Barbati bogati= zgârciți?

punga de craciunNu-s o prădatoare. Par o prădatoare.

Nu-s o fericită. Par fericita.

Nu-s bogată. Cateodata par “de-aia cu bani”.

Nu “am smuls pe nimeni” altfel s-ar debalansa afirmatiile de mai sus.

Intr-o zi, o sa va povestesc mai mult. Veti alege fictiunea si realitatea.

Pana atunci MĂI domnilor! Nu-i duceti cu voi. Banii, da. Nici la 20 nici la 70! V-au fost dati  ca sa-i faceti si pe altii bucurosi! Si va puteti trezi maine fara ei. C-asa-i viata.

barbatii bogati sunt mai zgarciti?

Asa-ntre realitate si pamflet!

Similar Posts

6 Comments

 1. Postarea asta imi aduce aminte de un ex-ex-ex-boyfriend. Plateam benzina cand ma ducea acasa, plateam consumatia din cand in cand (pentru ca, deh, aveam salariul cu 100 de lei mai mare), plateam cadouri scumpe din mall si primeam in schimb cutii cu bomboane, plateam… plateam si proasta eram, something like that 😀
  Barbatii sunt zgarciti in general vorbind, fie ca-s cu bani mai multi sau mai putini. Toti traiesc cu ideea ca femeile vor sa ii fure. Chiar si atunci cand au doar 10 lei in buzunar. E vreo boala, ceva, altfel nu-mi explic :))

   1. Mnu. Nici macar scuza asta n-o aveam :)). Traiam intr-o bula si eram ferm convinsa ca nu exista dragoste si ca relatia aia chiar era mai buna decat a multor oameni. Dar iarba din curtea mea nu era chiar atata de verde.

 2. Dupa ce am citit cartea: milionarul de langa noi, am inteles ca bogatii cu adevarat nu o arata. Nu au nici masini noi, nici ceasuri scumpe, rar restaurant si foarte rar la mall. Cei de acolo sunt doar snobii ce vor sa se dea mare: show off.
  Si cica aia saraci si fraieri stau cu mama :)))

  1. Intr-adevar, multi nu o arata. Nu cu scopul “uite-am!”. Ii vezi asa, nu dai doi bani pe ei dar nu stii ce-au in casa, in conturi, in garaj.
   Insa dupa cateva luni traite alaturi de cineva care face parte din specia Hagi Tudose, te simti aiurea. Mai ales cand tu ii faci cate-o surpriza, cand stii ca are, cand te pune in ipostaze jenante.

 3. Cea mai sexy calitate a unui barbat este generozitatea lui fata de tine. Am citit asta pe undeva si mi-a placut la vremea respectiva. In continuare imi place 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *