I´m Secret Santa împreună cu iLUX

iluxAu fost primii care m-au contactat .

Primii care-au văzut ca nu vreau sa scriu adventoriale ci sa ma joc si sa scriu povesti. Primii in ale căror produse am crezut. Primii care s-au oferit sa-mi premieze cititorii. Primii care mi-au trimis pe neasteptate cadouri personalizate si împachetate impecabil. Primii cu care-am acceptat sa colaborez pentru că în proiecte si-n afacere au pus pasiune , au adus elan, (nu pe cel al Mihaelei Radulescu, nu,pe el nu-l putem oferi drept premiu), au avut umor si-ntr-o sanie colorată m-au transportat în lumea cadourilor. “Priveste-le si daca-ti plac, povesteste despre ele. Ofera-le cand e posibil. Da, suntem scumpi dar exista momente în care bucuria si amintirile nu se masoara în bani.”

Apropo de elan/elani.
iLUX.ro a făcut o vrajă , i-a transformat deja în reni si echipa mi-a lansat o provocare placută, până ce rumegatorii vor fi înhămați la sanie. Cu ce-o sa ma joc? Cu cadouri.Mai precis cu un cadou pentru un blogger.

 

Da, o sa fac o bucurie cuiva, prin intermediul lor si sper  să pot intui produsul potrivit .

Desfășurarea actiunii “Moșul sub acoperire “

14 bloggeri alesi de iLUX vor participa la jocul Online Secret Santa. Eu trebuie sa aleg un cadou pentru unul dintre ei.Si sa spun de ce cred că i se potriveste. Un dar de pe lista tentantă a Moșului, care si-a facut temele din timp.
iLUX alege- a ales deja- prin tragere la sorti, bloggerul căruia sa-i ofer un cadou.

Am primit numele si acum stiu cine e destinatara. O “Ea” dintre cei 14 va primi acest elegant  portofel de piele , cand Mos Nicolae va poposi pe pragul dânsei. Nu va sti de la cine i-a sărit surpriza-n bocanci pana ce va deschide cadoul de la iLUX si va găsi numele meu. A lu Hapi , mna, ca doar n-o sa-i trimit o copie xerox de pe buletin, alea îmi trebuie la primarie.

portofel_piele_dama_1

Am ales portofelul  din piele pentru că….fiti atenti , ma transform în mama Omida. Intuiesc ca cea care îl va primi este o ființă delicată care pune adesea nevoile altora înaintea celor personale. Totusi, îsi face timp sa se alimenteze cu energie pozitiva de la toate lucrurile frumoase care-o înconjoara. De la soare, de la natură si de la micile bucurii care pot aduce un zambet larg pe chipul unei femei.Vreau ca atunci cand scoate portofelul din geantă sa se simta apreciată si valoroasă. Pentru că merita sa fie rasfațată si ea . Cine stie, poate consortul ei o sa-i strecoare in portofel diverse “bunatati” în luna decembrie.

Ok, recunosc că Hapi cea materialistă a apărut la suprafață. In geanta mea a poposit de ceva vreme un portofel  iLUX  si  da, imi e tare drag! Pielea moale, designul, finetea – au fost apreciate si de altii. Bine, perechea mea nu se da în vant dupa el , doar eu dupa al lui,i-am si propus sa facem schimb cand al meu e gol dar nu vrea , zice ca-s prea multe floricele si prea putini bani.

Ne jucăm cu cadouri iLux pentru că, în sfarsit ,e momentul pentru lansarea revistei de Craciun . Revista de Craciun e (a fost) un secret , stiu doar că s-ar putea sa poposeasca acolo si o poveste de-a mea, printre multe altele. Abia astept să o rasfoiesc! Si cu sinceritate crosetez cuvintele scriind că ma bucur cand micii intreprinzatori romani pot sa-si promoveze si sa-si sustina afacerea , ba mai mult, sa ne ofere cadouri pentru ca-i acoperim în cuvinte si-i ajutam eventual sa vândă .

Bineînteles că nici eu nu voi rămâne cu ghetele goale .

V-am spus ca al meu consort habar n-are de Mos Nicolae si la multimea de ghete de pe hol reactioneaza cu “nu ai prea multe”? Asadar unul din cei 14 bloggeri va alege un cadou iLUX pentru mine. O sa-mi rod unghiile daca nu nimeriti ce-mi doresc, doamnelor si domnilor dar măcar voi economisi banii pentru cel putin 3 saptamani de manichiură la salon. Sarcina e usoara ….mie îmi place (aproape) tot ce am vazut în lista de cadouri pentru femei.

Da, ni s-a pus la dispozitie o listă din care alegem, pentru că nu toate produsele sunt pe stoc si bineînteles că Mosul trebuie sa se organizeze foarte bine ca sa-si satisfaca prompt viitoarele comenzi.

Dupa cum stiti, îmi place sa împart bucuriile cand e posibil . Alături de jocul iLUX pentru bloggeri , eu îmi voi premia un singur cititor/comentator fidel cu o surpriza pe care o aleg si o cumpăr eu.

V-am povestit despre jocul la care particip. Iar voi, cei care comentati frecvent si credeti că vă pot face o surpriza plăcută, lasati aici un comentariu.Doamne si domni . Chiar, am nevoie de feedback, mă mai citesc bărbatii??
Comentariul poate sa fie despre orice. Puteti sa-mi spuneti cum doarme pisica voastră sau cum vi se pare campania iLUX, daca ați avea curajul sa deschideti si sa promovati un magazin cu produse online, cu cine vă mai culcați. Orice.

In data de 6 decembrie cadourile din jocul iLUX Online Secret Santa vor ajunge la 14 bloggeri.

In data de 6 eu voi anunța norocosul/norocoasa comentator/comentatoare FIDEL(A) spre care pleacă premiul surpriza si în ce constă acesta. Cadoul comentatorului va fi trimis numai în data de 11-12 decembrie pentru că….Mos Craciun e pe drum, nu-i asa?