7 idei de torturi Pentru copii

  1. Când îți înveți odrasla să înoate îi pui toate ingredientele ca să se simtă în siguranță: colac, pernițe, degețele ajutătoare și o minge la care nu va mai ajunge din cauza pernițelor și-a colacului. Ca să-și facă curaj, îl dai ușor în baie de apă călduță și pe când ți se pare că s-a obișnuit și e în siguranță cu dulceața lâncezelii, sari bombă lângă el.
  2. Când merge prințul sau prințesa la toilette, stai un minut două, cam cât ar cuprinde timpul să-ți întindă crema de la Sephora pe marginea căzii și apoi dai buzna strigând: să ieșim repede, trebuie să-ți arăt ceva interesant Acum! Poți să-I arăți cum pui pătrunjelul în supă, cum a apărut un nou gândac mirositor sau cum a crescut bobul de hrișcă lăsat de-aseară la înmuiat.
  3. Se înlocuiește pasta de dinți cu ketchup, eu de obicei folosesc din aceea cu Păienjenelul, are o consistență mai bună și se topește-n gură. De obicei copilul nu e atent la lucrurile care trebuie făcute, astea merg din inerție, așa că puteți înlocui cu muștar cu hrean și puțin chilli. Depinde cum s-au făcut ascultările în ziua respectivă. Nu uitați ca la final să dați nevinovat(ă) din umeri și să spuneți Scuzați!
  4. Mulți părinți suspectează o hipoacuzie când copilul face următoarele activități: se uită la desene, e pe console, se joacă afară cu un grup de prieteni cu care se întâlnește rar sau e chemat să deseneze bastonașe sau să vină la biserică. Luați telefonul și șușotiți că v-ați decis să vă recăsătoriți alaltăieri, că vreți neapărat să vă mutați în deșert și să cumpărați o cămilă, că nu știți ce veți face cu locuința și că viitorul pare închegat ca un sos de parmezan uitat în cuptor. Trauma sonoră de maxim 5 decibeli o să-l facă atent imediat și veți afla care sunt ingredientele care lipsesc. Veți obține o atenție savuroasă.
  5. Pentru cină, imediat ce a adormit, fiind eventual o zi grea, treziți-l insistent să-I arătați brățările și zorzoanele preferate, ba chiar insistați să vă jucați cu ele de-a negustorul ambulant.
  6. În oraș, te poți certa cu cei care-au rupt panseluțele și crengi din copaci, apoi, după ce te asiguri că toți sunt cătrăniți foc, îi spui c-ai jucat o scenetă din Apărătorii Regatului.
  7. Îi promiți că-l lași iar la desene (după ce l-ai uitat acolo vreo două zile) dacă te ajută să faci sandvișurile pentru a doua zi. Se ia apoi telecomanda și se dă la frigider pentru câteva ore.

Atenție, acesta este un pamphlet. Nu amestecați ingredientele!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *