Raspunsul “Libertatea.ro” despre furtul pozei

MOI: Buna ziua.
Consider ca poza cu dl dr Ivan Ovidiu imi apartine, ati pus-o acolo ulterior publicarii textului si as dori sa o scoateti sau sa mentionati sursa.
Poza este marita si pixelata dar pot dovedi oricand ca-imi apartine

LIBERTATEA de pe facebook: Buna ziua. Poza respectiva nu a fost publicata ulterior. Este publicata chiar in ziarul din ziua respectiva. Fiind vorba despre o conferinta de presa, este posibil ca acolo sa fi fost prezent si corespondentul Libertatea, din Cluj.

MOI: Este poza mea si este facuta intr-un loc in care n-a avut loc nicio conferinta de presa. Nu ma intereseaza cand ati publicat-o de fapt. Tocmai ati reusit sa ma enervati. Se intampla rar. O sa iau legatura cu avocatul meu. Stiti si camera… in care a fost “conferinta de presa”?

Liber… mda: Dvs ati scris, mai sus ” ati pus-o acolo ulterior publicarii textului”. V-am raspuns, doar, ca nu a fost publicată ulterior, poza aparand pe 22 septembrie in ziar – in editia de print -. O sa scoatem poza de pe site, daca asta vreti, nu aici era problema. La fel, dvs ati mentionat ca fotografia a fost facuta la un eveniment (concluzionand de aici ca a fost vorba despre o conferinta de presa). Cat despre ”camera in care a fost conferinta de presa…” noi v-am raspuns frumos, ne pare rau ca v-ati enervat si ati raspuns astfel. O zi buna!

MOI: Incercati sa atrageti atentia asupra unor detalii absolut neimportante. “Cand a fost pusa poza furata?” Imi scapa ceva, nu am probleme cu aparatul urinar. Unde am mentionat ca fotografia a fost facuta la un eveniment? Si daca ar fi asa de unde si de ce m-ar interesa pe mine ca in opinia dv un eveniment este sinonimul unei conferinte de presa? Da, scoateti poza. Multumesc frumos si la fel de frumos ar fi ca oamenii platiti pentru un job, sa-l si faca, nu sa-l ia gata facut. Apropo, poza o scoateti, cand?

V-am redat absolut in intregime “discutia privata”. Astazi dupa 12 nu ma mai puteati enerva nici daca-mi piratati blogul, mei! Prietenii stiu de ce. Asa ca let s play sarcasm…

sarcasmSursa de pe care a fost preluata poza este aceasta 🙂 N-a duruuuuut!!!

(ee, da daca nu-i furata, nu o scoateti, zice avocatul)

Pentru cititori: poza a fost facuta cand eu m-am dus pentru o interventie. Aceea notata in interviul meu. Imi amintesc exact ca l-am rugat pe dl doctor sa se aseze, sa se intoarca pentru ca vreau sa prind oarecare expresie a chipului, sa stea la birou, cred ca numai chef de foto n-avea dar a fost foarte amabil ca de obicei. Si auchhh, nu era corespondentul libertatea sub pat cand mi-a intrat acul in buze. In plus, dl doctor Ivan isi planificase 20 de minute sau mai mult ca sa-mi raspunda la intrebari si sa imi fac pozele care se afla inca pe aparatul meu!

Unde va e corespondentul de la Cluj sa corespondam putin? De fapt,  n-am treaba cu el ci cu voi. Mi-e lehamite de cei care stiti cine-a aruncat pisica dar n-aveti idee cine-a omorat-o.

Va citesc pentru cateva editoriale, dragi liberalisti. Numai pentru c-am hialuronic in buze, nu ma confundati cu fata de la pagina 5. Pentru ce avem experti in lumea asta? In plus, domnul doctor isi aminteste, cu siguranta la ce “conferinte” a participat la Cluj. Nu prea merge-n halat si cu-aceeasi camasa. Mai mult. Nu-si ia scaunul din birou cu dansul si nici… niciodata ACEEASI expresie. De lemn nu spun nimic.
Habar nu aveti unde a fost facuta poza, va multumesc pentru raspuns.

Lesin daca nu spun asta. Eu nu particip la conferinte de presa, preacucernicilor. Imi e sila de presa din Romania si imi e mila de putinii scriitori si jurnalisti buni, platiti jenant – care trebuie sa lucreze pe nimic pentru ca majoritatea romanilor sunt mediocrii si ii intereseaza cat a cheltuit o pipita de la televizor pe sani, pe dinti, pe buze, pe rochite.

Eu aici INFORMEZ, ca sa stie unele cum a fost si de ce fac anumite lucruri. Ca țate, dinti perfecti si chip ingrijit, putem avea si noi, cele “banale” fara implanturi in fund si 2 divorturi si mvai, ne-am scarpinat in ureche pe strada, mare stire. Chirurgia estetica este si pentru femei informate si inteligente!  Atat. Conferinta de presa, auzi. Cand oi scrie despre Oprisan, mai vorbim.

Si evident ca inainte de-a permite sa fie preluata o poza cu o persoana, as intreba persoana in cauza!

Imi pare rau ca am stricat ziua asta cand de fapt voiam sa scriu ca Printesa Urbana isi lanseaza cartea, ma bucur mult pentru ea si oarecum, as fi prezenta la eveniment daca m-as situa prin apropiere.

Va rog sa sheruiti daca nu va cer prea mult. Chiar daca imi parea un ziar de can-can, chiar daca e posibil sa nu mai avem publicatii serioase, asa ceva nu se face. E o publicatie care-si plateste redactorii sa fure texte si poze? Am avut doua cerinte. DOUA.

O data am luat si eu o poza aiurea de pe net. Nu cred ca era cu un chip. M-am trezit trasa de urechi a doua zi si era normal. Numai ca eu consideram ca scriu, e o joaca, nu stiam inca despre drepturi de autor, alea alea. Evident ca am scos poza pentru ca dansii le vindeau, nu doreau indicarea sursei. Iar daca din nestiinta sau chiar prostie mi s-ar mai intampla, mi-as cere scuze imediat si m-as conforma!

Munca mea nu e mai “marunta” decat a voastra, celor care ati permis sa fie preluate poze de la alti autori pe libertatea.ro!!

Ziarul libertatea: Buna ziua. Fotografia a fost scoasa deja de pe site.

Ma duc sa-mi iau servetelele. Pupicei si floricele.

Sa stiti ca dl dr Ivan Ovidiu, chiar merita un plus de publicitate cu bâzbâzul asta, desi e super ocupat. Nu numai cei pe care-i ridicati voi in slavi, la Bucuresti 😉