Ciudatenii in medina din Essaouira

Diavolul se alunga cu niste incantatii prodigioase, vine un nene c-un fel de trabuc, te arde pe ceafa, tu tipi si tresari “ah, vezi, s-a dus”. Nu stiu cati dirhami, c-am zis ca io-l pastrez p-al meu.

Saraca victima nici n-a stiut ce “l-a lovit”.

cum se alunga diavolul in marocMajoritatea femeilor nu se feresc neaparat de poze ca hai sa fim seriosi, de sute de ani se plimba turisti p-aici. Si ce fac turistii? Poze. Dar daca ai o sapuniera parca nici nu-ti vine sa le-o bagi sub val. Normal ca daca le intrebi, majoritatea vor gesticula cu ochii in pamant si sufletu-n rai ca nu vor poze si gata.

femei din maroc

 

Cum va povesteam scurt pe FB, m-a pus al mic si negru sa ma duc la 5 babaciuni care erau la sezatoare. Stau lipite de-un zid, mesteca oaresceva si apoi scuipa. Romantic, i know. Si daca pana acum zambetul meu cu oleaca de hialuronic a functionat la seicii de p-aci si n-au avut treaba cand pozam- c-apoi le zambeam ca tuta si ma prefaceam ca nu stiu nicio language- la astea n-a mers.

“Zi repede cum spun sunteti foarte frumoase, plural, femei”

Ma duc la ele si recit cocorada, cu aparatu in mana. Zgripturoiaca sefa ridica bastonu spre mine si arata spre aparat.

Mai zic odata.

Acelasi efect.
Insotitorul se prapadea de ras.”Pai ce n-ai zis ce vrei sa faci? La astea te duci si le spui, ooo, semanati cu bunica, pot sa va fac  o poza, mi-e tare dor de ea.”

Localnici beti sau drogati sunt si aici.

oameni betiom pe josAu imaginatie. Sandale flocoase?

papuci cu parEu pentru astia m-am targuit. Cei negri din mijloc. N-am vrut sa dau totusi 40 de euro pe ei.

Nu erau din piele si am destule sandale. A, cashmirul, nu-i cashmir aici, da? Nu uitati asta.

sandale din maroc Ce v-ati cumpara din souk daca ati fi aici?