Hei, Libertatea, vă rog sa ma scuzati…

Daca gresesc.

Că poate gresesc. Dar am umblat ca nebuna sa obtin interviuri medicale iar cel cu chirurgul estetician Ovidiu Ivan este unul dintre cele mai accesate. M-am dus in iunie 2013 si l-am rugat sa-mi raspunda la intrebari si sa ma lase sa fac poze. Pozele le-am ales si le-am postat dupa  o consultatie prealabila, adica sa-mi placa mie cum imi apar pe blog si sa nu-l deranjeze nici pe dansul. Pozele mai vechi sau din arhiva personala- au fost postate cu acordul dansului.  Interviurile- NU sunt platite si n-au treaba cu țatzele Biancai, cu falcile lu Bahmuteanca sau cu pietrele la rinichi ale lu… mai stiu eu cine. Scriu despre oameni pe care i-am cunoscut si care au obtinut performante, oameni cu care am interactionat,  si am vrut sa ii fac cunoscuti si altora! Cand ii promit unei persoane ca apare pe X pagina si de fapt, personajul apare si pe Y, mie nu-mi convine si poate ca nici acelei persoane! Pozele facute de mine, apartin domeniului hapi.ro

Aceasta este poza facuta de mine.

hapi poze ovidiu ivan

Seamana una dintre ele cumva cu… cea de jos, foarte zoomata? Sau cineva de la Libertatea s-a deplasat imediat la Cluj la Artis3 si l-a fotografiat pe dl doctor Ovidiu Ivan exact in aceeasi postura, a prins exact aceeasi expresie a feței si l-a “lipit” in ziarul libertatea?

Sau… m-am dus eu imediat in Bucuresti si i-am cerut editorului o poza cu dl. doctor?

ovidiu ivan- preluare de pe hapi.ro

Sa stiti ca puteati cere oricand d-lui doctor poze si daca dorea, vi le oferea. Dar dacă aceasta este o poza facuta de mine, chiar daca-i aratati doar o ureche, din bun simt, puteati mentiona sursa. Jos pe blogul meu e mentionat ca “scrierile” nu pot fi copiate. Ceea ce ar insemna ca prin excludere, pot fi copiate fotografiile?

Asa ca-mi intreb cititorii. Este aceasta aceeasi poza facuta zob cu megapixelii si zoomul acela? Sau am numarat ridurile de expresie degeaba? Am facut atunci, cred,  vreo 30 de poze, pana l-am înnebunit pe d-l doctor, tocmai ca sa scot la iveala anumite expresii, miscarea, concentrarea, etc. Nu sunt fotograf. 

Unu la mana- nu scriu pe bani si-am mai spus asta. Daca-mi preluati textele, le gasesc si vi le bag pe gat, am timp, nervii necesari si posibilitatile de-a va da de urmă. Dar daca imi cereti o poză- poate o dau, desteptilor, aici nu e CanCan sau paparazzi! Indicati doar sursa.

Pe de alta parte, poate o persoana nu doreste sa-i apara chipul pe 5 siteuri, cum alegeti voi! Si mie-mi pasă pentru c-am mentionat unde vor aparea pozele! Daca-i picau țatzele Biancai c-a fost la disco a treia zi, pun pariu ca tot asta o foloseati.

 

Nimic nou ca  ziarul libertatea fura? Poate inca n-ati dat peste bloggerul potrivit,stimati nicidecum colegi. V-am trimis un mail cu 2 cerinte. Astept. Cateodata sunt chiar rabdatoare. Depinde daca-mi intarzie ciclul…

 

A- multumesc Max. Nicio legatura cu ciclul meu. Are o doamna cumsecade si nu ne-am cunoscut ever! Dar e un adevarat “lider de echipa!”

EXCLUSIV. BREAKING NEWS. In urma corespondentei si a articolelor  de pe blog, ziarul libertatea a scos o poza pe care n-a furat-o. Si m-a facut sa pierd jumatate din zi cu updateuri. Sper sa fie de folos altor bloggeri!

Similar Posts

9 Comments

  1. Se vede de la o posta ca e aceeasi poza, e ca in jocurile alea cu “gasiti diferentele”. Nu cred ca asa-zisii jurnalisti au scrupule, mai ales cu poze facute de persoane “particulare” chiar daca sunt puse pe un blog. Tine-te de capul lor, merita sa le frece cineva menta.

    1. Da. Insa eu le-am dat de ales, nu am facut galagie din prima.
      Daca era poza cu… un sutien nici nu bagam de seama. Dar in Interviuri am investit timp si le-am scris cu drag, nu am facut publicitate. Am vazut cum lucreaza fiecare personaj. Am scris asadar ceva personal. Dau search si iaca, imi apare la cautare ditamai fundu libertatii cand inainte- apareau pozele de pe siteul meu si evident cele ale clinicii, etc.
      Deci da, ma deranjeaza ca mi-au “aspirat” trafic pe google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *