Ma deranjeaza oricat de toleranta as fi

hi friend
* sa pui 10 poze cu aceeasi situatie schimband foarte putin unghiul.Nu conteaza ca-s pe blog, pe Fb sau in albumul de acasa. Si da-i scroll si rasfoieste, si cauta altceva pana te intrebi: de ce naiba si-o fi pus asta atatea poze cu aceeasi vaza cu flori ?
Esti iertat in eventualitatea in care AbuAbdelin Kushur ti-a hackuit contul sau ti-a imprumutat albumul de poze pe weekend
* sa-mi sugerezi indirect ca-mi merge foarte bine si tie/altora nu. Nu uita ca tu vezi/auzi/citesti exact acele lucruri pe care vreau sa le afli. S-ar putea sa nu te informez ca-s in rahat pana in gat-si alte chestiuni pe care le-as raporta doar familiei si celei mai bune prietene. Nu esti in papucii mei, nu specula verbalizand pe ici-colo ceea ce nu stii, judeca-ma in taina si nu se supara nimeni.
* nu ma obliga sa ma abonez la bloguri. Pe cele din blogroll le vizitez regulat dar e foarte enervat sa mi se umple inboxul cu 45 de mesaje despre o noua postare. Nici macar nu stiu daca exista vreo diferenta intre subscribe si follow, oricare ar fi, va pot urmari in newsfeed dar nu-mi place sa fiu notificata de pe 45 de bloguri
* cele 20 de invitatii pe saptamana pe care le primesc pentru a participa la evenimente din : Iasi; Bucuresti, Timisoara , Suceava si Sanmihaiu de Campie. Macar ai bunul simt sa verifici unde se situeaza cei carora le trimiti invitatiunea . Daca ma citesti , stii ca de loc sunt din Cluj si momentan am resedinta in alta tara.Deci nu, nu pot sa-mi trimit holograma la dansurile populare pe care le organizezi.
Ai un eveniment online ce are ca tema tulburarea histrionica lasata mostenire de Freud si preluata de o seama de surate? Atunci da, iti pot intretine invitatii
* presupunerea ca nu stiu cine castiga nu stiu cat scriind pe blog. Realitatea e ca in Romania se castiga foarte putin din blogging si eu nu cunosc pe cineva care sa traiasca din asta. Daca nu-ti place un blog si crezi ca-l imbogatesti pe admin cu cele 5 clickuri ale tale, atunci lasa-l in plata domnului si citeste o carte. Cei care fac bani din blogging sunt intr-adevar buni, se pricep la mai multe lucruri si muncesc pentru acei bani!
* sa ma iei in ras pentru ca nu stiu ceva anume,ceva ce tu presupui „ca ar trebui sa stiu“. Lasa-mi liberul arbitru de-a fi tampita pe anumite domenii ca sa pot excela in cele care-mi sunt cu adevarat utile!