Despre sex, cu toată dragostea

evil girlNu mai știu dacă era Valentin, Catalin sau Maruță, oricum, ziua n-avea importanța, dar știu și eu ca limba romana e greu de învățat, sexul ușor de făcut și orice căutare cu sex, poziții incendiare, trucuri pentru cel mai bun orgasm, dă bine la SEO, nici dracu nu mai ajunge sa citească despre cele cinci palate din Seoul.

Sfârăie consortu din bucătărie, sa vin repede, repede,

m-am durducat pe scări în jos, că de obicei n-am fost noi în veci cu „poruncile”. O fi confundat iar piperul alb cu zahărul pudra.
Nici vorba, Valentin era, o zi absolut banala, un 14 februarie în care dragul de el s-a gândit să-mi infloreasca inima, să-mi imbujoreze obrajii și să-mi distruga camasa de la Tom Tailor cu un ghiveci de lalele din Olanda.
N-am eu treaba cu florile, cu Valentin și cu zilele în care s-ar sărbători ceva intim, spiritual, veșnic sau trecator, dar pragmatica sunt. Și romantica, nu incape vorba, așa ca m-am bucurat de lalele, le-am adaugat un litru de apa, care mi-a ajuns și-n șosete și-am sugerat sa trecem la treaba. Asta după ce m-am gândit dacă ma doare capul, spatele sau plâng copii vecinei.

Și pentru ca tot învața limba romana și ma franjurase pe mine în urma cu 24 de ore- când  mă uitam la serialul 24 – să-i traduc „Trucuri pentru sex reusit”, mi-am redirectionat libidoul pe motroșeala de articol pe care încerca el să-l traduca. Pentru simplul fapt că-l amuza, așa ca am aruncat un ochi, am înjurat-o pe proasta care dădea sfaturi pe care-ti puteai tăia pielitele de la unghiuțe, și-am spus cutezătoare:
„Nu-ti traduc, îți arat”.

Oooo. 5 haine zburate prin aer, ca rațele impuscate în deltă.
„Stai, stai, nu te grabi, ne articulam- după articol, numai așa înveți. Limba. Română. „

Prima regula- nu uitați- pentru imbunatatirea sexului, nu a conditiilor din trafic- ne îndemna să nu ne grabim:

Să ne descoperim corpurile foarte bine.

Fiind amândoi în viața, am băgat de seama ca știam deja despre alunita de pe fund, unghia încarnata, etc. Si reciproc, degetul meu stramb pe care-l îndreptam cu orteza, de ma trezeam noaptea icnind torturata, pana am prins nivelul pe care o pot strange. Intre timp, am căzut de acord ca ne știm prea bine și am trecut la pasul doi.

„Iubeste-l după zodie”

unde scria că dânsului îi place sa schimbe decorul, așa ca m-am purtat ca o adevărata amazoana, l-am ademenit în camera lu fie-sa. Adolescenta mea preferată- se afla taman în aeroport și probabil deja în al saptelea cer spre Valencia.

„Lasati deoparte așteptările. Încercați poziții noi, fără sa va pese dacă va ies sau nu”.

În primul rând consortu a zis ca lui nu-i iese nimic dacă vede iepurașu ăla albastrui legat de candelabru și stickerul cu „cei mai sexy bărbați de la cupa mondiala”.
Am schimbat subtil poziția, coborând de la mansarda.

„Respirati adanc”

„Sigur nu ai greșit articolul?”
„Pai ție ți-a trebuit traducere. Stai și respira adânc, vin și eu după ce răspund la telefon”.

Mândruța din aeroport, ma roaga să mă uit în camera ei dacă și-a uitat jurnalul pe masa, nu cumva să-l găsească tac-su.
Mai urc odată scările, cobor și-n timp ce eu abia mai respiram, al meu se hiperventila, stând închiloțat pe marginea patului.

„Indepartati rutina și jucați fiecare câte un rol”

Articolul ăsta nu-i spam”?
„Nu draga, tu ai fost obsedatul care în loc sa învețe limba romana cu deutsche welle și invataromanapunctro, ai intrat pe eve, miresici, pasarici, anticonceptionale. Hai ca se poate, ascultă, facem sex astral, ca de-ala n-am mai făcut. Stăm unul lângă celălalt, ne imaginam ca trupurile noastre plutesc, nu ne atingem, indepartam rutina. Și dup-aia eu mă duc sa văd ce rol joaca Renee în episodul 14. „

Ma trage duios spre pat, după 45 de minute în care se presupune c-am fi făcut sex incendiar și-mi spune- hai sa stăm 3 minute așa, suna incitant „sex astral”.

Noaptea era fierbinte, casa racoroasa, cearsafurile albe și proaspete, muzica pe fundal, dă-o naibii de kamasutra romaneasca, oftez lung ca și cum m-ar fi alungat cu prastia din „astral” și-n momentul ăla, aproape că duios Anastasia trecea. De emotiile pe care le-am avut înlăturand rutina, o pată mare și roșie, trecu și ea. Prin 3 cearsafuri.

Libidoul meu s-a dus direct sub pat, cineva a mai concluzionat a nu știu catea oara ca el vrea o profa de romana, pe mine m-a durut capul, l-o fi durut și pe el da nu știu care, începea campionatul și mi-am amintit de posterul lu fie-sa. Mai bine flocăiam iepurasul și stăteam în camera aia.

Morala- dacă citiți tâmpenii pe net (vrand-nevrand), nu e cazul sa încercați asta acasă.

Similar Posts

11 Comments

  1. ..Dar bine ar fi sa se mentioneze , la sfarsitul articolelor de gen ,sa nu se incerce asa ceva acasa….feresca sfantu’ , te poti alege cu entorse si maini rupte…. 😀
    Deci ati avut un Valisor cu nabadai… 😀

  2. Multi au probleme de gemul: sa nu se uite icoana la el, sa nu fie pozele cu parintii pe noptiera, sa nu fie nimeni acasa, sa fie lumina stinsa….dar pe asta cu sa nu vad iepurasul din tavan nu o stiam :))))

  3. Citeam o stire ca tampitii de americani, dupa ce a aparut Fifty shades of Grey, s-au apucat sa experimenteze tot ce au citit, asa ca a crescut numarul celor ajunsi la urgente dupa ce au incercat sa-si vare diverse chestii in partile intime. Nu, nu trebuie sa iei de buna ce citesti, mai ales daca nu esti intr-o forma fizica acceptabila. Dar este teribil de amuzant!

  4. M-am uitat pe net dupa pozitii numai cand mi-am dat seama ca imi creste burta si trebuie sa gasim variante ajutatoare. :)) Ei, nici macar netul nu ma poate ajuta sa diversific in perioada asta. :((((

    1. Nu, dar dau bine la SEO, trafic, idioteniile astea cu un titlu care-ti arata ca cineva a mai descoperit o gaura in univers sunt mai citite ca cele mai de impact stiri ale zilei

  5. Vai, e plin internetul de astfel de articole :))) Vorba lui Cris, oare cine le scrie le si testeaza inainte sau le “rescrie” dupa alte si alte surse si tot asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *