Cele mai bune investiții personale din 2014- 2015

Stima de sine este o valoare greu de înteles tocmai datorită faptului că nu se crăcănează pe-aceleași principii de bază. Cu tocuri, ghetuțe sau bocanci, toate avem nevoie de reconfirmarea ei. A stimei. Orice necaz știrbește nu numai calitatea vieții de zi cu zi aruncându-ne-n suflet găleți cu stres ci si orgoliul clădit cu grijă. Vrem, nu vrem, el există, e benefic, mai ales în stadiul în care n-ajunge vizibil si deranjant ca o coadă falsă de păun.

Ce să faci când nu poti controla mediul? Direcționează resursele potrivite înspre tine!

1. Șanturile peribucale -umplere cu hialuronic.

artis3 ovidiu ivan

De fapt în 13 noiembrie 2013 am ales cu frică și cutremur, de parcă sculptam fundul Shakirei, să umplu acele șanturi prea vizibile care mă deranjau si despre care știam că prea pronunțate fiind, se vor transforma în riduri prea devreme. Multe fete m-au întrebat atunci pe blog cât durează rezultatul. Ei bine, nu am mai avut nevoie de o nouă umplere! Atunci spuneam 6 luni, un an! Tenul meu este curat, radiază, nasul e tot mare, dar am zis că pe-ăla nu-l cioplim, cine știe când mai pleacă-n sus vreun implant *dentar!! s-avem pe unde-l scoate! Doamne fereste.

Una peste alta, acidul hialuronic cu care m-am răsfățat la Artis3 merită toți banii! Intre timp m-am lăsat de fumat și nu mai cumpăr haine la modul compulsiv așa că linistită pot pune deoparte bănuți pentru micile retușuri pe care le fac la dl.Dr. Ivan Ovidiu.

La anul mă voi prezenta să blochez foarte putin micile pe-acum dar marile mai tarziu cute de pe frunte. Adică de la baza nasului si colțul exterior al ochilor. Nu mă deranjează absolut deloc la altele, nici nu le observ. Insă pentru mine aleg acest gen de îngrijire și întretinere. Contrar opiniei generale nu trebuie să ai multi bani ca să-ți permiți aceste proceduri. In plus, eu nu mai dau mulți bani pe saloane cosmetice: ultima dată din exces de zel, m-am tuns singură! Da, noroc că am, aveam păr lung, a si crescut repede. Acum îl spăl la fiecare 3 zile, odată pe săptămână pun măști cu ulei de argan, kallos-placentă, conditioner, etc. Spray pentru protectie termică și ondulatorul remington mă ajută la partea de styling.

Măștile si băile cu aburi pentru ten, se pretează foarte bine la îngrijirea de acasă. Urmate neapărat de jumătate de oră de dans. Mă tonific, ascult lieduri nemțești, învăț cuvinte noi și nu stau 2-3 ore într-un salon. Mani-pedi, la fel. Epilat, idem! Evident că fac asta si pentru economie, economii care merg spre Artis3 cu rezultate de care sunt foarte mulțumită!

Pentru alte detalii și poze puteti da un search în căsuța din dreapta: hialuronic.

2. Tatuajul sprâncenelor si linia superioară a pleoapei la regina sprâncenelor: Valentina Suciu

valentina suciu

Sună cumva ciudat titulatura de regină a sprâncenelor, o publicație locală a numit-o așa pe Valentina dacă nu mă înșel, eu i-aș spune beauty expert si doctor în estetică! Pentru că Valentina este de fapt doctor în inginerie chimică iar tatuajele din sfera cosmetică și beauty-area sunt hobbiurile ei. De aceea, cu greu găsesti loc în agenda cu programări: este cea mai bună!

Dacă vă gândiți la tatuaje precum lipitorile sau la proceduri dureroase și pe care le-ați putea regreta ulterior, uitați de asta, aruncați o privire pe pagina ei si nu vă tatuați oriunde, citiți, studiați înainte. Valentina Suciu foloseste doar pigmenți naturali. Sprâncelele sunt practic redesenate, conturate cu modelul… firului de păr, acesta este motivul pentru care tatuajul nu se observă decât dacă te uiti foarte aproape! Detalii despre tatuajele cosmetice aici pe pagina de facebook. Am avut emoții, evident. Dar abia aștept să mă întâlnesc din nou cu Valentina și cum să mă strecor mai repede în agenda ei, altfel decât printr-o pomenire pe blog? 😛

3. Animăluțele de companie

Am avut zile atât de ticăloase, vorba bunicii, încât n-aș fi ieșit nici să duc gunoiul darmite să achiesez la alte obligatiuni de om matur :roll:. Vezi de treabă, consortu a zis că-mi eutanasiază veverițele dacă mai fac pe nebuna așa că m-am domolit complet, am iesit să le cumpăr lor păpică, schimburi si la sfârșitul zilei, toata lumea adormea mulțumită.

4. Un proiect personal în care deocamdată am investit doar timp

Si nu e gata. Dar e primul meu copilaș, prima minune, prima creație și mai e de lucru, dar nu sunt singură si am 2-3 oameni frumoși și inteligenți care mă ajută si mă inspiră. O să-l termin curând, stiu asta. Eu îmi fac partea, restul cred că noroc se cheamă.

5. O poliță ING cu componenta gen T investitie si cu cateva optiuni bifate

Mândră că-s teoretic mai responsabilă de trei ani de zile, dacă mor se chemă că nu rămân nimănui pe-aci dar am asigurat un om drag. O pomenesc acum deoarece platesc anual destul de mult. Din păcate, Regina Maria are la Cluj doar policlinică, așa se face că atunci când am avut o urgență medicală a trebuit să mă prezint la spital în gardă si la fel pentru internare. Cine știe, poate se mai dezvoltă si serviciile medicale private regionale, chiar dacă Bucurestiu-i fruncea.

 

Pe măsură ce-mi mai amintesc, completez.

Ce investiție personală vă bucură?

Similar Posts

10 Comments

 1. Investitia mea personala e imaginea mea . Si eu am o doctorita dermatolog care imi face anual o mezoterapie , urmata de laser sau radiofrecventa care dau rezultate spectaculoase. Mustata am epilat-o definitiv , tot cu laserul, in vreo 10 sedinte. Bani destui….dar macar nu-i minciuna .:) Am terminat-o cu mustata :))) . In rest ,…iubesc mult accesoriile vintage, bijuteriile care ascund o poveste , esarfele de tot felul, parfumurile bune. Si cel mai important in viata mea ..a fost educatia primita .. autoeducatia data de carti si scolile absolvite ,…meseria pe care mi-o iubesc .:) .

  PS. Un articol super fain ..ai un umor acid si foarte bine mascat …. imi placi 🙂

 2. In momentul acesta, desi urasc acest lucru, investitiile mele se duc spre sanatate ca dintii si ochii nu prea sunt de neglijat si imi dau de furca. In rest, am grija sa am produse de ingrijire de calitate, dar n-am ajuns inca pe la esteticieni. Ridurile sunt sub control, surplus de par n-am avut niciodata, dar am niste nemultumiri legate de partea de sub barbie. Mai vedem!

  1. Ei, da, dintii evident, din fericire am trecut de etapa aceea, acum trebuie doar sa mentin si sa dau un check in la dentist de doua ori pe an.

 3. Se poate face și o afacere cu veverițe?(albe de ex.) 🙂
  Au nevoie de multă atenție,sînt dificil de îmblînzit sau au momente cînd devin agresive?
  Investiția în educația unui copil este una care bucură…

  1. Pe mine nu m-a durut. Chiar credeam ca doare putin. Dar a adus Valentina un gel, maaama, chiar nu am simtit. Nici nu s-au inflamat pleoapele dupa. Iar rezultatul e ideal, daca vreau ceva evident si ma machiez intens pentru o iesire folosesc si eyeliner dar altfel nu e necesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *