Cluj – vandalii din parcul Mercur

Unii autori spun că homo sapiens este o subspecie arhaică a omului modern.

Alții spun că sunt adevărate specii din care a evoluat homo erectus. Chiar dacă se crede că au dispărut in urmă cu milioane de ani, informația este total greșită. Homo erectus trăiește la Cluj, Capitala Culturala Europeană, se organizează în turme și se plimbă prin parcul Mercur. Informația ar trebui să atragă turiști din toată lumea, numai că printr-o conspirație, se încearcă mușamalizarea ei.

Păi fir-ați ai dreacului de melteni, neciopliților, credeți voi că trimisul la școală e educația plozilor vostri de 10-17 ani? Sunt absolut sigură că primitivii vostri analfabeți provin NU din homo erectus ci din voi, ăia care lăsați vara toate gunoaiele în pădurea Făget și Hoia, genul de părinți care aruncă gunoaie din mașină, genul de scârbe care cred că te poți pișa la tine în casă, pe parchet, chiar dacă picură la vecina. Că e casa ta!

Nu vi se pare ironic mesajul scris pe perete și coșul de gunoi spart?

parcul mercur devastat

Astăzi, homo erectus de la Cluj, cei care nu sunt ținuți legați de calorifer, nu mai consumă creierii semenilor prin găurirea craniului în momentul morții, așa cum au descoperit cercetătorii unui site din Indonezia c-ar fi procedat speciile de atunci. Așadar pot fi vizitați la Cluj, ei consumă NERVII semenilor iar definiția civilizației este clar descrisă de acasă:

– civilizația este obligația individului de-a cere, de-a se plânge în josul articolelor despre incapacitatea oricărei administrații, civilizația presupune obligativitatea primăriilor și a consiliilor județene de-a face piste, de-a repara locuri de joacă, pubele, bănci și aparate de sport pe care le-au distrus ei. În spiritul normal cerut de civilizație!

cosuri de gunoi devastateTuriștii străini pot vedea la lăsatul serii câteva apariții dotate cu picioare special alungite spre a ajunge la fiecare pubelă de pe aleile parcului Mercur. Speciile sunt agresive verbal, violente și AU NEVOIE de capace ca să se… dea pe derdeluș!!

Eu zic că au nevoie de capace și dacă mi se repartizează unul singur, promit că îl rezolv cu plăcere, fără niciun regret, ba îmi asum și consecințele!

Nu scriu mai mult, am fost atât de scârbită de ce-am văzut încât nu mai am cuvinte. Nu merităm nimic, da nimic dacă stăm ca boii și ne uităm. Eu sunt rea de gură și mă bag repede în seamă când văd lucruri de genul ăsta dar nu-s justițiară și nici la jandarmerie nu lucrez.

Domnilor polițiști, dacă ați ridica voi amenzile la 1000 și le-ați aplica ar mai fi homo erectus în oraș? Nu vreți să-i ardeți la buzunare pe indivizii ăștia ca să aduceți bani serioși la bugetul local? Că deocamdată taxele astea sunt trase de pe noi, firme mici care abia respiră! Ce stimulați domnilor, comportamentul de mahala sau pecei care vor să producă un ban cinstit? Nu faceți și voi o petiție cu sugestii la conduceri? Că io-s un amărât de blogher.

pubele distruseparc mercurÎncă una și mă duc.

Cu tot respectul meu pentru seniori, ca să nu se readă că am ceva personal cu păduchii ăștia care-au devastat aseară parcul Mercur: nene, era lume în troleu și tu-ți pui plăsoiu pă scaun, să nu îl apuce nevralgiile de la statu-n toartă?

plasa pe scaun

 

Similar Posts

13 Comments

 1. Aoleu, de cate ori au spart la noi geamurile de la adaposturile din statii! Cati bani publici cheltuiti aiurea sa inlocuiesti toate lucrurile devastate! Si noua ne mareste impozitul pe case?! Cat despre scaunele ocupate cu plase in autobuz, am vazut atatea situatii, de ce nu l-ai intrebat pe nenea daca a platit bilet suplimentar ca sa-si tina pungile acolo?

  1. Nu am vrut să fiu eu cârcotașa, vai doamne tânără și ceilalți în vârstă stăteau în picioare.
   Unde să-i mai responsabilizezi acu, dacă pe ăștia de 15 ani i-au scăpat din lesă părinții?

 2. Ai noștri dau foc coșurilor de gunoi, iar despre pensioanri nu mai incep, unde i-o chema pe toți fix la ora la care trebuie să ajungem la lucru mă depășește plus că sunt depozitarii înțelepciunii supreme, mda am o zi lejer nervoasă nu se vede rău nu?

 3. Trăiam cu iluzia că zona aia a României este net superioară, că acolo e raiul mioritic, că în zona Cluj, Arad, Timişoara şi altele oamenii sunt atât de civilizaţi încât nouă, din zona de sud a ţării, ar trebui să ne fie ciudă. Eu stau în Târgovişte, e un oraş mărunt, dar mereu mi-a fost ciudă că la Cluj şi Timişoara se poate, iar la noi nu, şi mă gândeam că într-o zi îmi fac bagajul şi acolo mă mut. Hapi, mi-ai distrus visul! 😐

  1. Așa-i? Eu chiar aveam impresia asta,, că-i tot auzeam pe alții să nuuuu povestesc eu cum e afară, acolo și acolo că e tot ca la noi.
   Mno, scuze, on căcat.

 4. “Admiram” azi aceleasi cosuri standard, in aceeasi stare. Pe la mine, prin oras. 🙁
  Fenomenul e global, ca sa zic asa.
  Pensionarii zburda gratis, deci cu mult spor. Uneori, da, n-ai loc de ei in autobuze.

  1. Mda, treaba cu coșurile.
   Vai Elly, dacă pe 4 dintr-un oraș i-ar duce acas la tat-su și le-ar scrie o amendă de 500 o dată și a doua oară, să vezi ce coșuri frumoase am avea noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *