Pensiunea Anthimos- Băile Felix

camera hotel anthimosÎn ultimul rând, mie trebuie să-mi dai o ocupație, că dacă nu, îmi fac.

Și-n primul rând, aseară când am pus poza pe Facebook, n-apucasem să fiu drunk, pentru că Hani.
Ne-adusese chelnerul- băiat frumușel pare-mi-se neînsurat, un spumant. Și eu țineam așa, un deget în aer, da nu ăla care trebuie. Tot din cauza lui Hani, doar am pupat paharul ăla. Ei, nu, nu c-ar zice el ceva, dar nu-i place să beau alcool.
Motiv pentru care în general chiar nu beau alcool. Dar dacă beau, nu-mi schimb gustul din guriță cu două bule de spumant. Așa c-am venit la nani și eu m-am scărpinat și m-am uitat pe pereți și mi-am amintit c-am uitat ceva jos.
Uitasem un pahar cu vin alb pe care l-am lipit de stomac astfel încât să nu traducă google corect, google e de-a dreptul enervant când dorește.
Așa face Hani și când scriu cartea junglei… aia nu, ailaltă nu că el emigrează, ceeee, am zis că ne-am certat?
Și cum vă spuneam, așa fu de gustos sucul de struguri că venii tot sărind într-un picior pe scări.
Sincer, am o problemă, am fost ieri la circul ăsta subacvatic aqua parc, vă povestesc mai târziu. Și mi-a rămas apă într-o ureche. Cu spumant n-a mers, cu vin alb nu…cred ca încerc 50 de coniac azi când intră Hani la saună.

Pensiunea Anthimos  am nimerit-o la marele fix pentru că prietenii noștri au mai stat aici, anul trecut. Doar wifi-ul cred că merge uneori mai bine jos, probabil când e vorba de încărcat poze. Eh, încarcă și aici, observ.

Are 4 steluțe și le merită, afacere de familie pare, una în care s-a investit continuu. Îmi plac paturile pentru c-au salteaua tare iar distanța de la care cazi, dacă ai acest obicei, e relativ mică.

Bucătăria: desăvârșită iar prețurile sunt ok. Acu, dacă nu-mi plăcea ceva, vă spuneam. Ieri, pentru 2 porții mari de fusilli cu funghi porcine, whatever, am plătit cam 80 ron. Inclus cola și apa. Când a auzit al meu de porcini:

– Vrei altceva. Numai ciuperci, porcini nu bun.

Nu c-am cunoaște vreunul italiană. Recomand mămăliguța cu brânză și bacon.

Tarifele de cazare probabil diferă în funcție de sezon și au tot felul de oferte, noi am prins niște reduceri, am observat că de obicei e plin. Motive:

– e foarte curat. Asta e extrem de important în orice unitate de cazare.

camera pensiune Anthimos

– e liniște, conacul aiesta e undeva la marginea pădurii dar foarte aproape de centrul termal President. De la recepția Anthimos ți se oferă și un discount de 25% pentru aqua park.

– e modern.

Acum o să cobor în jos să mănânc, sunt leșinată, nu neapărat de foame, dar știți, merg iar în centrul President Spa, apă termală… io totuși bănuiesc c-acolo se fac copiii c-altfel nu-mi explic domle, cum de e plin lunea. Da plin! Sigur acolo se moșmondesc.

O să mai intre Hani la saună și storc o cinzeacă de Jack, jur că altfel nu rezist. Bine, el spune c-ajung ori ca tata, ori ca Amy Whitehouse lăsată nesupravegheată. Da acesta-i motiv să mă ducă numa unde merg copiii? Plus că ieri am stat toată ziua cu morcovu-n fund, că-mi rup chiloțoii pe tobogan că na, din motive tehniceee, numai unul funcționează. Mi-am luat niște picioare în cap…

Da am și dat.

Ideea e că sunt încă destul de răcită, mai târziu vreau să pun mai multe poze de la pensiune și să vă povestesc de Aqua Park President. Ca să nu vă mai plângeți de Therme. Nu compar mere cu pere dar niște merișoare cu câcădări acolo…

fusilli

Similar Posts

7 Comments

    1. Cred că e mămăliguţa cu brânză şi bacon. Şi mie mi s-a scurs un pic colţul gurii la poza aia :)).

      Apropo, Hapi, îmi place la nebunie cum arată camera. Curăţenia e cuvântul cheie. Iar ultimele două locuri în care am fost… big nono. N-am mai văzut de multă vreme camere aşa de curate.

  1. Ma bate gandul… sa vin si eu la pensiune, sa mi se dea, sa mi se faca, sa fiu servita. Mno vezi bine, am strans asa de multa lene in mine, ca nici asternuturile nu mi le-as aranja:) Si nu m-as rusina defel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *