Similar Posts

6 Comments

  1. Am ras si m-am minunat ca intotdeauna de intuitia ta. Exact asa s-ar intampla, fara femei lumea ar fi haos iar barbatii ar reveni la mintea de la gradinita.

  2. stiu si eu Hapi? pentru orice dorinta…mai bine ma adresez in camera cealalta ca am si eu un comandor veritabil acolo si chiar daca nu se prea da in vant cu dorintele mele, as avea sanse 🙂
    ps. nu glumesc, e comandor!

  3. Pai ce rost ar avea o lume de genul asta in afara de cel literar SF distopic ? Adica in fond ce rost are intrebarea dincolo de promo pt literatura de fictiune ? Sau chiar asta era ideea articolului principal ? Nu disput, adica sunt total de acord cu promovarea beletristicii de toate genurile asa per general, insa recunosc ca am fost oarecum dezamagit de intrebarea aleasa, deoarece mi s-a parut pe undeva ca pare ca se incadreaza in genul ala de promo relativ facil, ca videoclipul ala o lume fara Romania, desi desigur tratamentul literar al acelei intrebari in articolul respectiv e de ff inalta calitate asa cum era si de asteptat de la bloggerul Hapi, oricum la un nivel clar superior acelui videoclip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *