Cine-o pus coada la prună

panties Teoretic, in Ardeal, pare-mi-se ca Felix Galan sau Ioan Dordoi.
Jinarsu- as baga mana in foc ca l-a inventat bunicu, despre care v-am spus c-a mierlit-o obșteste din cauză de lagare rusesti. C-a scapat din ele si si-a deschis o mica afacere, la țara, scotea cozile la prune in niste caldari, toamna, cu 77% din populatia rurala. Cum adevaratele afaceri se nasc din pasiuni, cele mai crancene ciroze se învârtoșeaza din distilare.

Dupa ani de zile de abstinentă, m-am sărutat si eu cu Jack de cateva ori. Nu stiu de ce l-am ales pe el, cred ca voiam sa schimb numele si gustul fostului. Jack parea ravasitor, dupa ce-mi atingea buzele cu-n cub de gheata, ma transformam in regina balului. Unde mai pui că dupa doua pahare, ma simteam de-a dreptul lobotomizata. Nu ma mai durea nici tradarea mea, nici a altora. Aurore boreale pluteau noaptea la trei, dinjosul cerului, precum alaltăseara.

Erase and rewind

Ma trezesc si nu-s foarte sigură daca sunt moarta ori vie. Pe considerentul ca eu oricum, cred in afterlife. Văd stele verzi si-mi bag un deget in ochi. Ma creponez de durere si ma gandesc la oftalmolog si la Ioana- tipa care mi-a pus extensii de gene. E clar, sunt vie, stele verzi si atat, nu tu loc luminat, nu verdeața. Doar durere si intristare.
IMG_3962

Ma suna prietena mea si pana ma misc in reluare apelul inceteaza, capul imi explodeaza. Desigur ca nu-mi pot explica. Doar am fost la tango, ca o adevarata lady. Mi-am dat check-in, mi-am dat cu ruj… aha… apoi m-am plictisit de tango si mi-am târât amica într-un… Undeva. In oras. Cunosc numele tuturor bisericilor din zona, uit numele strazilor si nu stiu nici un club. Per ansamblu sunt o femeie extrem de cuminte.

Prietena mea era cu prietenul ei si… înghit un nurofen ca sa nu mor dracului pe marginea căzii, in timp ce indes in masina de spalat hainele de aseara. Cafeaua fierbe si eu ma uit in telefon, nurofenul isi face efectul. Am un singur telefon, de-aia vedeam două- pentru ca mi-am vârât o unghie in ochi, nu pentru ca l-am sarutat pe Jack.

Din greseala, dau click pe poze.

Acolo-s eu cu-n iepuse mare in brate. Noroc ca am spatar la scaun. Ma duc in camera sa ma uit sub pat, in dulap, sa fiu sigura ca am fost doar cu Jack Daniels, nu cu jack spintecatorul. Imi sun prietena:
Auzi… noi am fost in localul ăla dragut care s-a deschis recent si nu era nimeni. Am baut ceva si… de ce am poze cu-n iepure? Mi-am cumparat iepure, noaptea la 3?“
Amica mea nu se poate opri din râs.
Ai amestecat Jackul cu proseco. Localul dragut era un club tare, in care am dansat pana dimineata. Si cand te-au intrebat la bar ce bei, tu-ai strigat ca ce-i mai bun de acolo. Ti-au adus proseco si-un iepure. N-ai mai vrut sa lasi iepurele din brate. Si-mi pare rau pentru bluza ta, da statea saracu agatat de tine ca ratonu-n creanga.“
Am dansat tango?“
„O laie. Ai cascat la tango. Tie-ti trebuia Madonna. Si l-ai trimis pe al meu si ti-au pus Madonna, de adoarmeau toti in club, noroc ca erau prea beti ca sa protesteze. Iesim la o plimbare?“
Eu nu mai scot nasul din casa dupa ora 16. Da… iepurele mai traieste?“
„… Banuiesc ca da.“

Ma arunc sub dus si-mi admir decolteul. Bine c-am vazut pozele cu animalul de 30 de kile, c-altfel credeam ca mi-am petrecut noaptea cu King Kong.

Care mi-ati dat, mă, pe feisbuck sfatul acela cu „o sticla de vin si apoi înainte“, n-ati stiut ca nu-mi place vinul si că n-am busola?

Similar Posts

11 Comments

 1. Un club si un iepure, Club Planet si Virus, o aniversare anosta daca stau bine acum si analizez pentru 20 si ceva de ani. Daca il aveai in casa ramaneai fara pantofi. Ochiul e bine? 🙂

 2. Deci da, uitându-mă pe diagonală la ultima poză cu Meredith şi după, la prima, la faţa Christinei.

 3. Si eu care credeam ca l-ai întâlnit pe realJack si ai spulberat împreună cu el simbolul iepuresc 😀
  Mai bine că esti teafără si umorul neatins, still alive! 😀

   1. 🙂 Daca nu ti-a “supraponderat” inima atunci e ok si ma bucur ca ti-ai echilibrat cercetarile…
    Am reluat blogul de coada 🙂 de vreo saptamana si dupa un an de pauza – deci nicio pierdere, ca-n dragostea cu nabadai 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *