Și s-au luat de pe facebook

loveGeanina era înăltuță medie și oacheșă, macră și energică precum un exponat de la Human Body. Nici nuca de vită pe care-o pregăteste mama la dry cooker nu-i mușchi adevărat pe langă Ginny -cum îi spunem noi- la 68 de ani. Cum ne întîlnisem noi în alt oraș și nu ne-am mai văzut de când eram eu pe acadele și ea pe xanax ( acu se schimbaseră lucrurile) o întreb cum se menține într-o cantitate așa redusă la înălțimea ei. Că eu sunt tare necăjită că-s așa costelivă. Da, mușchii contează, zice ea și-mi arată vreo 23 de mușchi de pe antebraț. Stoarce-o portocală. Îmi spune că a descoperit v-log-ul și așa s-a îndrăgostit ea de Puiu.

A inspirat-o Tao Porchon-Lynch în kanal, că numai trei programe prindea la marginea satului în care locuia cu fostul. Mi-aș dori să întreb ce s-a întamplat cu Fostu dar dacă-i îngropat în fundu curții, la cum arată verișoara mea prin alianță, nu sunt sigură că vreau să știu detalii.

Puiu era cu 5 numere mai mare decât yoghina de vară-mea. Fusese înrolat în regiunea străină, ca parasutist pentru Luis de Funes. Filmul le Crocodile a fost anulat când Puiu a aterizat prea aproape de actor cauzându-i acestuia un preinfarct zguduitor. Sau așa sunau detaliile pentru viitoarea mireasă, de-mi stăteau dumicații în epiglotă. Nu am știut că sunt înconjurată de staruri. S-a întors în România pentru ea, Jeanny a lui (că varianta 2 semăna cu Jeni, prea latin), a trăit o vreme în Timișoara unde a mai încercat oareșce parașute, doamne și cunoștințe din recycle bin, niciuna nu voia să se mărite. Că el era bătran cică și alea tinere. Bătrân auzi, ăsta avea 60, îi lua botu fostului meu concubin. Și ce dacă semăna cu Cher? Era un bărbat bine, doar grăsimea s-a depus incorect. De-asta găsise v-log-ul dietetic al atletei zvăpăiate.

Am întrebat-o cum l-a cucerit totuși, c-asa, pe facebook se mai culeg oamenii dar nu se nuntesc. La paralele, zice și mi-a tras cu ochiul. A hohotit și s-a înecat brusc de la țigări, apoi ne-a lăsat în plata Domnului pe mine și pe mătușa care ne chemase la turnarea fundației casei mult visate. Am rămas cu gândul la doamna venerabilă din videoclipul lui Coldplay The hardest part.

Nuntă pentru portofel

Într-o zi o amică mi-a spus că s-ar cam mărita c-a cerut-o Andrei.
Tu știi, zice, câți au vrut să meargă la Ziua Izabelei? Facem și noi o petrecere câmpenească, bifăm invite all și îi servim cu mici și pălincă, nu cheltuim mult.
Da, numai că Izabela era minoră iar România e plină de perverși nu de bogați iar bogații nu prea au timp să stea pe facebook, știi? Iar tu ai 45 de ani și ești stângace dar el are 30 și e gay.

Amica mea îl iubea cu adevărat pe flăcăul ăsta și el pe ea dar femeile-s sucite rău, cred că trăiesc în jurnalul lu Bridget Jones. Zmeul sexy care-o ceruse de nevastă ar fi preferat să petreacă noaptea nunții cu Oreste citind previziuni astrale în direct decât s-o… strangă pe ea sub braț. Degeaba i-am explicat că el o iubește ca pe mă-sa, nu ca pe Ivana Trump. Îi intrase-n cap că ar putea ieși o căsnicie bună, nu numai petrecerea campeneasca la finalul căreia ar rămâne cu zeci de mii de euroi și 700 de poze pe care le-ar încărca pe facebook vreo doi ani.

Facebook seamănă cu Hi5 pentru mulți useri.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *