Proiectul de lege privind promovarea demnității umane și toleranței

public-domain-images-Free-Stock-Photos-spain-Madrid-CorridaCitat din Dragnea. “Nu, nu este Legea Defăimării.”

Am vrut noi românii, s-o facem să pară absurdă când de fapt proiectul de lege privind demnitatea umană și toleranța în România este inspirat și expirat din Dubai. Nu au trecut două zile de când UAE au inventat două ministere: Al FERICIRII și… al toleranței și bunăstării între phantomașii locuitori. Care mie-mi par extremiști la maxim comparativ cu absolut toți vecinii lor.

Numai că vezi tu, domnule Dragnea, voi sunteți cei care ar trebuisă susțineți demnitatea umană.

Un medic specialist are în primii ani de la primirea specializării cam 1400 în mână. Unul care trezește oameni aproape morți, știi? Care nu doarme câte 30 de ore pentru că i se coroborează și o gardă. După 30 de ore de nesomn și nemâncat, domnule Dragnea, dacă aș fi medic la urgențe, n-ar mai trebui să te defăimez, nu ajută la nimic. Te-aș împușca direct, nebunie de moment se numește cred. Nu poți să muncești pe brânci ca să-ți intre 1500 de roni, totuși. Mai mult cu 100. Că ești tânăr, nu-ți riști cariera până n-ajungi dinozaur căutat și vestit la 55-60, să coși 3 buzunare în plus.  Cititorii mei știu că nu la vârstă mă refer aici… dinozaur adică OAW, 180 consultația, ești big, lumea dă.

“Este liber atacul la politicieni”, a spus Dragnea, la România TV.

Dacă eu ca mic intreprinzător plătesc statului nu numai banii mei în impozite ci și amenzi, deoarece am depus în 12 ianuarie declaratia  care trebuia în 11 și că n-am scos în 17 documentația cadastrala, deși e ok ca în 17 doamna de acolo să fi avut… lactație și să închidă ghiseul fără explicații… dacă pe mine mă arzi din toate părțile cu birocrația, cât curaj trebuie să ai să impui o lege a demnității umane?

Uite, nu ai vrea ca și profesorii cu care  ștergem pe jos și care dau 10 examene și care plătesc 100 de taxe pe fiecare timbru la examen și pe care-i mai bălăcărim eventual ca părinți, n-ai vrea să aibă și ei parte de mai multă toleranță?

Eu nu vreau să fie liber atacul la politicieni sau la magistrații care n-o mai dau în șpăgi ci-n afecțiuni mutuale dintr-un dosar într-altul. Nici măcar la omul ăla care m-a furat și n-am putut dovedi cu acte, tot din cauza unei legi. Pentru c-ați făcut o Românie în care, din cauza nepuținței și a frustării, a toleranței voastre și a lipsei mele de dorință de-a mă mai victimiza, am scuturat o boarfă de i-au sărit pilele din guler. Live. Și nu regret.

În 5 ani, de când am blogul, nu veți gasi jigniri asupra terților. În comentarii unde s-a lăsat atacul, poate. Dar extrem de blând. Foarte blând. Ironii adică! Eu nu-i spun uneia vacă și curvă și nici măcar tâmpită. Nu jignesc nici bărbații. Da, dacă mă iei urât și mai ales insistent peste putința-ți, ripostez.

Sincer, eu de mine am râs mai mult. Sunt așa de proastă c-am rămas aici, cum să nu râd. Și nu mă luați cu victimizarea, a fost alegere, ceea ce nu mă face mai puțin tălălaie, doar am detaliat mai sus.

Numai că orice se întâmplă la noi, oricâți mor, oricâți mint și dau șpăgi în continuare pentru locuri de muncă, oricâți sunt arestați și apoi eliberați, oricâți ne fură, nu ne schimbăm domle. Nici noi, nici… nici nu vreau să se schimbe neapărat cei care CONDUC. Schimbați-vă domnilor unghiul din care vă uitați la noi. La țara asta. Mai bine puneți bir pe futut și pe niste frunze de canabis, s-aduceți bani la buget. Că-n ziare sunt mai multe care fac masaj la buric decât anunțuri de angajare. Prostituția există, taxați-o domnilor, nu la cea de la nivel înalt mă refer.

Nuuu. Noi arestăm 3 mari interlopi care și-au cusut în guleru cămeșii 17 țigări cu canabis în 14 zile, investim să-i interceptăm p-ăia, ouchhh, cartelu, frate! Dup-aia un procuror plictisit semnează două hartii, noi îl plătim că fu la muncă, să ne scape el de marii traficanți. Ce șmecheri sunteți voi, măi! Dar câd vine un meltean care-i rupe capu unei tipe în bar și brigaderu stă și se uită, atunci vedem câte-o decapitare în direct la TV! Dacă stau mai bine să mă gândesc, noi nu ne deosebim prea mult de Emirate!

Nu cred să mai dureze până la apariția unui minister al Fericirii, exact ca la ei. Antonescu Crin ar fi un ministru excelent! El nu e mereu fericit dar jur că pare! L-aș fi propus pe Tăriceanu, dar am auzit c-are probleme cu a cinșpea nevastă și… scuze. Am… defăimat pe cineva? N-am arătat toleranță? Față de ce fel de valori? Că parcă nu prea le avem… la fel de lungi sau scurte.

Mă scuzaț da eu zic să facem o casă mare, unde să fie toleranța impozitată.

C-apoi rezolvăm și cu demnitatea umană dacă nu ne apăsați pe toți cu biruri și nu ne cocoșați pe la ghișee să vă plătim timbrele voastre de căcat, de 0,24 bani.

Politicianul acela care o să reducă 50% din birocrație o să fie pupat și-n fund, pe bună dreptate. Mă pun la rând fără rușine. E o cauză bună! Dar nu există, măi, nu există!

Toleranță față de grupuri etnice sau față de diferențe etnice și culturale. Îmi aprind o țigară. Nu mai fumez, deci o aprind virtual. Să se termine când o să-i amendați voi pe aceia mii care urlă c-au fugit 1000 din cauza bombelor, 1000 de teroriști, au ajuns în gredina lor, futu-i în… luați-i voi în parlament că-s subsaharieni împuțiți care meritau să moară! Da, da, respect față de toți oamenii vreau eu și mulți ca mine! Teroriștii dreacu, luați-i voi acasă…

Și voi sunteți oameni. Nici eu, nici tu, noi amândoi nu dorim să fim jigniți nici pe FB nici la comentarii în Adevărul, nici pe bloguri.

Atunci măsurați cu aceeasi oca și vedeți dacă majoritatea înțelege același lucru prin demnitate.

Inclusiv familia aceea cu 2 copii care plătește taxe pe un logan amărât, pe 50 de hectare de teren arabil în care n-are bani să investească, oricum e la dracu-n praznic, 33 km de gropi, l-a moștenit de la bunu-so. Plus taxa pe apartamentul încă neplătit la bancă și… bani buni pe grădinița lu Roxana. Familia aia ce zice… a, vrea la Veneția peste 4 ani, strânge bani? Păi, mna, a merge, dacă nu se scufundă până atunci.

Și demnitatea medicului de mai sus e importantă! Că altfel îi mor oamenii în brațe și nici n-o să mai apuce să fie și amabilă cu ei pentru că nu a dormit de 30 de ore!!

Și demnitatea micului intreprinzător! Și a profesorului!

Voi ce ați înțeles din această lege sau din acest proiect și ce am trecut eu cu vederea?

sursa foto: publicdomainarchive.com

Similar Posts

4 Comments

  1. Eu credeam ca departamentul de Toleranta (al coruptiei si prostiei) Intru Fericirea si Bunastarea Unora (selecti) exista de mult in Romania. Sigur exista. Legal. Angajatii acestui departament lucra foarte strans cu Demnitatea Umana, literalmente foarte strans adica o foloseste drept matura de maturat pe jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *