi povestește cu haz, scrie cu ironie, de multe ori atât de fină că îți încinge unicul neuron. Am mers cu Hapi prin toate locurile pe unde a umblat, am stat împreună cu ea pe canapei , i-am ţinut sacul de box atunci când făcea sport sau doar ,, își scotea dracii din ea” ca sa poată deveni din nou o iubăreaţă zambitoare. Hapi își asumă spusele și își tine cuvântul. Și ajută oameni pe care nu i-a văzut în viaţa ei. Dar îi simte aproape. Hapi și-a spus povestea atât cât a vrut să vedem noi. Eu am,, vazut” mai mult decât atât. O femeie puternică, asumată, cu o dragoste în ea care durea. Dar… Hapi e happy.
Wild Rose

Iti place sa manuiesti cuvintele si te adapostesti uneori in spatele lor pentru a-ti masca sensibilitatea, insa suficiet de puternica pentru a-ti asuma adevarul si consecintele lui, intr-o lume invatata sa minta si sa pretinda.
Gabriela Ilieș

Sarcastică. Un râu în mișcare.
Ionela Blănariu

O sensibila spumoasa si sfatoasa.
Allinne Pivoine

Misterioasa, puternica, directa, speciala.
Aura Twarovska

Povestitor asumat al unei vietii adevarate si cu miez. Prin tine, inainte. Cartea scrisă de tine s-ar numi Anii sălbatici ai vieților mele.
Talida Soare

Ce apreciez eu cel mai mult la tine… Un sănătos simț al umorului și o rară inventivitate lexicală.
Melania Bancea

Ai un fel omenesc de a povesti, ai o naturalețe în exprimare, nu te chinui ca n-spe alte fomei sa pari mai cu mot si cea mai tare din parcare. Ești TU, aceasi intotdeauna.
Ana Maria Bacu

Mie, atunci cand povestesti tu… mi se cristalizeaza in fata ochilor mintii o pelicula inspirata din realitate. Si, cum numai astea-mi plac mult, iti raman o cititoare fidela.
Deci: interesanta, intr-o cromatica aparte, dar si placut transparenta in acelasi timp, romantica, atat cu creionari profunde, cat si cu urme de penita apasata si neastamparata (mai ales cand te supara cineva), nostima, dar si cu multe tuse duioase si incarcate de mult sentiment si emotie (mai ales in ultimul timp!).
Lilian Nailil

Un suflet cald, o dietă de… veselie.
Mihaela Curea

Hapi e rebela, jucausa, interesanta si amuzanta si a mai vizitat si Hurghada.Sa mai zic ca sunt fascinata de Egipt si pe piramide, Cairo si mumii…
Aniela Doca

Haioasă. Îmi plac postările tale sunt în timp real.
Abbas Lulu

Toate descrierile misto au fost postate deja. Voi spune ca eu te-am perceput ca pe o tipa complicata, cu principii, o femeie care iubeste viata si nu se teme sa lupte cu / pentru ea. Te-am vazut, de-a lungul timpului, si foarte blanda, dar si pe post de serpoaica pregatita sa atace tot ceea ce contravine principiilor dupa care te ghidezi. Te-am admirat mereu si, pe furis, te-am invidiat, la fel cum le-am invidiat pe fetele care iti erau prietene apropiate 😀 De cand cu ultimele evenimente majore din viata ta, respectul si admiratia mea au crescut la cote incredibile. Cu toate astea, pentru mine cred ca vei ramane mereu nu Ioana, ci Hapi, femeia misterioasa ce poarta cu ea, oriunde ar merge, arome orientale (asa cum bine spunea cineva mai sus), inteligenta, curajoasa, puternica si mereu cu vorbele la ea.
Sas Vienela

Ești ca mine.
Mixy