Duș -Mânie

Dragă… hai să-ți spun M, măi femeie, uite că te-ai învrednicit să-ți scriu o scrisoare, lucru pe care haterii, stalkerul meu și vreo 3 gospodine de vază nu l-au smuls de la mine în atâția ani. Să-ți spun de ce. Haterii s-au oprit și-au zis: nu ne interesează cine ejti, ejti talentată ca un ciob de sticlă, du-te dreacului. Cu sau fără cratimă. Stalkeru și mai simplist: te iubesc azi, otrăvite-aș mâine, nu ieșim la un suc peste fro 4 ani? Aveț 554 de mailuri în inbox.
Ies dacă te faci bine, zisei.
Gospodinele au rețeaua lor, îs ocupate, au familii, știu că minunea acuplării de după noaptea nunții durează cu mărinimie 3 luni. Și-au fost destul de deștepte să-și vadă de-ale lor după două povești. Cine, aia? Dă-i pace, ce treabă am io, o fi freo zdreanță, ia zi, cât se fierbe sparanghelu?

Da tu, tu ești o tâmpită unicată, zău așa.
Unu la mână: nu ma cunoști iar pe mine IN POZE nu m-ai văzut ever. Trei zile am povestit, te-ai băgat tu în seamă ca aschia sub unghie. Mi-a fost milă de tine, zău așa, c-altfel vorbea oracolu din Delphi cu matale. Cum să-ți spun în 3 zile ceva real? Ți-am spus ce-ai cerut. 1001 de nopți. Ai insistat cu măriminia ta, mi-ai etalat familionu, m-ai obligat să citesc cum te culci și cum te scoli. Sau cum nu i se mai scoală. Școală zice aici, iote că-i de bun simț Autocorectoru nu știe că mă adresez unei femei discapacitada moral y sentimental.

Tu ai crezut că dacă sunt de treabă, sunt o tâmpită de pluș. Că-mi împart viața pe internet cu toți manipulatorii afectivi. Dar tu nici aici nu te încadrezi, nu poți manipula fără o doză consistentă de inteligență. Iar a ta e precară. Nu-ți scriu mai mult dar îți spun așa, ca să folosească altora ca tine: dacă tu, la necazul pe care ți l-a dat Dumnezeu ai timp să faci presupuneri despre modul meu de viață și sa povestești altora elucumbrații, ești mai bolnavă ca… cei pe care-i consideri tu pe moarte.

De când mi-am făcut vilă pe internet, două persoane literalmente virtuale au beneficiat de încrederea mea: una e în Canada, cealaltă în Italia. Două ladies. Claudia și Niki. Tu să te mai naști odată și n-ajungi la conduita lor morală, la flerul și la tăria lor de caracter.
Săracă ești în viața asta, Dragă M.

Știi, undeva în Irak a fost descoperit un sit cu vreo 24 de fecioare minunat gatite pentru viața de apoi. Se presupune ca osemintele marii regine care-ar fi trebuit slăvită și după moarte s-au pierdut prin amestec cu cele ale fecioarelor, escorte-însotitoare care au fost sacrificate pentru ca tuta sa nu se plictiseasca în viața de apoi. Ca să-i strălucească măreția și după ce căpiază. Insă efectul a fost invers, femeile racolate în nebunia traditiei, moarte fără vină cu scopul de-a îngroșa renumele unei oarecare, sunt venerate și admirate datorită stării lor, a podoabelor de aur care s-au păstrat și-au putut fi recondiționate. Au devenit o legendă! Numele sau provenienta presupusei regine care s-a vrut nemuritoare nu le mai știe nimeni și nici osemintele nu-i vor fi vreodată identificate.

Așa de mult te prețuiește clubul tău, încât mi-a parvenit o mostră din bârfa ta. Tu, după un an sau 3 te preocupi de viața mea! Nici numele nu ți l-am reținut femeie, doar detaliul cu care te-a înjunghiat viața.

Ca să nu se identifice altcineva că nu-i cazul: să-ți fie clar că voi lua peste picior orice mizerie fie ea românească ori nemțească, tu nu plătești taxe în locul meu, pricepi? Tupeistă ai putut fi să-mi atragi atenția pe un ton nesimțit, de parcă ți-am intrat în grădină să-ți culeg champinioanele din seră! Dar mi-am zis atunci că te las în amaru tău cu ideile tale histrionice cu tot. Și după atâta timp, tu nu-ți poți vinde gogoșile din cauza plăcintelor mele.

Păi hai să-ți spun marele secret al meu și marea durere-n fund. Sunt privată de libertatea de-a sări în alte așternuturi. Că-mi crapă Omu de-atata gelozie. Un netot, nu-i așa? Să nu mă lase el să fac sex liber ca pupezele lu Creangă!!!

Când mă mai arde câte-un dorinț de străină împreunare, arunc ceaunu cu tochitură spre gratiile din bucătăria de vară, urlu ca buhaiu de pădure aducându-i la cunoștință Omului că mi-a căzut greu la inimioară prințu de peste drum (pe care-l văd pe gemulețul cu deschizatura de 8/7 cand nu-i nimeni acasa si mă aburc pe-un scăunel sa ajung la gemulet). Năvălesc slugile, ma înțeapă într-o coastă cu sulita (varianta mai ieftina a xanaxului, ca p-asta din urma l-am amestecat odata cu juma de sticla de Jack si-i fu… ma rog, fu greu pentru toti de la castel) eu gem și mai apuc să-l plesnesc pe vreunu cu-n linguroi în timp ce strig Allahu Akbar sau Alaku Kelie-I Eunuk, depinde dacă-i Ramadan sau Florii… Smerită, despletită, murdară cu cenușă, mă întorc la cratiță.

Pe internet scriu noaptea, la lumânare, pe lângă cripta de sub geamu meu palpaie o luminița roșie și trec 3 fire… pana acu le-am introdus bine, sper să n-am probleme pe viitor la capitolu Conect-in Pipăl.

Gata, acuma știi, fericito!!

* Apropo de scrierile tale: când te-ai culcat și cum te-ai trezit. Sunt fete care ar putea sa scrie despre o sarma și le-as citi ca și cum aș fi lângă ele. Îmi sunt prietene, am și eu grupul meu cu care vorbesc, sunt normale, sunt benigne! Tu vezi-ti de lumea ta îngustă și FIE CA această scrisoare să servească tuturor celor pe care le reprezinți tu ca o veritabilă căpușă!

Nu tre să mă placi. Însă dacă nici nu mă suporți șezi dreacu în matca ta. Cred că ești bolnavă de mă citești cu-atâta elan.

Similar Posts

5 Comments

      1. Da linku, da linku…nu te enerva! Daca a scris ceva despre tine, indiferent ce, inseamna ca esti importanta. Astia cu barfele nu prea realizeaza ca de fapt contribuie la prestigiul “victimei”

    1. E veche povestea, nu știu pe unde le-am salvat dar oricum, n-aș demasca-o pe cea care mi-a adus la cunoștință acele răutăți.
      Foarte foarte puțină tangență am avut cu femeia aia, vreo 5 mesaje, nu ne-am văzut live, doamne ferește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *