Shopping Valencia, Spania

Pentru că teleportarea și întreținerea pe-aici o bucată de vreme ne costă deja mult nu e cazul să mă întind ca și pruncul mic după jucării care nu-i sunt utile. Dar bucuria călătoriei e încununată când pot aduce-o satisfacție celor dragi, așa că împărtășesc cu voi sistemul de economisire pe care-l încalc adesea. Din păcate. Sau din fericire, pentru că până la urmă tot îmi îndeplinesc câte-o dorință.

1. Îți propui dinainte să-ți cumperi ceva anume și rămâi fixat pe acel “ceva” de care se presupune că ai nevoie.

Adică nu lungești coada creditului din buzunarul propriu sau din cardul altuia. Dacă ești cu Donald Trump dă-l încolo de nesimțit, just do it.

Eu mi-am propus să cumpăr un ceas frumos. Și mi-ar fi trebuit setul cu rimel de la Estee Lauder, cam 24 euro. Da mi-a plăcut jacheta de la Zara numai că am răspuns negativ la întrebarea “tu chiar ai nevoie de jacheta asta?” Ăăăăă… Concluzia: nu am neaparat nevoie de ele.

Adidas -chiar nu am decât o pereche de adidași vechi pe care-i alerg zilnic. Reducere: de la 95 la 60 euro.

adidasi adidas 2015

Și pentru că uitatul e gratis, mai clătești ochii.

Lacoste de la 95 la 50 și Desigual de la 80 la 40.

adidasi lacoste2. Aștepți reducerile de sezon. Despre care am auzit că intră ba prin 14 ianuarie 2016, ba în 7 ianuarie.

Cam pariez pe a doua variantă. Sigur, aici am găsit mereu reduceri, așa cum v-am mai povestit. Numai că legile ciudate ale norocului o să-ți arate de multe ori că nu se reduc produsele pe care le vrei tu neapărat. Așadar, când ți s-a pus pata pe ceva sau ai de cumpărat un cadou, nu miza pe faptul că vei găsi produsul la reducere.

Ignorați treningul modelului care probează jacheta.

jacheta zara

3.Ia-ți cardul de reducere pentru turiști de la El Corte Ingles! Eu am prins acum 10%. La începutul anului era doar 5%. Apoi compară!

In preajma sărbătorilor parfumurile, cremele și alte articole cosmetice sunt combinate și astfel poți achiziționa la prețul unui singur obiect mai multe miniaturi sau gel de duș cremă, lapte de corp, etc.  Sunt o mulțime de oferte, imosibil să nu găsești ce cauți. Am pozat exemple de cadouri și redau o idee despre prețurile de DINAINTEA  reducerilor de sezon. Care nu se vor aplica peste tot însă garantat se simt!

Minus: muierile astea nu au prea pus prețurile. Aceste poze sunt făcute în afara ariei de cosmetice, undeva la ieșire. M-am plimbat pe la standurile cunoscutelor firme de beauty products și mi s-a spus că trebuie să întreb prețul pentru fiecare produs care m-ar interesa. Adică în ditamai galeria. Apoi, deși ai cardul de reducere, s-ar putea să ieși mai ieftin la parfumeriile Druni, Paco din mallurile alăturate marilor centre C. Ingles. O să mă gândesc cu dor și jale la oferta Lancaster dar am ales adidașii ca o duamnă responsabilă.

cutii parfumuri reducere4. Fă-ți micile plăceri.

Nu mă duc în magazine cu gândul de a cumpăra. Dacă văd ceva si a doua zi îmi mai amintesc într-un mod repetat anumite drăgălășenii mi le cumpăr. Cred că de-asta n-am fost niciodată bogată @în bani.

cercei pisicalantisoare aurite duble

5. Cumpără ceva de la Ale-Hop!

Vrei suveniruri? Ceva original și elegant? Ieftin?

Ceasul de mai sus pare sofisticat dar costă 10 euro la Ale-Hop, un magazin trendy în Spania. Un amestec de Claire și I am și Meli-Melo și Accesorize cu produse practice, amuzante sau pur și simplu suveniruri.

Lănțișoarele duble costă 6 euro iar o agendă 2, niste pixuri cu care poți lucra și pe tabletă 3 euro, un fel de lego cu monumente din Spania la 10 euro, ochelari super eleganți cu o grămadă de modele la 5 euro, genți cu diverse imprimeuri. Daca aici cumperi cu 3 euro o chestioară care-ți amintește de Valencia, afară în zona turistică dai 5 euro pe ea.

Preferatele mele: eșarfele cu 5 euro.

esarfa ale-hop

6. Așteaptă totuși reducerile de sezon, fără bătălia pentru ultima fustă plisată mărimea M de la Zara nu simți democrația :blink:

 

Similar Posts

7 Comments

  1. Ce de lucruri frumoase, imi place cum te imbraci 🙂 Si lantisorul e superb, mie mi-e mult prea lene sa-mi schimb chestiile de la gat, asa ca ma un singur lantisor de aur de la mami cu un mic medalion de la al meu iubit pe care nu il dau niciodata jos.

    1. Un singur inel am pe care nu îl dau jos, restul le schimb, nu prea țin lucruri de valoare… mă refer la materialele din care sunt făcute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *