Intrebari pentru vizitatori….

1. Sunt mentionata in pingbackuri dar ele nu apar la mine….Doar de la Dana – freestyler imi (mai)  apare cate-o gogoneață. Intamplator am vazut ca si  Alice

m-a intrebat ceva dar mie nu-mi apare legatura pe pagina….Oare am setat eu ceva gresit? Si daca da, de ce unele apar?

La fel am vazut si la Oana

intamplator………….

2. Mi se incarca greu pagina? Intreb pentru ca la unii dintre voi se intampla acest lucru………….

Similar Posts

11 Comments

 1. Răspunsuri:
  1. Pingurile de pe WordPress pe Blogger şi invers nu se văd. Doar dacă poţi urmări cu un terţ utilitar (ţi-am mai spus eu de StatCounter, acolo se vede).
  2. Nu ai o pagină încărcată cu multe elemente. Întreabă pe cine ţi-a spus că se încarcă greu cum stă cu viteza conexiunii la net.
  Hope this helps!

 2. 1. Pingback-urile le vezi ca trackback dacă sunt adresate către un articol. Dacă sunt adresate către blog (prima pagină), îți poți da seama fie din refferers, fie din incoming links, dar nu toate vor fi în acest caz pingback-uri.
  Dacă e vorba de tracback, se setează la fiecare articol în parte dacă accepți sau nu. Dacă e setat să primești, caută prin spam mai des. 😛

  2. Cum greu? La 4 poze câte ai. 😆 Nici filmuleț n-ai pus… poate merge greu wordpress-ul e într-o revizie… sau problema e la cititor. Mie îmi merge perfect.

  1. Diana- nu intra la spam. Pur si simplu nu le vad – am inteles motivul din ce a zis Peter
   De asta nu pun videoclipuri – iar poze rar
   Nu vreau sa se incarce greu 😀

 3. Bine ca au explicat altii ca eu nu ma pricep, stiu doar ca e ceva nepotrivire de caracter intre wordpress si blogger dar nu cred ca descrierea asta ajuta :)).

Comments are closed.