Drepții judecători români și mania de a penetra mintea omului deși nu deții mijloacele

Poate c-ar răspunde mica mea divagație de mai jos întrebării:
vai da de ce ești arțagoasa (în condițiile în care noi nu am mai avut niciodată un dialog)?
Da de ce nu socializezi? (cu străini și cu cei care nu-mi sunt în listă)
Apropo de asta, am postat zilele trecute un mic video cu un călugăr-părinte fost actor, m-a lăsat mască omul cu înțelepciunea lui simplă și umorul aferent.
De ce nu ești și tu mai flexibilă să tolerezi a-ți pierde vremea cu toți păstrătorii bunelor maniere care ți se adresează? Că noi suntem buni și primitori, nah. Și povestitori. Pe timpul, banii și nervii tăi, evident. De ce nu vrei să ne cunoști?

Uite de-asta:

Germania postare pe un forum:

Guten Tag sunt Hans și am un fetiș, cam de 3 ani, în fiecare zi stau 2 ore în gara din Bonn și privesc o locomotivă. Am fost la medic și mi-a prescris cutare medicament. De atunci mă duc în gara din Koln și stau o oră în Deutsche Bahn urmărind trenurile interregio și cântând ceva din Rammstein. Nu mă pot abține. Credeți că ar trebui să consult alt medic? Ați pățit vreunul să fiți obsedați compulsiv de așa ceva?
Mulțumesc!

Răspunsul neamțului: Guten Tag Hans, cel mai probabil ai întradevăr o tulburare obsesiv compulsivă și în locul tău aș consulta alt medic dacă dorești să nu mai privești trenurile și dacă aceasta activitate îți afectează negativ existența. Sănătate!

Răspunsul neamtului2: Buna draga Hans. Am și eu o obsesie, de fiecare dată când ies din casă, oricât aș sta în oraș număr toți câinii pe care-i văd. Acest lucru mă deranja mult, am fost la medic și mi-a prescris X. De atunci nu mai număr câini. Sănătate si sa ne tii la curent!

Răspunsul englezului: Heloo my friend! Am auzit și eu despre un caz asemănător. Mie mi se pare chiar relaxant să privești o locomotivă mai ales dacă e cu grafitti pe ea! Însă dacă pe tine te deranjează sfatul meu e să vorbești cu un terapeut. Eu număr zilnic 35 de uși în drum spre serviciu dar mă simt foarte bine! Relax man!

Răspunsul românului: De 3 ani și nu te-ai dus la doctor? Bănuiesc că locuiești încă cu mami și tati. Câți ani ai? Prietenii tăi ce spun? De ce nu te uiți la linia ferată nu e mai strălucitoare acolo? Așa am auzit! În locul tău aș merge urgent la psihiatru.

Românul 2: Te-au abuzat părinții în copilărie? Te-au înțărcat la o lună? Ai psihoză poate chiar schizofrenie, mare atenție!

Românul3 copiază postarea și-l face saramură pe Hans cu share și oaw până primește 1K likeuri.

Omul numără locomotive nu violează pești. Ajută sau nu încurca. E atât de simplu.

Similar Posts

2 Comments

    1. Noi pare că muncim puțin si avem timp să ne interesăm de viata tuturor necunoscuților care spun lucruri… cu care nici n-am avut tangență :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *