Extensiile de gene cu Xtreme Lashes

gene extensii ioana stanciuDacă ochii sunt oglinda sufletului, eu sunt Lolita si-am crescut prea repede, păstrandu-mi totusi inocența. Glumesc. Pe jumatate.
Genele, „cilia”, erau îngrijite încă din antichitate, poate că îngrijirea nu era conformă  unor standarde ce respectă sănătatea. Egiptencele foloseau un amestec de petrol si carbune pentru conturul ochilor si intensificarea aspectului genelor. Precursorul rimelului? N-as spune. Produsele erau bio 😉

Cateva informatii despre genele noastre. Sunt ele doar un atu al frumuseții?

Mamiferele au gene. Iar durata unui astfel de firișor de păr, se poate lungi înspre 90 de zile. Părul de pe corpul nostru, oriunde ar fi localizat foliculul, are un ciclu: creste si se pierde, este înlocuit.
Genele nu sunt înlocuite imediat atunci cand cad, ele au un ritm de crestere mai lent si adesea stagnant. De aceea, ni se pare că genele nu cresc deloc.

Rolul lor este acela de a proteja suprafața ochilor, pleoapa si de a mentine o anumita umiditate, pentru sanatatea corneei. Praf, acarieni, nisip, nu le „încasăm” direct, ele sunt oprite măcar pe jumatate. Au propriile glande si da, genele cad zilnic! Avem cam 200 de gene pe pleoapa superioara, nu e de mirare ca nu observăm acest lucru.

In cabinetul Ioanei Stanciu- extensiile de gene

Dupa cum știți, am „probat” tehnica înainte de-a o recomanda. Despre produsele folosite, puteti citi pe pagina Xtreme Lashes . Motivatia personală: am vrut sa petrec mai putin timp cu machiajul. Mi-am dorit sa arăt dimineata obosita, flocaita, nervoasa dar frumoasă, ce mai! Dacă frumusetea e oricum relativă, personal am bifat scopul.
Procedura durează doua ore si rezultatul chiar este spectaculos. Nu am dat niciodata cu rimel, nu am mai avut nevoie. Machiajul constă acum într-o codiță trasată cu eyelinerul si-un gloss. In eventualitatea în care genele n-ar cădea, nu s-ar reînnoi, daca mi-as permite, le-as purta mereu.


Datorita adezivului special, fara carbon, genele sunt lipite fir cu fir si nu irită ochii.
Ioana a ales genele potrivite si astfel, nu simți un corp străin sau un surplus pe pleoapă.
Spun mai puține si  arăt mai mult:

fb video ioana

Oricine a frecventat un curs poate aplica extensii de gene?

Nu. O să vedeți câteva poze cu o clientă care a venit la cabinetul Ioanei cu „gene intercalate”. De fapt, fata dorea extensii normale si i s-a spus că „asa e la modă”. Paianjenul a fost eliminat si genele reparate. Cred că nu ați aplica extensii oricând si de aceea nu indic sa apelati la oricine.

11692875_10154076817689768_633198113_n

11656197_10154076817734768_1532289514_o

Si dupa retuș la o pleoapă.

extensii puse gresit apoi reparate

 

Minusuri?
Din pacate, pretul nu este accesibil oricui, dar fiecare dintre noi alege, probabil, la un moment dat o procedura de infrumusetare cu ocazia unui eveniment special: te-ai logodit, ti-ai găsit iubitul în pat cu al(tele), xanaxul nu mai are efect, te-a parasit cainele si ai aflat că esti adoptată.
Din repertoriul „cine să le mai înteleaga pe femei”, avem 500 de evenimente si ghidusii placebo, care ne pot reda încrederea pierdută. Unele cumpara pantofi, altele se tund singure ori îsi vopsesc părul cu-albastru de Voroneț, îsi tatueaza un arici pe-o bucă si-si lipesc o pătrățică sclipitoare pe un dinte cariat.
Genele au nevoie de întretinere zilnică, demachiat, si retusul se face la doua saptamani. Asa este in cazul meu, altele fac retuș doar la 3 saptamani iar pretul este de 180 ron.

Plusuri:
Oricat ai fi de obosita, efectul ochilor rosii sau iritati este mult compensat de genele dese. Adica privirea interlocutorului tau este atrasa de „altceva”. Si-n momentul acela, frumusetea chiar vine din exterior.
Nu mai ai nevoie de machiaj. Rimelul nu-si mai are rostul, un strop de fond de ten si eventual o „codiță” la comisura ochiului au deja efectul ideal pentru vară pardon toamna asta: frumusete naturală, simplă, ochi bine conturati.

Un videoclip si cateva poze spun mai multe decat alte cuvinte pe care le-as putea adauga. Pe profilul de facebook al Ioanei Stanciu găsiți mai multe. Daca aveti intrebari, va rog sa le postati.

Cand sunt ideale genele? Mergi la o nunta, un botez, orice eveniment la care vrei sa iesi in evidență fără să spargi ceva. Genele vor rezista o saptamana, doua, trei- in functie de zestrea  genetica si de felul in care le îngrijești.

Acu, e clar ca n-o să vă puneti extensii daca mergeti la spital sa nașteți.
Clipiți cu stil si NU va lipiți de gene orice prostie cumparată din piată. Pleoapele voastre or să vă taxeze!

Similar Posts

6 Comments

  1. Pfui, acum ca ni le arati, sunt super-tari! Exact ca de papusa, cred si eu ca nu-ti mai trebuie dermatograf. Si arati si mai natural decat cu machiaj.Nu mi-am inchipuit ca sunt atat de lungi!

  2. Desi mor dupa genele rimelate, eu nu mi-am pus (inca) niciodata. 🙂 In schimb o prietena si le-a pus de curand pentru Starea civila si le tolereaza foarte bine, ea fiind ultrasensibila. A lacrimat in continuu pana la finalizarea procesului, dar a meritat. Sunt frumoase, intr-adevar si daca sunt bine lucrate si corect dimensionate, nu deranjeaza, sunt chiar bioestetic recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *