Prezentare ergonomic carrier Little Bee vs Marsupi Breeze

sisteme ergonomice pentru bebelușiAcu pe bune, voi mă puteți lua în serios când scriu de-astea? Scriu pentru că nu-i publicitate, am avut niște modele tare mândre și sunt cât se poate de obiectivă, gândind că o fi utilă cuiva părerea mea. O să vă prezint la un moment dat și căruciorul dacă vă spun c-am dus copilul 2 luni c-o piesă lipsă, ehhh, da nu vă spun  Căruțul m-a dezamăgit.

Sistemul ergonomic Little Bee

 

Mulțumirile mele merg la Maria care a fost darnică și mi l-a trimis, nemulțumirile merg către salariul meu dar până la urmă sănătoși să fim.

Cum am reacționat eu când am văzut sistemul de purtare bebe? Am belit ochii, am mușcat dintr-o ciocolată ritter sport și-am gândit mâncaț-aș telefericu, io nu-l știu instala p-ăsta nici cu gipiesu.

little bee

De fapt am o comoditate pe care am cultivat-o și cu care nu mă mândresc.  Little Bee nu e greu de atașat. Numai că  nu am putut eu sa-l cuplez singură la spate. (apoi mi-a spus Maria ca se ridica puțin cureaua si e ok). La Marsupi breeze e ușor pentru ca are scaiul. Insa per total, împreună cu “modelele mele” am căzut de acord că sistemul ergonomic Little Bee este excelent pentru copilașii mai mari de 3-4 luni (aici citiți părerea mea nu a producătorului).

Inițial când soțul prietenei mele l-a atașat am râs amândouă c-am zis că parcă-i cu vestă antiglonț și tati părea cam nervos în privința glumelor noastre. Nu intră copilul, nu intră, zic. Dar s-a atașat perfect și la mamă și la tată, nu a plâns semn că se simțea foarte bine. Descriere produs:

  • spre deosebire de cele ieftine și simple din comerț simt că echilibrul este bun (recomandat să încercați și dacă aveți mici probleme cu spatele pentru că sistemul de forțe e foarte bine distribuit și la asta folosesc curelele din spate care pe mine m-au încurcat vizual.
  • copilul stă într-adevăr comod și are o relativă posibilitate de miscare ceea ce în marsupi breeze- cel folosit de minedoar că mai sunt și altele – nu există.
  • nu ești leoarcă de transpirație în minutul doi, materialul din care este confectionat calitate excelentă.
  • ai mânile total libere și nu există senzatia sau posibilitatea că și se scurge copilul pe jos (exprimare plastică) 😛

Îl recomand așadar pentru copii mai mari de 3 luni. Arată bine și se găseste in tot felul de variante și culori.

marsupiu ergonomic little bee pozaergonomic little bee

Deci eu aș spune UP pentru toddler și recunosc că nu-mi dau seama dacă un bebe până în 3 luni poate fi purtat sau nu. Aici pe little bee FB  găsiți mai multe detalii și prețurile produselor.

Marsupi breeze

Deocamdată e singurul în care l-am purtat pe baby. Dar nu mai mult de 15-30 minute pentru că nicidecum nu am ghicit exact care-i poziția sănătoasă și comodă pentru bebe, pe mine mă durea spatele, p-ăsta mic stomacu că mă voma până-n șosete (dar hai să dau vina pe mersul meu de felină plușată).

Sistemul e comod, materialul foarte bun iar prețul ok. Însă copilului meu nu-i prea place și de aceea îl scot rar. Se împinge, plânge, mi-ar da în cap dacă ar putea, o simt eu ca mamă 😉 Sigur că dacă îl obișnuiești și-l tot cari o să-i placă, nu poate da telefon încă la centrul ăla pentru protecția copilului și nici nu-ți va spune în vis că te obisnuiești cu orice.

 

Vă mai spun doar că am văzut mămici cu marsupi breeze și erau foarte încantate, copilul a acceptat din prima, n-aveau probleme cu spatele, cu capul și cu faptul că nu și-au mai făcut manichiura de trei luni.

Dincolo de glumă, eu le recomand cu drag pentru sunt de calitate ambele și sunt practice, e grozav să-ți simți copilul lângă inima ta, pot fi purtate în orice condiții. Însă eu o să-l pun pe bebe numai după 4 luni, după ce mai fac niște exerciții la bârnă să-mi întăresc sternocleidomăducsămăculc.

Ochelarii mei vi i-am arătat?

hapi si bebe

Purtați-vă frumos!

 

 

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Mami cureaua aia neagra din spate se poate ridica, cobora ! Teoretic oricine ar putea sa l inchida , practic poate cu niste antrenament , in rest sa sti ca l poti indoi la brau si poti pune bebe de o zi in el !! Multumesc de rewiev ai fost super haioasa

    1. Da, Maria, am modificat, multumesc pentru atenționare 🙂 Sistemul e foarte bun si curând, să mai treaca zilele de căldură, am sa-l folosesc mai mult deja marsupi breeze strange, ii e mic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *