Punctul G….

La prima vedere- aia pe care mi-au trimis-o ei din băile Felix si cea pe care si-au consumat-o dupa ce s-au stafidit în apa calduță- părea ca sunt croiti pe-o măsura.
„Sexul e o nebunie. El ejaculeaza de câte 3 ori, mie-mi place da nu simt nimic, dar las c-am citit eu pe net că majoritatea femeilor nu simt, că în timp...“. despre punctul G pe Ralix
Daca simtiti pe undeva o curiozitate…

Similar Posts

2 Comments

  1. Mie mi-a placut ff mult povestea aia. Mi s-a parut ff cult avansat literara..zau, fara nici un misto, asta era un compliment. Insa m-am mirat de ce parte de comentarii ciudate ai avut. Pur si simplu nu inteleg cand mie mi se parea ca maj comentatorilor si comentatoarelor de pe blogul tau le place totusi sa citeasca, si par a fi destul de inteligenti/inteligente…efectiv nu ma includ eu neaparat printre cei inteligenti si eu mai degraba respect literatura decat sa-mi placa sa citesc, (desi cand eram adolescent am citit si eu destule carti). Insa pur si simplu m-am mirat ca nu ai avut mai multe comentarii apreciative.

  2. Ti-am raspuns pe FB
    Rudolph- nu stiu daca ai cont pe FB dar din comentariile pe care le-ai lasat pana acum, iti spun cu sinceritate ca asta m-a impresionat. Sa-ti raspund la mirari acum: majoritatea cititorilor de pe hapi.ro nu prea comenteaza pe Ralix. Insa alti cititori ai publicatiei online- care nu ma citesc probabil pe blogul personal – ori ma “iau” prea in serios de parca descriu ce-am facut la pranz ori nu percep partea amuzanta si citesc ad literam… asa se nasc comentariile mai depreciative, dar e in regula, pana la urma mai aflu ce si cum citesc altii, cum percep blogurile, revistele online, cum se raporteaza la un pamflet.
    Multumesc pentru feedback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *