Fraze stupide servite de Don Juan-ul practicant

don juanAvansatul – let s just be friends

Stiu ca ti-e greu dar n-am vrut să se termine așa, ce mai faci, ce mai zici?
(a avut o zi de rahat cu actuala, o zi din aceea cum ai tu în PMS. Sau SPM. Apropo, nu crezi că – în România de azi ar trebui să ni se facă protecția muncii pentru zilele de SPM?)
Ce să zic, sunt în maiou, șterg geamurile spre deliciul pensionarilor de vizavi, ascult Rafaga-Mentirosa, mă gândesc că mi-aș lua cizmele alea de pe e-mag da-s prea scumpe, aseară mi s-a stricat robinetu din baie și ma simt cam balonată.

Îți pasă ce mai fac și ce mai zic, cât mi-a păsat mie de țânțaru ăla pe care l-am pălit dimineață de mi-au zburat toți magneții de pe frigider.

De fapt, mă gândesc demult la altul, asta fac, mai ales seara, închid ochii și mă gândesc la el, fugim unul după altul printr-o poieniță sau rămânem captivi într-un beci și sunăm la 112 dar pana vin ăia, ne pupăm de câteva ori.
Nu mi-e greu, e casual să fii prostit, mințit și părăsit, ce mare ceia și oricum, mie-mi plăceau țestoasele Ninja când eram mică, nu poveștile cu Arabela si inelul.
Ah, insinuezi că dacă mai stăteai tu langa mine, mi-era mai ușor? Uneori mă întreb si eu dacă tampoanele libresse sunt mai bune ca OB-urile. Când de fapt, problema e cu ovulele, eliminarea lor și stresul hormonal.

Filantropul dezîndrăgostit- Pot să te ajut cu ceva?

Sigur. Donează 10 mii de euro si nu spune niciodata ca ai fost tu.

Altădată dă dragoste, compasiune, nu bani. Să salvăm astfel o balenă, o femeie, o girafă, că asta, ultima, ai ratat-o.

Vezi că las jos plasele cu lapte, paine, cartofi și ceva pe-acolo, vreo 10 kile, mi le poti aduce? A, ești în vacanță cu iubi? Îl mai știi pe prietenul tău, ăl căruia-i povesteai cum faci tu sincron cu 3 și niciuna n-a aflat viața e frumoasă, I fell in love with you watching Casablanca și alte prostii?Roagă-l pe el, că ruginește ca sabia-n teacă de când ai plecat tu. Erai singurul care egala telenovelele neveste-sii cu viața ta.
Filantropul te-a găsit pe tine, așa, mai săracă în duh și l-a trăznit iubirea dezinteresată. Te-a ajutat până acum cu un loc în patul lui, plimbări și excursii în locuri scumpe, pe care tu, maimuțica de birou nu ti le puteai permite. Când filantropul Juan încheie nevoia de a se recrea cu tine, se va simți totuși vinovat că… ți-a tras-o.

Pătimașul – Îmi pare rau, n-am vrut să te fac să suferi

Să i-o spui lu popa.
Exact asta îmi repeta si ortodontul meu, o doamnă strașnică ce-și vâra pumnul în vălul palatin pân la ultimii molari, să strângă o cheiță o dată pe lună. Nu intenționa să îmi oprească inima, doar să-mi îndrepte dinții.
Traducere: „Nu meritai să te mint cu coroniță. Am fost bou dar ne-am putea saluta dacă se aliniază planetele și trec în zodia maimuței?”

Iubitus esculentus sau omul de bame= Sper să fii fericită

Realitate: A vrut să-și îndeplinească nevoile, pe-alea fundamentale. Cum Virginia Henderson e moartă, te-a găsit pe tine. Ai fost asistenta lui. Pe principiul „Asistenta face pentru alții ceea ce ar face aceștia dacă ar avea puterea, dorința și cunoștințele necesare“

Omul de bame e opusul omului de paie, acesta din urmă vine măcar, in viața ta, dintr-o eroare logică informală. Iubitus esculentus te-a ales special. După ce te părăsește, speră să faci cel puțin celiachie în timp ce schimbi salivă cu noul partener. Și boala mână-gură-picior, să sară pe tine toți virușii Coxsackie, să salivezi ca turbată și să plângi cu vaiete si tânguiri în fiecare noapte. Nu, nu speră deloc să fii fericită, pân la urmă el cunoaște doar mulțumirea de după… amestecarea bamelor. Liniștită stai. Actuala va fi mereu doar un condiment în ciorba lui dar omul de bame știe să amestece bine cărțile. Șeptică sau poker, totuna.

Narcisus Epi(n)cur – M-ai dezamăgit, mi-ai distrus viața

Despre el nu poți împrăștia multe detalii că te dă-n judecată, numai ca să-și vadă fundul în toate ușile glisante dincolo de care se plătesc taxe.

P=ăsta nu l-ai meritat, ești o copie xerox pe care scrie cel mult Închis si Deschis între orele… Pe când el e membru-n academia Canonică a Grației și a cunoașterii Naturii, conducător de extemporale știinfice și colaborator secret al crucii roșii galbene si albăstrui, membru de varză al elitelor care cunosc că Lumea-i formată din atomi și că restul bipezilor din jur, inclusiv tu, sunt niște ignoranți superstițioși care nu știu să se tăvălească-n cearșafuri vituos și totodată hedoniști, celebri campioni în relații pe echipe.
Nu mai faci parte din echipă? Ești o cur… să pierdută!

Suferința epicuristului durează cât lumina galbenă de la semafor. Destul cât să te convingă-n câteva secunde, c-o privire, că toate cele 372 de greșeli le-a comis din cauza ta. Acu, c-ai scăpat și tu gălușca-n oala altuia, aia ești, cum ai putut să te amesteci cu muritorii de rând, când lângă tine stătea țeapăn ca un proțap, însuși Zeus?

Bărbații care nu știu să ierte, nu știu nici să te iubească.
Bărbații care te mint compulsiv, te fac să devii ca ei dacă rămâi în relație. Până la urmă, nici nu e vorba de înșelat, eu cred că toată lumea înșală. Nu cred că ne și place să admitem așa ceva, dar mai devreme sau mai pe urmă, asta-i mersul vieții.
Bărbații care te-au lăsat să te îndrăgostești fără să te lase să pricepi că sunteți doar într-o relație deschisă, nu vor închide niciodată poarta după ei. Capitalismul și reducerile de la Zara or să aducă mereu înspre poarta lor alte și alte căprioare. Ei nu vor dragostea ta, vor senzatia și zbuciumul. Prada. Iar rimelul tău scurs le va ridica mai mult stima de sine. La fel se vor simți după o promovare. Privește spectacolul despărțirii cât poți tu de tehnic. Apoi scoate-ți ochelarii roz și aruncă-i.

Pe un Don Juan- jucător nu te poți baza niciodată, el e sus pe un piedestal și până coboară de acolo, tu poți împodobi doi brazi și mai poți vopsi alte și alte ouă – de Paște.

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *