Descriere cărucior Hauck 3 în unu all dots Malibu și cărucior cu mâner flexibil Joie

Hauck. 3 în unu. Cu buline. All dots. Malibu XL.

hauck carucior

Eram gravidă. Știam ce-am prin burtă, Dots mâncam de când au apărut, am crescut cu cafea 3 în unu și iubeam bulinele. Trecusem deja pe XL  la magazinul H^M și aveam de gând să revin la S când voi ajunge prin Malibu. Cum dracu să nu-mi iau căruțu? Mai ales că Hani virase aproape toată suma, încă mai spera să semene cu el mormolocul mic.

Și eu mă mai gândeam să-l fotoșopez vreo 15 luni, așa, până mai ies la liman. Nu bea, nu pune carne-n guriță, e halal.

Landoul.
Căruțu în sine ajunge împachetat ca un parasolar cu foișor de la Ikea. M-a ajutat un amic să-l montez, am recunoscut doar roțile. Nu știu la ce mă așteptam, să sune Cargo să mă roage să cobor și să deschidă ușița, să scoată vagonețu și-o barză sau un flamingo roz.

Salteaua e ok. Nu-l plouă, nu ți-l suflă vântu de-acolo dar îl scuturam din Gheorgheni pân la mall de-i sărea smântâna pe nas, săracu. De-aia am trecut la marsupiu. Nu pentru că m-ar fi convins careva că bebeluși mor de plăcere când îi legi de tine ca pe muniții. Unde știam eu că e teren arabil -locuiesc într-un cartier foarte bun din Cluj cică- mă transformam în cangur și-apoi transbordam puiul.
Nu știu să vă spun dacă asta e o problemă la acest model de căruț dar cu siguranță se poate mai bine. Pe mine m-a deranjat, bănuiesc că și pe copil cât de bebe o fi fost el. 2 luni a stat în landou. Și nu mi s-a părut c-avea o statică ideală, adică eu mă așteptam să nu se miște covata aia absolut deloc. Dar pivota puțin și landoul, nu numai roțile. Se mișca pe cadru.

După ce l-am comandat de pe internet la reducere !! am văzut o pereche ce-avea deja cromozomii mixați. Conduceau un Hauck Malibu XL cu landou. Mooooamă ce dezamăgită am fost! Părea minuscul, tatăl se gujdea ca să-l împingă, părea pus prost pe cadrul metalic, parcă era din turtă dulce. Și nici măcar n-am văzut copilul.

Așa că am așteptat Hauck-ul meu cu această poză în minte. Dacă a fost la fel? Nu știu, nu m-a deranjat aspectul ăsta, m-am axat pe buline, pe noul tip de depresie, etc.

Scoicuța iarna

Îl înfund bine pe bebe într-un body, o bluză, o flanelă. Curgea apa pe mine. El scotea niște sunete neidentificabile, mergea geografic chanel pe fundal iar mama se ținea de o țeavă prin bucătărie, strănutând a 12-a oară.
Când copilașul a început să urle de-a binelea, l-am înhățat și am tulit-o pe scări în jos și l-am pus în coșarcă. În scoicuță, pardon. Al meu e mare și lung. Bebelușul. Pe cât de comod și normal or arăta alți copii de fix 5 luni în scoică, el părea un Panda legat cu bambus într-o popică scobită la mijloc. Oricât i-am aranjat chingile alea și le-am “relaxat”, picioarele-i ieșeau cumva ciudat, zici că-l pusesem pe colac la câteva luni.
Altă problemă e cu suspensiile. E drept că o dată am uitat eu o piesă, de-mi aluneca bebelușu-n landou la fiecare 100 metri și stagna înspre baza lui. Dar acum nu uitasem nimic și suspensiile sau trotuarele sau ambele sunt razna rău.
A vomat săracu-n căruț în plimbările noastre pline de vară, iubire, gângurit, cât n-am vomat eu când mâncam vișine cu lapte la buna.

Când trebuia să ridic roțile din față să urc pe vreun caldarâm, nu mergea cu chingile relaxate că-mi venea bebelușu-n față ca la roller coaster în Fantasia Land. Dacă le fixam bine stătea ca bradu de Crăciun legat de calorifer. Și se uita urât la mine. În condițiile în care el mă soarbe din priviri. Ce să vă mai zic, m-am chinuit rău cu căruțurile.

Vara a mai mers scoicuța, cu mașina noi am fost de vreo 3 ori așa că sincer… îmi doresc stringent să-mi fac sepukul când aud că nu merită să dai bani pe un cărut scump, că e doar un moft. Cine spune asta, nu e mamă singură, e de-aia din familia tradițională în care el conduce și-o roabă, și-o duce drept dacă-l țin bujiile și pectoralii.

Merită probat și dacă bebe stă bine și tu poți conduce-n liniște, vorba aia, dă banii pe el, mai bine cumperi 3?

Parte a treia
Adică  în care ar putea sta până la 2 ani. Vezi de treabă. Știu să înfiletez un bec și să fixez gradele celsius la centrală. Dar când am deschis scândurica plină de curele am vrut să sun un instalator.
Nu am ce să descriu pentru că nu l-am folosit. L-a montat o dată un vecin pe care l-am prins jos în uscător când mirosea capoatele bună-sii. L-am pus pe bebe și-am făcut câțiva pași. Mi-a alunecat copilul ca aluatul în dosul curpătorului și stătea așa câș și se uita la mine. L-am pus drepț. Am redus la treapta unu. La doi. Ce vrăji mai face maică-mea? N-a stat și pace.

Apropo, vând cărucior Hauck 3 în 1 all dots malibu Xl la jumate preț. Orice share contează.

Cărucior cu mâner flexibil Joie

carucior joie descriere maner reversibil

Pun bebelușu, bebelușu pare a fi de acord, cooperează prin tot pampersu.
Ui ce-i place, remarc eu.
Tu, zice mama, îi place că-l duci în zig zag, parcă ești beată.

Dacă mai și râd în hohote când conduc căruțul cu mâner reversibil, astfel încât copilul să mă vadă, risc să mă oprească cei de la asistența socială. Dar stai, la noi naște una în lanul cu porumb și apoi se cară, nu interesează pe nimeni.

Ce-am făcut eu în magazinul best kinder bueno? N-am condus recipientul ăsta reflectorizant??? Ba da. Și cum eram așa preafecricită de n-am băgat de seamă că calc pe roți și-mi întind mâinile mai rău ca o raritate asiatică: urangutanul.

Cu copilul cu fața spre mine este greu și mă simt stupid, stau ca sombambula-n videoclipul lui Michael Jackson. Am tras de mâner, de copil, de mânecile de la fâș, nimic. Mare diferență nu-i nici pe invers.

joie carut

Inițial am crezut că calc pe roți pentru că-s eu cât jorda de lungă. Dar mama mea e cactus pitic și tot dădea câte un șut în plasticul ăla de la cadru.
La capitolul echilibru am dat chix amândouă.
Până la urmă m-am autoîncurajat că-i drăguțel și-i bine și… are-o plasă deasupra care se umple de musculițe mici și-naripate despre care nici nu știam că există. Am mers pan la biserică și înapoi și deja era murdar ciur acoperișu. De musculite care par a muri instant, că eu nu le-am turtit, nu-mi place să spăl căruțuri pe care n-am idee cum să le demontez! Am ieșit de două ori și deja mă simt ca la teleenciclopedia.

Verdict -imi place că altfel credeți că-s mofturoasă rău.

Are-o copertină cât casa poporului și un coș de cumpărături cât să-ți facă în ciudă că n-ai cum să-l umpli până vara viitoare vorba lu Randi. Sau pân la bonurile viitoare când așezi acolo o cutie cu Pampers premium care.

Până acum mă loveam doar în calorifer, pat, dulap, scaunul de lângă cuier fix în ordinea asta. Mai nou merg pe stradă și dau câte un șut în căruț.

Materialul reprezintă părerea mea personală, reală, neblenduită.
Nu cred că e un moft să dai bani mai mulți pe un căruț. La 2000 poți lua ceva foarte bun măcar 2 in 1, poate cu tot cu copil. Sau cu bebe din plastic că e mai Comfortis pentru aleile din țară.

Nu înțeleg ce jucării aș putea atașa și pe unde, ori suntem noi grași, ori e căruța strâmtă mai ales iarna.

Plusuri:

Bebe stă bine deci eu voi face un efort să merg aplecată sau ca egreta prin lacul lebedelor.
Nu ne suflă vântu, ne marcăm în siguranță, căruciorul e făcut probabil pentru țările din nord-vest.
Mi se pare că are suspensii bune. Sau chiar mi se pare pentru că e mai ușor?
Se închide foarte simplu, c-o mână și-o vânătaie la un genunchi.
Are vreo 7 kile, e ușorde pus-aruncat oriunde.

Totuși:
E pentru pitici sau nu mi-au crescut mie dendritele sau n-am tras de ce trebuie?

V-am întrebat pe facebook ce planuri mărețe aveți de Crăciun.
Noi îl așteptăm ca să cumpărăm săniuță. Îmi recomandați vreo firmă?
Și ce folosiți atunci când n-aveți prescripție medicală?

Dincolo de astea vă sfătuiesc să testați căruciorul în magazin, să v-așezați voi, să puneți cățelu, pisica, o găină sau ce mai aveți prin casă. Nu le cumpărați după alte păreri pentru că s-ar putea să vă pară tare rău, scump de rău. Și asta este cu adevărat o perioadă de bucurie – să stai pe afară cu pruncul tău fără să te duci în cap peste cadrul metalic.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *