Cuburi din lemn de carton marca Happy Iulius Mall. Pentru că meriți!

carton cuburi pt copii nu recomandMă duc să-I cumpăr cuburi piramidă din lemn. Am dat multi bani pe jucării.

Suntem în vacanță! Oricum, jucăriile vor merge la alți copii. Duplo, cel mai ieftin 88 lei, etc. Și mă pune Scaraoțchi să-I cer fetei de la un magazine prestigios de jucării din Iulius Mall, Happy (!!!) nuștiucum, cuburi DIN LEMN, dar numai din lemn dacă aveți! Pentru că subsemnatul pe care-l vedeți (da ea nu-l vedea, trebuia de-atunci să mă car în Auchan că ieșeam mai bine) le roade, scârț, scârț. Nu vreau carton sau plastic! Aveți?

Aaaa, să mă uit, cred că nu cred că da, pune mâna pe cu totul alte produse, pana la urmă găseste ea veritabile cuburi din lemn. Hermione a susținut și cu cartonu-n mână că-i lemn! când m-am întors, sperând să le schimb. Treceți pe-acolo, poate-i virgină, ce știu eu. Ce mi-e lemnu, ce mi-e cartonul sau hartia igienică.
Zurli în căruț, rupt de-atâta buffing informational, striga, iau cuburile, fata mă asigură că-s din lemn. 110 lei. Scumpe, da? Vin acasă, I le pasez copilului, trec 10 minute. Tudor mânca. La masa. Iubește masa din noul apartament, el creda că masa de acasă e depozit de logistică, noi nu apucăm să mâncăm toti trei, suntem pastă la parenting.

carton cuburi copii

 

Aaaa, zice colega mai versata, nici n-ați luat bonul, le-ați si desfacut si vreți să le returnați?

Asadar, acasă, copilul ronțăia un cub. Nu mănâncă lemn. Carton, cu plăcere că-l dor măselele. Un cub testa. Apăi donșoară, bănui eu că n-ai copii din cum te-am văzut, îl concepui și eu ca la infanterie, la 37, da știi ce? Pomenitu-te-am după ce am venit să-ți cer înapoi banii sau alt produs la schimb!

Fata pur si simplu sustinea că cutiile alea de carton în care eu mi-aș fi băgat… nervii acumulați în vacanță, erau lemn!  Vina mea: n-am cerut bon, dar dacă bine-mi amintesc veșnica lor pomenire e că acolo se dă bon dacă stai vreo 5 minute. Mereu au probleme cu computeru auzi. Că nu le-a intrat codu. De fiecare data a fost la fel, clienta din fața mea astepta de 7minute deși erau 3 angajate!   Mai îmi spune fata când m-am dus plină de bun simț să le rog să mi le schimbe sau să-mi dea banii – ele nu se uită ce intr-n cutii. Și că cum??? desfăcute vreau să le returnez? Femeie, dar tocmai pentru că mi-ai zis că-mi dai tâmplărie pvc și-am găsit cartonașe, de-aia am venit să le returnez! Că nu văd încă prin ambalaj, o fi văzut ea, înțeleg rolul ochelarilor, dar chiar asa?

Da ce-ți intră-n țuțurică verifici femeie? Cod, lungime, lemn, nou vechi, diametru? Hermione n-a vrut să schimbe cartonu, sustinand interminabil ca-I lemn, după o discuție la telefon cu patroana probabil. Care, tot probabil, a lasat-o să decidă. I-am mai arătat că era mâncat pe jumătate – un ciocoi, un maimuțoi. Firma Geko. În romana scria ca are elemente din lemn, pe o eticheta lipita! Deci si firma e de vină șitu care îmi vinzi asemenea produs! Și eu sunt neputincioasă că a doua zi ma duc la lucru, nu am cu cine să las copilul să-ți fac ție o plangere că 100% găseau inconveniente, din păcate am cam devenit expertă în plângeri.  Exact de ce m-am ferit! Deci tu, firma mincinoasă ai fi plătit mai mult, chit că n-am luat eu bonul, ceream camerele si arătam ce jucării vindeți: cu informații false lipite cu eticheta in limba romana!

 

Repet: ăsta e lemn precum unghiile mele sunt strat cornos veritabil și nu acril!

carton cuburi pt copii nu recomand

 

In germana si engleză nu scria nimic! Le-am spus că le fac reclamatie dar au știut coțohârlele că la fel le stă curu și maine, de ce, că n-am luat bonu! Cu copil care plânge, bazandu-te pe profesionalismul ăleia din magazinul căreia ai cumpărat deja de 5 ori, nu am luat bonul. De cand il am pe Tudor n-am returnat absolut niciodata o jucărie! adică nu-s o sclifosită că-i ciobită cutia! Hermione m-a mințit cu incompetență și rea voință scărpinându-și acerb lobul urechii.

Mnph crezulină neagră și binoclată, or să-ți pună parchet din lemn de carton la prima nuntă. Să vezi și tu cum e… când stai pe el și-ți curge rimelu c-ai fost proastă. Exact atunci e momentul să-ți amintești cum ai speculat slăbiciunile altora.
Am dat jucăria cu 6 cuburi unei doamne de serviciu care curăța prin mall și era trista. Că prefer să ajut necunoscuți. Ce s-a bucurat! C-are nepoți. Am tulit-o repede de-acolo să nu creada c-am vreun interes să-mi curețe… ce, vacanța?

Iată cum arată cuburile din lemn!

cuburi din lemn bebe

piramida din lemn bebeIMG_3941Security paint surface. Wooden box. Cutia este din carton, da?

Unde-s tamplă… care-i femininul de la tâmplar în ziua de azi?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *