HayMax împotriva alergiilor

alergicăRaluca (se știe ea) este printre puținele colaboratoare cu care mă pot amuza sincer, că ea nu-mi ia nimic în nume de rău ori ca semn de trufie. Așa că stau la o poveste cum rar ne prindem noi online -și rar vorbesc pe chat deși sunt mai mereu logată de pe telefon- iar la poveste, îmi spune ceva de alergii.

Despre alergii
Năh, îi spun și io ceva de alergii, intru pe haymax.ro și citesc: Alergia la praf, puf, polen, păr de animale și chiar la bradul de Crăciun este acum disponibilă și pe piața din România. Pe cuvânt, parcă-n ultimele luni am căpătat ceva puteri de-astea din vreo baghetă stricată. Lecturez o pagină și rețin cam ce vreau eu de parc-aș citi-n stele pe la observatorul astronomic.
Bun, am încredere că majoritatea știți că nu recomand produse pe care nu le-am testat sau care nu mi se potrivesc, nu-mi plac. Măi, la un moment dat, m-a atras sincer campania aceea sau… oferta ce-mi venise cu lenjerii de pat. Sunt scumpe al naibii! Ce Doamne iarta-mă să scriu eu despre lenjerii de pat, că am numai două cearșafuri, unul pentru amant și unul pentru de-ai casei? Că am patu de 220 și nu mi se prea potrivesc… Mă rog, recunosc că am vrut lenjeriile și nu cred că erau urâte sau fâșâiau îngrozitor la frecare dar… nu mi-au convenit condițiile. Și-apoi nu poți să-mi spui domle despre ce să scriu, e ca și cum ar trebui să mă culc laolaltă cu Hani și cu Merkel. Să ne integrăm, știți voi.

În sfârșit, suntem români, avem un punct comun, avem alergii TOȚI! Și vestea bună e că Haymax e o metodă de prevenire, nu un medicament.

Te-a tras curentul? Norocoaso, altele așteaptă luni de zile de când li s-a tăiat! Ai nevoie de organic drug free cu smirnă! Sau de haymaxul cu lavandă pentru că primești trei produse și plătești două.

Dacă ai fost în lanul cu secară, la seceriș, la treierat, sigur simți deja pe sub ie ceva ciudat, ca și cum și-ar mișca vreun strigoi fuioru! E alergie la fân! De ce să te mai duci la doctor să te dezbraci și să dai peste un urât? Și mai rău… să te dezbraci plină de bube și să fie Prâslea cel voinic și gata de însurat a cincea oară? Nu se face…

Întotdeauna m-am întrebat ce fac indivizii care strănută de 12 ori și-i apucă pârșnitu exact când se sărută cu oarecine? Că nu e ca și cum ai vrea să faci pipilici…

Normal că am și eu alergii, la ultima scarificare mi-a spus doamna doctor că-s alergică la puf. Nu asta a fost marea mea suferință, cât faptul că era și Hani cu mine și-a trebuit să-i traduc.
Păi au trecut doi ani, am mai văzut eu puf de-atunci în afară de acela pe care-l smucește Veet-ul?
El era alergic la păr de animale și nu m-am putut înțelege pe mine însămi: cum, cum de i-am cumpărat pe șorecuți numai după un an?? Eu m-am vindecat, ioc ținut în puf, dar lui îi sar bacteriile până la vecini când trece prin camera fetițelor.

Indiferent la ce sunteți alergici, merită să aruncați o privire să vedeți despre ce-i vorba!

Similar Posts

3 Comments

  1. Ai o perspectiva deosebita asupra alergiilor, ce-am ras! Mai ales ca am si eu un pui, e la praf mai ales, asa ca mi-aduc aminte de ea numai cand trebuie sa fac curatenie. La soareci n-am avut, adica la par, presupun ca de ce mi-era drag de ei, de-aia uitam ca au blanita, chestie de autosugestie. Cu bradul e invers, il urasc si m-apuca mancarimile cand il fac/desfac, e belea mare! Am o colega care stranuta fix de 6 ori intr-o singura repriza si n-are alergie. Dar ii sar creierii pe nas, uita si cum o cheama dupa asta. Dar m-ai facut curioasa, asa ca o sa ma uit pe haymax sa vad cu ce se mananca.

Comments are closed.