Un cadou pentru soțul alteia, por favor

Ma sună verisoara matusii din partea lu tata , c-auzise ca-s dusa cu pluta sau cu avionul si ca să nu renunte la rujul Clinique timp de 6 luni pentru amabilitati pe roaming, mi-o toarnă direct: te rog sa-mi cumperi un cadou pentru Dan .

„Mmmm, bine da….vrea Dan cadou din Valencia neapărat?”

Pai m-am gandit ca gasesti acolo ceva ce nu gasim aici.Pâna in 20 de euro, bine, hai 30 . MAAAXIM”
„Dar ce sa-i cumpar, cu ce ocazie”?
„Avem 8 luni de la căznire, pardon ,căsnicie si-i fac o surpriza. Ceva amuzant, eventual util, sa i se potriveasca”

Inchid. Pana una alta, mi-a facut mie o surpriza. Pe ce sa i se potriveasca Doamne iarta-ma, ca-l vazui numai în pozele de la nunta .

Il iau pe-al meu de-o aripa si cu chiu cu vai, îl târăsc din nou în El Cur(t) Ingles . Cand ajungem acolo el face stanga la piata si-mi spune sa-l sun cand termin.

Ma duc ață la etajul 1, stiam ca Dan are un caine la care tine mai mult ca la mă-sa si speram ca poate gasesc ceva funny. Zeci de metri patrati numai cu articole pentru animale . Ochesc un culcuș , rai pentru catel numai ca toate aveau scris un nume . Coteț pufos cu numele lu Dan am gasit dar cu Stavros nicidecum. Isi numise cainele dupa ceva compozitor , că atingea cele mai înalte note cand intra in calduri si casuta postala  se umpluse de reclamatii.

Gasesc doua bibelouri frumoase , vorba vine , ei nu le numesc „bibelouri” . Da erau cu matze, nu cu caini si cand am l-am luat in mana p-ala mai mare m-am si vazut platind 30 de euro in plus la bagaj.
pisici amuzante

Las ca vei cumpara tu draga, cand iti face nunta de sticla,eu m-am straduit.
Ma indrept agale spre casa si ma atrage o vacă din plastic într-un magazin amuzant. Al meu căsca agale cu toti dintii.Numai bine nimeresc la căciulite. De-alea tricotate , pentru brother willie , cum n-am vazut nici in poze . Cand vede consortu că scot aparatu , țuști afară . Eu stau si ma gandesc:

protectie pentru willie
„Daca-i prea mare, daca-l strânge, daca face bube de la ea, daca are nevoie de psiholog cand îsi vede bijuteria impachetata in lâniță albastra? Nu mai bine ii cumpar fetei niste mohair si-i trimit modelul? O scutesc si de bani si de bai.”

Ca sa nu se supere foarte tare pe mine – că CHIAR n-am gasit o minune cu 20 euro  care sa-i aduca aminte de Spania – tot i-am cumparat ceva absolut util , placut si inedit. Altfel umpleam o punga cu magneti, eventaie si bibelori cu dansatoare de flamenco si-ar fi fost cadou pentru ea.
Dar asa…..descurca-te draga.
In speranta ca al vostru caine n-o sa dezvolte vreun complex pe care Pavlov l-a tinut ascuns de-a latul experimentelor , iata cadoul tau pentru Dan.
ring for sex toys

Oare cine o sa caute clopotu prin casa de cate ori intarzie cadorisitul?