Deocamdata acestea raman…….

Am scos, am adaugat, am editat.

Sunt sucita, nu ma intrebati de ce ies unii si intra altii – uneori ma joc ca un copil lasat singur intr-un living. Pot sa mut obiectele unde doresc, sa le amestec , sa sparg bibelouri (daca mai exista). Am actualizat blogrollul.

Daca blogurile care au disparut revin si daca  se scrie macar odata pe saptamana, le adaug 🙂

Mi s-a parut util sa incerc sa redau ce am gasit eu pe blogul respectiv. Daca scriu doar numele cuiva , ma indoiesc ca legatura va fi des folosita. Exceptie face Mihaela care e deja foarte cunoscuta .

Cand n-o sa mai scriu pe blog, o sa am grija sa va cer fiecaruia sa ma scoateti din ecuatie (blogroll) :flowers:

Similar Posts

21 Comments

 1. … mie poti sa-mi ceri – daca se va intampla asta – degeaba, ca n-am sa te scot 🙂 :P. Daca mi se face dor sa-ti citesc postarile vechi? Imi place cum scrii 🙂
  Hugs 🙂

 2. Mi-a placut mult descrierea care ai facut-o blogului meu “blog cuminte”. 🙂 Chiar asa incerc sa-l fac. Poate o sa preiau vreodata descrierea asta si o s-o pun pe blog, ca asa ca n-am nici un motto. 🙂

 3. eu nu folosesc blogroll-u’ acela deloc. dar mno, daca unii care ma citesc si-au permis sa ma adauge, apoi am zis ca-i bag si eu. ca sa nu se supere. :))

 4. Pacat ca voi femeile aveti un dar ……de a arunca tocmai lucrurile bune ascunse de ceilalti membrii ai casei .Curatenia e buna dar nu in suflete,acolo trebuie sa gasesti de toate pentru….toti !

 5. Păi cam la fel fac şi eu. Dar treaba e puţin mai complicată – există şi RSS-ul, care mă ajută mult să nu pierd timp.

   1. RSS – Really Simple Syndication

    Este o familie de formate de feed-uri web, utilizate pentru a publica frecvent lucrări actualizate cum ar fi postari pe blog, titluri de ştiri, audio, şi video într-un format standardizat.

    Vad ca nu ai widgetul RSS in pagina. Prin el, cei care iti vitizeaza blogul ar subcrie la comentarii si postari. Pui widgetul pe pagina li introduci in el (la dashboard) URL-ul la feed-ul blogului tau.

    Nu stiu cat de bine am explicat. Folosesc des Google Translate pentru mesaje din astea “tehnice” ca am dificultati cu unele cuvinte si formulari in romaneste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *