Cum funcționează Universul pentru cei darnici

O femeie a avut de plătit o sumă mare de bani pentru o daună și nicicum nu avea de unde să facă rost de acei bani. Într-o zi, o altă femeie, i-a spus: ia și plătește-ți jumate și-ți va rămâne timp să faci rost de restul iar dacă mi-i da vreodată, eu nu mă gândesc la asta.

Femeia datoare i-a purtat recunoștință de atunci în fiecare zi și s-a rugat mereu pentru ea, deși înainte nu se ruga. Nu știu ce face femeia miloasă dar cred că are multe binecuvântări.

O femeie care creștea un copil, a vrut să facă odată o faptă bună. A implicat mare parte din prietenii ei si cauza pentru care a făcut milă, era pe jumătate înșelătorie. Apoi chiar amenințare: de ce te-ai oprit? Femeii care facea milă i-a fost rușine de cunoscuții ei si așa, i-a venit si gandul @mai bine nu făceam, că uite ce am pățit!

Apoi cineva înțelept i-a spus: tu să nu aștepti niciodată înapoi când dai, să nu dai ca să primești, să dai când vrei si poți si nu e treaba ta ce se întampla mai departe. Din toate înveți, nu te opri în a face bine.

Într-o zi, un bun prieten, a aflat că are cancer.

A trecut un an jumătate de atunci și… Și e bine. Și este în continuare o influență pozitivă în viața mea și va fi mereu.

Din păcate, unele lucruri nu s-au întâmplat așa cum le planifică omul. Altul e parcursul lor și îl aștept cu mult, mult optimism!

De ce mi-ai dat ani de zile ajutor când eu nu puteam să-ți ofer nimic? l-am întrebat într-o zi pe prietenul ei meu.

-Păi bucuria ta și binele vostru era dragoste ce venea spre mine, dar banii nu erau nimic, veneau și plecau. Nu m-am gandit niciodata DE CE fac asta, am simțit că vreau să vă ajut.

Binecuvântați să fie toți cei de aproape. Și toți de la care am învățat lecții. Sfinții cu siguranță ajută. Cu atat mai mult și oamenii pot ajuta!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *