Îndepartarea tatuajelor cosmetice -recomand: Ioana Stanciu

Despre Ioana Stanciu v-am povestit când am avut ocazia prima (si singura dată pentru că nu m-am gândit c-ar face diferența), repet v-am povestit atunci când am apelat la

Extensiile de gene cu Xtreme Lashes

și am revenit apoi, tot la Ioana, pentru că… Oaw. Uite, acum văd cu bucurie că am peste 1000 de share la acel articol (puține au peste 100, 200) dar văd că temele medicale și de beauty, pentru care într-adevăr mă documentez din mai multe surse, prind la cititori și asta înseamnă pentru un blogger mic precum sunt eu: voi îmi oferiți încredere și apreciați că aduc informația cât pot eu de sincer și de obiectiv.
Asta-mi doresc: să alegeți ce vi se potrivește având cât mai multă informație. Până la această procedură îmi părea o prostie, un kitch să-ți pui gene false.

Dar despre asta, vă vorbesc curând, vă arăt și poze, în cateva zile am programarea așa că o să vedeți cum arată înainte și după. Plec în lume și mi-e greu rimelul _ nu mai am nevoie de el după ce aplică Ioana genele naturale fir cu fir.

Îndepărtarea tatuajelor cosmetice

Se face acum și la cabinetul ei pentru că și-a achiziționat un aparat laser ND YAG adică o jucărie de ultimă generație care îndepărtează și pigmenții din cele mai profunde straturi ale pielii.
Ca să condensez informația, eu vă ofer pe lângă poze, ceea ce-am aflat într-un timp scurt iar voi puteți pune întrebări.

Să presupunem că nu mai sunteți mulțumită de un tatuaj al sprâncenelor, vreți alt pigment, altă formă (dar se poate îndepărta orice fel de tatuaj de pe orice parte a corpului)

 • se aplică pe zona respectivă o cremă cu anestezic, o folie și stati așa cam 20 de minute
 • o ședință pentru sprâncene durează 5 minute
 • este nevoie de 4-5 ședințe în medie, depinde cât de adând s-a infiltrat pigmentul și evident, ca la orice procedură, depinde și de organismul vostru. Piele de drac? 7 ședințe 😉
 • 21 de zile trebuie să treacă între fiecare ședință! Nici tatuajul și nici eliminarea lui nu sunt niște lucruri de mântuială după cum majoritatea știți.
 • nu doare dar este evident că percepi mici înțepături, doar nu ești nesimțit(ă)

ioana stanciu indepartare tatuaj laserBine de știut:

 • nu se recomanda acoperirea unui tatuaj vechi cu unul nou. Mai ales când e vorba chiar de chipul vostru și nu de o zona mai puțin vizibilă. Pot apărea complicații sau infecții (Medic dermatolog specialist Dr. Rodica Badea, Dr. Cristina Dumitrescu)
 • fragmentarea cu un laser bun, prin căldura emisă, fragmentează particulele de pigment de sub piele
 • prețul se stabilește la începutul ședinței si bineînțeles că se au în vedere mai multe aspecte: mărimea tatuajului, zona pigmentată, numărul de ședințe.
 • procedura nu se aplică femeilor însărcinate. În general nu sunt contraindicații altele decât cele care-ar fi la un cabinet stomatologic.
 • nu există efecte secundare permanente
 • după ședință, zona se tumefiază ușor și se înroșește la fel ca atunci când v-ați tatuat.
 • cam după 4 săptămâni de la procedură se observă rezultatul, nu imediat!

Dacă aveți întrebări, vă răspund cu plăcere iar pe Ioana Stanciu o recomand cu încredere! Ne recitim, pentru cele interesate după ce-mi alungesc… genele 🙂

colaj

 

Similar Posts

8 Comments

 1. E foarte bine de stiut ca se pot indeparta tatuajele mai ales pe cele pe care le-am facut in urma cu cativa ani si care NU NE MAI PLAC! Acum nu doresc sa mai fac….. daca reusesc sa scap de ele! Multumesc pentru acest articol. Tu ai tatuaje?!!!

 2. De subțiat un tatuaj prea gros la sprincene nu se poate doar îndepărtarea totala a tatuajului?

 3. Si eu am fost vara aceasta la doamna Ioana, pentru ca am citit articolul scris de dvs. si tare mi-a placut cum ati laudat procedura…Ei bine la mine nu a decurs tocmai Cum ați spus în articol….. Am fost ultima clienta și probabil obosita fiind, nu mi-a aplicat crema aneatezica. … O durere MAXIMA !!! (sunt destul de rezistenta).Normal ca nu m-am mai dus la alte ședințe de îndepărtarea tatuajului…. Din partea mea un mare NU !

  1. Bună Dodo. Se poate să greșim cu toții în viața asta, orice meserie, ocupatie am avea 🙂
   Dar nu am înțeles, ce anume am descris in articol și la tine nu a fost așa, pragul durerii sau ce? Întreb pentru că eu am tatu semipermanente la ochi și sigur că am simțit că se lucreză că sunt terminații nervoase, nu o coală de hartie…
   Când ai făcut tatuajul nu te-a durut?

   Eu sunt foarte încântată de buze și sprancene 🙂

   1. Nu mi-a pus crema anestezica deloc! Când l-am făcut normal ca am simțit putina durere, (l-am făcut fără crema anestezica) dar la indepartarea tatuajului cu laserul am crezut ca …..AAAAA!!!! Imi venea sa urlu. Chiar i-am zis sa se oprească, căci nu mai pot. Și tot așa. … a făcut cu laserul …. pauza…. laser….pauza….. Nu i-am zis nimic atunci,(sincer mi-a fost rusine) dar sigur si-a dat seama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *