Gânduri despre tinerii votanți ai PSDului

Mă uit pe pagina lui Codrin Ștefănescu ca o hateriță cu frisoane care-a fost blocată. Îl susțin foarte mulți tineri contrar ideii „v-au votat pensionarii și asistații”. Da, tineri de 20, 30, 40 de ani! Bolnăvicios mă uit căci n-am ce căuta acolo. Totuși, mulți dintre amicii din lista mea i-au dat like, da, știu, n-au aceeași curiozitate bolnavă, ei vor doar să vadă ce scrie. Scrie open. Și pozele cu familia sunt open și cu câțelu, copilu și cu chelia și cu paharu de vin pozând în telectual zexy întins peste mobila din mahon. În sfârșit. Ieri, personajul sugera o mini revoluție asmuțindu-și followerșii, peste 200.000. Ăia au pus botu repede, au ucis și-au spintecat protestatarii direct acolo, nici măcar n-au rămas la stadiul de banală meditație patologică precum e asta de mai sus, a mea.

Îmi pare Ștefănescu ăsta tare periculos și uns cu alifii, exact ca Dragnea.

Feudalii-motor ai PSDului.

Nu i-am votat în veci. Nici mama mea. Deși am luat act de promisiunile lor.

Mama are tot o pensie de 700 roni. Cât să plătești facturi iarna și să scoți medicamentele. Oare cei care i-au votat au pensii ori venituri mai mari? Eu nu am. Din contră, mă aflu în abisul vieții mele. Copilul meu nu va beneficia de nimic. Oare mamele care i-au votat au făcut-o pentru bani?
Prost moment mi-am ales să fac depresii și să stau acasă doi ani. Apoi să rămân însărcinată. Citesc cu ardoare fiecare noutate despre indemnizații de creștere și stimulare a natalității. Degeaba.

Fetele deștepte pe care le știu eu au joburi bune de la PSD, au vârsta mea sau sunt mai tinere, locuiesc în orașe mici ori s-au transferat brusc la județ și au votat în draci PSDul. Iar prietenii lor au devenit directori. Consilieri. Sunt prieteni cu primarii și se distribuie pe feisbuc și se pupă zilnic. Își fac selfie-uri pe la guvern. Pentru ce revoluție ar vrea să iasă din utopia lor? E ca și cum ai juca în StarTrek și ți-ar cere cineva să faci figurație în Cocoșatul de la Notre Dame să fii „mulțimea.”

Nu cred că pensionarii sau asiatații sociali dau culoarea roșie în țara și în fața ochilor noștri.

Foarte mult a valorat 80% din votul tinerilor (prezenti evident) din orășele precum ăsta despre care vorbesc eu. Au fost curtați frenetic, adorați, lăudați și unși cu promisiuni, cărei mlădițe nu-i place să fie trunchi vajnic printre alte crengi? În plus s-au ținut de cuvânt față de ei după ce au câștigat, de ce ar avea nevoie să mai onoreze promisiuni megalomane în întreaga țară când au oamenii lor fideli? Nici PNL și niciun alt partid n-a racolat persoane precum mafia PSD.

Mâine, dacă ar fi anticipate n-ar mai face procentul? Nu sunt sigură. Pentru că în PSD acești tineri înseamnă Ceva iar în afara lui trebuie să se zbată pe șanse incerte!

Nu tot PeSeDeul e la fel 🙄

Știu un primar care-i ca bărbânocu, vorba bunicii Dumnezeu s-o ierte. Primaru acela nici nu pute nici n-amninoase și toată lumea zice că-i prost ca fluturele de loampă. Vezi de treabă! Omu-i deștept și de-aia-mi place de el că-i deștept cu ștaif la caracter! Marionetă, cum nu, dar a dotat Omu un spital și a susținut nuștiucâte proiecte într-un oraș care-i mai urâțel ca Cernobâlu, mă iertaț. Eh, p-acela mai că l-aș vota și eu. Oricâte lăbării se întâmplă pe la spatele lui face ce face și mai ridică din colaps câte o instituție și mai vopsește o școală și mai dă niște ajutoare. Exact opusul unui arogant precum secretarul general de la București.

Eu nu pot să ies la proteste.

Aș merge cu drag dar chiar NUPOT, tehnic vorbind. Ieri a venit un prieten să mă vadă, aveam nevoie de un ser (apă de mare că nu e voie să iei altceva și-ți duci durerile și gâtu roșu cum știi) și printre altele, cunoscându-mă bine, m-a rugat și el să stau acasă.

Poate că n-am prea ieșit eu pe străzi dar participat încă la revoluțiile mele.
Mai dau cu subsemnata și azi. Ani de zile m-a tocat prin săli de judecată o pesedistinsă cu mari funcții. Pe mine și pe Om. Ăsta era poale-n brâu că nu pricepea ce zice cucuvaia da eu, femeie cu hormoni nefecundați p-atunci m-am desprins de sine și de domnie când m-a arătat cu dejtu inelat într-o ședință publică. Tu ț morții mătii, ți-l rup și ți-l bag în cur tu, te-am suportat destul. Mvai și ioi. S-a tăvălit atunci pe jos strigând că vreau s-o omor. Rar am văzut crize și ifose și funduri mai mari decât la femeile cu pile declarate-n Partid. Partid, așa, ca pe vremea lui Ceaușescu c-atunci ți se băga secera și pumnu în coastă. „Las că vine Afinu și vez tu…”

În sfârșit. Nu pot să ies. Întâi trebuie să plătesc c-am scuturat-o *verbal!! pe coțohârla din PSD.
Să trec de lunile astea și să-mi imaginez că până nasc eu, chiar va stimula cineva natalitatea sau că voi găsi o portiță să beneficiez de maternitate sau un ajutor din partea statului, c-am muncit și le-am plătit pe toate dar uite, mi-am permis depresie doi ani, chiar acum, chiar atunci.
Trebuie să lucrez, să-mi plătesc chiria, procesele, greșelile.

Ies de pe paginile lor și-mi promit să nu mai intru. Rămân între voi, pe paginile voastre, vă susțin protestul și vă admir. Știu că nu vă lăsați până nu obțineți ceea ce cereți, știu că pe voi nu vă va ține în casă nicio contramanifestație comandată de-un personaj manipulator și libidinos.

Similar Posts

2 Comments

    1. Poate ca o mai pierd și eu adesea după atâția ani în străinătate dar apoi îmi revin. Nu lupt_sper doar pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *