Genele mele false, privirea mea sinceră

gene Ioana StanciuMăcar în scris să fiu mai egoistă. Chiar am observat că repet des Eu, credeam că l-am atrofiat dar nu, e acolo, trebuie să mai lucrez la setări :).

Știți că v-am povestit despre

Extensiile de gene cu Xtreme Lashes

și chiar am citit astăzi un articol spectaculos de plictisitor pentru mine, șablonat, o scriitură cu modele de pe podiumuri, despre cum vrem noi să semănăm cu ele și cum sunt muierile din reviste etalonul fiecărei muritoare. Hai serios. Dacă ai crescut în spatele camerei și te-au machiat 12 ani niște stiliști, te cred. Dar majoritatea nu suntem în buchetul acela colorat, imens, cu cozi lungi și scurte, disperate după atenția unui bărbat și disprețul vreunei femei.

Extreme Lashes la Ioana Stanciu

Nu aveam de gând să aplic și gene după ce mi-am tatuat ochișorii. De fapt, când intram în vreun butic și vedeam lângă unghiile acelea din plastic “fâșii de gene”mă gândeam că trebuie să fie tare ciudat să-ți lipești așa ceva pe pleoape. Și-mi mai aminteam cum, vara, îmi puneam pe unghii petale de trandafir sau bujor din grădina bunicii, le lipeam cu oareșce scotch. Da, chiar așa făceam iar la ochi trăgeam o linie luuungă cu vreun creion chimic aruncat pe stălaje, iar când scăpam fără conjunctivita (care apărea după o zi), era bine.

Scotchul adevărat, genele adevărate, le-am descoperit mai tarziu.

Când îl folosesc pe primul, adică destul de rar, înseamnă că am o problemă sau sunt inhibată rău.

Ei, cu genele e altceva. Mi-a plăcut și de Ioana, cum mi-a explicat, mi-a plăcut că e dulce și dură, calmă, trecută prin durerile ei și se pansează cu mult shopping. La suprafață arată ce vrea ea și în suflet nu se vede ce are. Elanul și forța pe care-a avut-o după ce-a învins o suferință crudă, să lucreze pe cont propriu, să dezvolte o mică afacere, uite, toate astea ar putea da aripi oricui, la orice vârstă.

Bine, Ioana Știe să pună extensii din cele mai bune gene așa încât să se potrivească purtătoarei și știe să îndepărteze tatuaje cu laser.

Nu le port mereu dar recunosc că e combinația absolut ideală: liniuțele simetrice trasate-tatuate, sprâncenele aranjate, buzele ușor pigmentate și genele lungi, dese, care oferă dramatism privirii că și cearcănele tot dramatism oferă însă nu și încântare. Nu mai stau 20 de minute să mă machiez. Vara -fond de ten.

gene falseZona este curățată, fără nici un fel de machiaj, genele de la purtător erau destul de anemice din cauza stresului, a oboselii, a unor chestiuni care s-au aglomerat (probabil m-am și devitaminizat o perioadă, nefiind atentă la alimentație) dar cu cât aveți gene mai frumoase și mai bogate, cu atât mai mult le va îmbunătăți aplicarea fir cu fir a  acestor perișori naturali care NU se lipesc de pleoapă!

Am înțeles că multe fete folosesc rimel,vă dați seama că aspectul este mult mai intens, Cleopatră, Jade din Clona sau clona lu Vântu, depinde unde alegeți să vi le aplicați și ce experiență are persoana, dacă a făcut acel curs ori și-a cumpărat o diplomă…

Cum arată după ce te speli pe față, cam așa, câteodată mi-e lene să le piaptăn, le usc puțin cu foenul, îmi pare mie că nu cad prea repede.

gene falseApropo, tot de aici vă puteți achiziționa și produsele de la Xtreme Lashes care sunt fabuloase, destul de scumpe dar și cantitatea este pe măsură, deci aveți câteva luni demachiant sau creme, rimel, samd.

La ce am renunțat deja de câțiva ani pentru noile plăceri?

Nu mai merg deloc la salonul de cosmetică. Sincer și direct. Manichiura și pedichiura le execut cu lejeritate acasă, chiar și epilatul, țip la fel de înfricoșător oriunde aș fi. O cremă bună, gomajul și demachiatul sunt esențiale. Unghiile tot acasă le rod uneori iar yoga nu fac, să nu puneți întrebări usturătoare. Între timp, am învățat să tai și vârfurile cosițelor.

Iar dacă gene alungite nu port tot timpul, tatuajele cosmetice sunt semipermanente iar de tenul meu are grijă dr Ovidiu Ivan de la Artis3. Așadar nu este un efort financiar în plus ci alt fel de îngrijire mai reconfortantă, “înțepătoare” uneori dar și amuzantă. Personal sunt foarte mulțumită de rezultate, salvez timp și cred că numai cei mai buni pot îmbunătăți ceva lăsându-ți naturalețea.

Toate informațiile despre Ioana Stanciu, gene alungite fir cu fir și mai multe poze, găsiți în primul articol înspre care am făcut trimitere.

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *