Cu Alina Anghel la Sabon si la mall

La exact o zi dupa ce-am decretat -spaland niste sosete-n chiuveta – ca urasc Bucurestiul – Alina Anghel m-a sunat si-a zis : „n-ai vrea sa vii cu mine la o prezentare Sabon?“ . Cum sa nu? Avand in vedere ca stiam sa merg pana la coltul strazii si de-acolo ma pierdeam, eu si ea nu ne cunoasteam, fusesesem la ICCJ ca sa vad un teatru gratis si acum spalam sosete- o plimbare prin Bucuresti cu o bloggerita de beauty era coronita de margarete in toiul iernii.

Well, adevarul e ca stabilisem sa ne vedem. Altfel nu as fi reusit sa imi rezolv problemele, mai ales ca majoritatea oamenilor cu care-am venit in contact au fost draguti si empatici ca o scandura.

Cum e Alina? Daca ma apuc sa o laud nu da bine, ne-am intalnit doar odata. Daca scot al saselea simt din trusa de make-up va spun c-am vazut o fata frumoasa, calda (nu, nu avea temperatura dar a trebuit sa ma tin de ea in bus dupa ce-am primit 3 usi peste urechi), amuzanta, sincera si delicioasa in simplitatea ei.Descurcareata. Cum sa nu spun ca e delicioasa daca mi-a adus (SI) ciocolata personalizata ??
cadoul de la alina anghel

Mergem la evenimentul Sabon….

dupa cum stiti eu scriu rar articole de beauty dar hai sa incerc sa descriu atmosfera. Aromele si felul in care erau aranjate produsele din noua colectie m-au vrajit. De paharele cu sampanie nu m-am atins dar am incercat sa smulg cel mai verde macarons (singurul pe care l-am devorat) ocazie cu care am trantit vreo doua pe jos ca doar nu vin toata ziua la asa sindrofii.N-a fost vina mea ca macaronsul verde era situat undeva la mijlocul tavitei si era mai greu de scos decat musculita care-mi intrase in ochi cand am coborat din taxi.

In rest las pozele sa vorbeasca. Vreti sa vedeti cadoul de la Sabon? Si ce daca nu?

cadoul de la Sabon

Poze de la eveniment

macarons
sabon mall Bucuresti
alina anghel, sabon
sabon
prezentare produse Sabon

Daca a fost o dupa-amiaza minunata? O, da. As aduce-o pe Alina la Cluj, Sabon avem si aici iar la Bucuresti m-as mai teleporta cand o creste vita de vie pe Casa Poporului.

cu alina