Reportaj Siria 2016 – doku deutsch

Dacă înțelegeți măcar puțină germană, merită să vedeți asta.

Am văzut multe, mențin și învăț cuvinte noi, în plus urmăresc desfășurarea evenimentelor așa ca pe o semi apocalipsă. Tragic. Nu îmi pot imagina cum se poate adapta un copil unei astfel de normalități.

Și noi… îi lăsăm să moară mai nou în epidemii pentru că toți inculții au emisiuni și știu ei că vaccinul nu e bun. Ceva ce nu s-a demonstrat NICIODATĂ, în nici un studiu. Decât în cele de pe net, bloguri extremiste (da, eu găsesc că și asta e o formă de extremism) și interviuri.

 

Iertați-mă dar azi orice bou poate fi Profesor și psihiatru cu 12 cărți scoase și orator și să aibă laborator în spatele bucătăriei. Deoarece cobai se găsesc peste tot!

Iar Vedete care să-i poarte fumurile mai departe, eh, deja e… Artă. “Contesti tu opinia lu Crengulescu Schwartzkoft Tunder, dr, prof, conf și specialist în cresterea ceaiului de valeriana? Iote, el zice că doctoriile nu-s bune, are 89 de ani, 6 copii și îți arată exact ce se poate vinde!!”

Vai, nuuu contest, doar suntem o turmă înțeleaptă. Pana la granita judetului!

https://www.youtube.com/watch?v=8XiuZxJJawM

Similar Posts

One Comment

  1. Se pare ca nu-s multi cei care inteleg macar putin limba germana sau…exista retineri. Pacat, documentarul e foarte bun si merita urmarit. 🙁
    Eu urmaresc cu destula atentie ceea ce se petrece in Siria. Anul trecut, fix inainte de a incepe valul migratiei, scrisesem un mic articol legat de problemele de acolo pe care nu l-am mai publicat ca sa nu mi se sara in cap. S-ar putea sa ii fac un update si sa il public. Totusi. Cu orice risc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *