Produse care m-au dezamăgit: peria Ebelin și un gloss Clinique

peria ebelinAm pus iute un tag: produse care nu mi se potrivesc. Pentru că nu mai apuc să scriu pe-aici și-aș scrie, m-am gândit să mai trec pe subiecte scurte, informative, poate utile cuiva.

Peria Ebelin professional

Despre peria Ebelin căreia-i mai spune și professional nu știu cum, am citit numai de bine pe net, 3 minute. Că masează scalpul, că e mică și ușor de folosit, de cărat, că e bună. Cam asta. Ei bine, mie-mi rupe părul și vreau să vă spun c-am mare grijă de podoaba capilară. Am folosit piepteni din cei mai simpli și perii din cele mai ieftine dar operațiunea o executam ca și acum: cu mare grijă. Folosesc mereu balsam și-l descâlcesc cu grijă, fie umed, fie uscat.
Într-adevăr, masajul scalpului e plăcut dar e indicat să-l faci și fără perie, oricând dacă te ține mătreața (de care n-am scăpat cu totul, nu c-aș fi contat pe o perie). Am cumpărat-o tocmai pentru că e mică și mă gândeam că e ușor de transportat. Eh, e la fel de grea ca o perie normală cu coadă cât palma.

A costat cam 27 roni dacă bine îmi amintesc și probabil am să revin la vechea perie.

Mă întreb ce diferență o fi între asta și tangle teezer, c-am stat pe gânduri, totuși, aceea era mai scumpă.

Long last Glosswear Clinique

long last gloss clinique

Pe cât de plăcut arată pe buze, pe atât de lipicios și insuportabil îmi pare.

Culmea, când am zburat în Scoția, englezoaica de lângă mine a scos glossul și am întrebat-o ce părere are. Foarte volubilă, mi-a spus că l-a primit, e mostră și dezastru pe deasupra dar nu avea vreun ir în bagajul de mână și-și simțea buzele uscate.

Când îl ștergi de pe buze, ai senzația că ți-ai introdus boticul în miere, preț de câteva minute chiar voiam să dau cu acetonă.

Acestea sunt două produse lăudate de alții, nepotrivite pentru mine.

Dacă aveți timp, puteți să-mi spuneți și voi ce produse minunate nu v-au fost pe plac.

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Nu stiu cum e peria asta de la ebelin, dar eu de tangle teezer sunt super multumita (pe aoro mi-am luat-o pe ultima si chiar o sa comand una si pentru pitica, cam 45 lei costa).
    Un gloss care se simte foarte foarte placut pe buze e cel de la Inglot, nu mai stiu gama cum se numeste, trebuie sa ma uit. Pe mine m-a dezamagit candva unul de la Chanel, asa greoi il simteam pe buze, parca aveam fondant topit.

  2. La peria mea TT singura chestie care ma nemultumeste e ca se spala/curata greu. Barbatul e multumit pentru ca nu se ocupa el de asta, si de masaj.
    Dupa ce am folosit crema cu textura de gel de la Clinique acum percep diferit crema Nivea, mult mai densa, mai grea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *