Cum arata sufletul tau?

Pentru ca tot spunea cineva ca unele postari il fac sa se simta ca la „psihiatru“ desi eu cred ca a vrut sa spuna psiholog….(sper) vreau sa va intreb cum va imaginati sufletul……

Lasati coca sa dospeasca, amestecati in mancare ,eventual fumati o tigara (daca fumati, eu sunt in perioada „clean“) si ganditi-va cum ati vrea sa arate sufletul vostru…..

Unii spun ca sufletul ramane tanar indiferent la ce varsta se desparte de trup, unii cred ca are un chip, altii spun ca nu are….

Iar despre sex…..hm……sunt sufletele asexuate?

Sufletul meu: arata ca fantomele din Scooby Doo, are chipul meu, par scurt buclat ,nu poarta niciodata pantaloni, doar rochii. Nu are aripi, se deplaseaza cu puterea gandului, pastreaza amintirile din viata pamanteasca….

Am tot incercat sa imi imaginez unde locuieste…..si imi  vine in minte imagine cu cedrii Libanului din Cantarea Cantarilor.

Apoi-sufletul meu e sigur pe el, nu se razgandeste, ia decizii rapid, e mereu calm,implacabil chiar ….si ii place sa cante. Adica total opusul fiintei in care s-a invesmantat de zeci de ani 😀

Ce ziceti….e grea provocarea?