Teoretic m-ai înmormântat Facebook dar la autopsie merg eu

Sunt Hapi River (aveam de gând să nu mă mai dau o tură dar eu scriu, cu asta mă ocup, sunt mică încă și văd că alții m-ar înjunghia deja, bine mă, da-mi place din față, așteptați să cresc!)

facebook

Nu pot să revin cu numele real pentru politica voastră, mai bine fără voi deocamdată, Facebook. Hapi Riverwoman e o fată frumoasă și aproape normală care s-a născut în Germania cu 5 ani în urmă. Și când s-a ridicat de pe scaunul ergonomic, după primul articol, s-a uitat în oglinda și-a spus: Doamne, ce mi s-a pătrățit curul de la atâta stat la birou și-n mașină! Tre să fac ceva. A ieșit repede pe scări, a făcut câteva întinderi și-a vopsit o trântă până într-un colț în care plantase văru-so lămâi. În casă, da. I s-a bombat fundul 6 zile ca la manelista aia de si-a pus silicon în buci.

Și nu și-a scos niciodată pașaportul sau I.Dul să vadă cine ar spune cu adevărat Statul că e. Taică-su era beat când s-a născut aia din buletin dar tot i-a pus un nume frumos, c-altfel lăuză cum era, îi scula mami maternitatea în cap. Așadar pe Hapi o interesa un detaliu mic, câteva bloguri, niște oameni din online, lasagna, îi plăceau copiii mici făcuți de alții și ce mai găsea ea prin frigider de-ale gurii… când lipseau ultimele elemente amintite.

Îmi va fi dor de voi, nu știu încă felul în care voi reveni online pe Facebook, ați înțeles, după 3-4 ani, numele meu a devenit fără autenticitate.

Buletinul îmi trebuie că eu tot fac boacăne, tre să-l prezint altora.

Dar știu că dacă am existat și-am crescut dinainte de-a-mi face o rețea de oameni frumoși (și) acolo, mă veți găsi aici, mă veți sherui de aici.

Alina Anghel, Federova, Raluca, L.,Mihaela, Cami PSI, Adela Sirghie, Max și restul care vreți… vă rog dați un share, nu, nu v-am șters din listă, lista m-a șters pe mine. Aș vrea să știe și cei care m-au întrebat și vor întreba pe mail, de asta vă rog să dați share. Mă reorganizez, asta fac.

Florșicape Campie, Ciocolată cu Menta, nu știu dacă treceți pe aici dar să știți că mă tot întreb de ce până acum numele meu a fost… ok? Știu că pe voi v-a faultat FB de câteva ori. Și sincer, dimineață m-am gândit la teoria conspirației, măi, m-or fi raportat vreo 20 dar nu mai am chef și putere să gândesc așa. Probabil acum m-au detectat motoarele lor de filtrarea (baga-mi-aș……) 🙂 Da, e clar că sunt supărată, am pierdut postări, share-uri faine, oameni cu care interacționam doar acolo, prezentări pe care le făceam acolo… Dar am mai spus: dacă Hapi a existat înainte să se înscrie pe FB, cu atât mai mult îmi dau avânt și vă scriu din toate, aici pe blog mă găsiti mereu.

Simona Catrina Roman, Doru, Alice și… ok, hai că sună a pomana mortului (noi facem glume, da? facem oamenii să râdă și îi mai enervăm) să ne citim cu drag și să ne revedem curând.

Iar la final, ia uite, m-a amuzat excesul de zel. Nu de alta dar am văzut niște conturi, poze și comentarii în toți anii ăștia… Noh, politica mă futu 🙂

Isis cont sters

V-am pupăcit. Asta era singura idee: nu v-am blocat, nu am plecat, am fost dată afară și de aceea nu mai exist pe FB 🙂  (L.E și oaww, m-ați flatat cei care ați observat atât de repede c-am dispărut, mulțumesc, sunt bine, hai că aștept pe cineva să mă lege cu cătușele de calorifer. Sau să mă tranșeze pe viu, chestii de-astea soft. V-am spus că nu mă mai miră nimic.)

fb2

L.L E Mulțumesc Sergiu.