Frumusețea unei femei, știu bărbații de-un s-o iei…

peruciFrunzărind zilele astea cronologia și câteva pagini, am dat si de alte păreri, m-am stâlcit de ele că erau colțoase unele. Să nu mă înțelegeți corect sau greșit, eu mi-am dus viața într-o permanentă in-sulă a iubirii așa că știu exact ce vor bărbații.

Ei vor femei adevărate. Nu contrafăcute, ca marfa de pe Ali Baba!

De-aia-și comandă anvelope second de pe okazii, de-aia citesc numai pozele din kamasutra, nu c-ar fi alergat la maraton sau taman ce-au învățat să facă sfoara și-s dornici să probeze. Ei sunt buni și așa, pe jumătate catatonici.
Iar dacă ochelarii ray ban sunt falși, nu-i convingi nici cu țâțele pe afară, argumentul lor e că au dat 57 de euro pe ei la reducere! nu c-au fost fraieriți. Ideea e că nu contează prea mult cum gândesc bărbații, ei cred că e important să fii tu naturală ca hrișca, vie ca hrana nedigerată, rău vegană, ce mai! Dar vaccinată! Nu Chera Duduca reloaded.

Adică ei vor basm și romance dar nu cred în Zâna Zorilor. Oricum ai roti povestea, burta femeii rotunjită de-o sarcină e mai prejos cu mult ca burta bărbatului rotunjită de Ursus. Care-i regele berii, nu oricine.
Bărbații buni vor femei bune, nu nebune. Cu astea din urmă vor doar sex sălbatic și pasional, să simtă că trăiesc pe lumea asta.

Femeia frumoasă și bună și oacheșă ca oița din Miorița, nu trebuie să aibă nici sprâncene false nici balcoane mari dar nici inexistente, nici s-atârne, nici să spânzure.

Dacă-i siliconată, gata, poate exploda lângă tine dimineața, nu se ia-n calcul ca fiind reală, mai reale-s ipotezele emise de Kant la principiile cauzalității . Femeia adevărată (muahahahaha) și bună și care nu te înșală niciodată, e precum consome-ul. Nu prea stoarsă de zeamă dar nici uscată, cu aromă dar nu artificială.

Unghiile femeii

Femeia adevărată, bunăciunea – vorba copiilor de grădiniță care-au apăsat din greșeală pe pornhub-ul pe care l-ai lăsat deschis, nu are unghii false dar mai ales lungi și intens colorate. Doamne ferește, dacă te înțeapă femeia aia odată, îți dispar toate hematiile, nici nu mai apuci s-o iei razna ori să fugi din rai ca Lev Tolstoi săracu, măcar el avea 80 de ani și condiție bună. Dacă unghia ei galbenă care arată de parcă-i scoasă din gălbenuș se agață de ghiulul tău elegant, de unghia ta nepilită de la dejtu mic? Dacă nu-i place oareșce în pat sau sub patul tău și ți-o bagă-n carotidă? Unghia. Păi astea-s femei? Nu domle, astea-s vampe, numai că ai tu sindromul ăla Tourette și-ți scapă like-ul pe unde n-ai da de bunăvoie.

Unghiile femeii sunt naturale rozalii, nu le cresc pielite niciodată, sunt ușor rotunjite. De unde să știi tu de oja aia care costă 150 si protejează stratul cornos, adică nu lucesc așa de la sine nici alea naturale? Adică oricât de natural ai da-o deja ajunge Perfecta la niște investiții ca să-și placă ție că doar nu-i reciclabilă. Unghiile frumoase necesită totuși pilire, îngrijire, se rup, sunt casante.
Respect-o!

Sânii femeii

Ați auzit de teoria gravitației? V-ați măsurat țelina-n vestiare când mergeați la sport, așa-i că mai credeți încă în prostia aia cu necesitatea „penisului african“ doar pentru că se fac glume pe net sau la birou?
Sânii femeii se supun și ei unor legi și dacă nu-i ai deloc dar i-ai cam vrea pe-acolo, se supun la silicon cu permisiunea buzunarului personal. Bombă: sunt siliconate care dorm numai pe burtă c-așa vor ele și mai sunt tute care-și fac himenoplastie ca să-l impresioneze pe al doișpelea. Ce nu știi, nu doare, nu-i așa?

Sânii naturali și sănătoși sunt întotdeauna frumoși. Ă, adică cea cu sâni mari naturali poarta mereu sutiene care-o cam deranjează ca să le mențină forma, s-arate bine-n rochie? Poaate o doare spatele de la sâni? Foloseste creme scumpe antivergeturi și face mamografii odată pe an sau alte lucruri care nu-s chiar gratis?

Lipsa nurilor e – pentru unele femei- ca și cum ți-ar lipsi ție, bărbatule, ambele testicole. Rochiile cu decolteu fancy stau ca pe ponei, asta dacă stau și nu se preling peste coaste. Sutienele push-up sunt absolut enervante, cel mai enervant e cînd te duci cu iubi să faci dragă-dragă și, după ce el a visat mere mici si coapte, găsește fructe litchi. De ce să-ți iei sutien dacă ai sâni mici înspre minus A? La fel de bine poate să te întrebe ea pe tine de ce vrei să faci sex când poți face doar pipi, că-i mai comod, nu riști o gonoree în toaleta de la mall.

Respect-o așa cum e.

Sprâncenele și genele.

Naturale. Sprâncenele să nu fie groase dar nici liniuțe desenate. Să fie dese dar nu tatuate, doamne feri. Pensate dar nu exagerat, eventual luate doar alea care cresc pe pleoape :blink: Să nu fie unite, dar nici ca ale lui Robbie Williams. Eventual să se folosească un liniar.
Genele să fie dese dar nu puse, să semene puțin cu cele ale lui Lana de Rey dar să nu tragă pleoapa-n jos. Evident că genele femeii ideale n-au nevoie de rimel, voi vreți să vă treziți lângă Naturala, nu lângă Prince Igor.
Respect-o pentru privire, totuși!

Machiajul și tenul

Nu vreți să fie machiată exagerat! Dar să-i iasă eventual în evidență ochii de pisică blândă și să nu aibă acnee. S-o recunoașteți dimineața, să fie ca ghiocelul, același ten de portelan. Apropo, să nu aibă vreun hialuronic pe la obraji sau buze dar nici să n-arate ca strivită între două șine.
Secret: Tenul ăla de portelan nu-i de la crema cu hialuronic, în cel mai bun caz i-a rezistat fondul de ten care-acostat-o tot 150 de lei. La reducere!

Dacă noi vă suportăm mormăiți, bosumflați și strepeziți, sforăitori și ocupanți pe salteaua întreagă înseamnă că am luat la cunoștință faptul că nu stăm lângă niște roboți. Și nu leșinăm de la un pârț fiziologic și nu ne dăm ochii peste cap când tușiți în baie. Apropo: nu sunteți mai frumoși ca noi dimineața!

Părul.

Să nu fie Sinéad O’Connor că n-a mai scos nici un hit. Dar nici Rapunzel.
Poate blondă dar nu peroxidată. Iar daca-i brunetă, clar, sub 40 de ani că firele albe vă aduc aminte de mustața bunicului.
Să se epileze dar nu de tot, să simtă ea cum vă place voua: triunghi, inimioara, stuf poate. Să nu căutati cuibul cu lanterna. Picioarele să fie de gazelă. Epilată. Dar naturală!!!

Succes în a găsi femeia ideală!

Similar Posts

One Comment

  1. Eu cred ca ar trebui sa fie un echilibru intre natural si retusuri. sunt de acord cu farduri tratamente cosmetice dar nu cu silicoane si operatii estetice decat in cazul unui defect din nastere sau in cazul unui accident cand chiar se impune acest lucru.
    Natural dar totusi cu putin ajutor 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *