Jurnalul unui iubitor de rom

Jurnalul unui iubitor de rom este ca o autostrada perfectă cu 3 benzi, fara limitare de viteza pe care  rulezi cu 120. De la plecare pana la destinatie.

Sunt cateva scene care te încălzesc si apoi ti-e mai frig decat înainte.Una dintre ele e cea în care  Kemp goneste cu o troșcoleta stând  în bratele amicului de la ziar simuland  astfel, involuntar un act sexual. A doua /  frumoasa întretinută danseaza în bar alaturi de un negru care arata precum Van Damme în anii de gratie

Ce m-a deranjat cel mai mult? Faptul ca tortillas a costat 11 lei iar lui Johnny i-au îngalbenit dintii exagerat  . Nu cipsurile mele.As fi vrut eu……….

Beti un rom înainte să-l vizionați

Similar Posts

36 Comments

 1. Mi se pare mie, sau Johnny Depp nu prea e inspirat în ultimul timp în alegerea rolurilor?..spre deosebire de Matt Damon, de exemplu, care îşi alege nişte personaje foarte interesante! Îmi plac filmele cu el 🙂

  1. Ultima data l-am vazut pe Johnny in Piratii din Caraibe. Unde cea mai interesanta bucatica mi s-a parut a fi aia cu sirenele care apar langa barca
   Ah- l-am adorat in Turistul .
   Si nu inteleg ce au vrut sa aduca in inchipuirea publicului cu Jurnalul asta
   Imi place Matt. Ceva recomandare?

   1. mi-au plăcut
    -Invictus în regia lui Clint Eastwood,rol pentru care a fost nominalizat la Oscar,
    -Adjustment Bureau(tradus la noi Gardienii Destinului), un film despre predestinare, ideea căruia m-a impresionat profund;
    -SF-ul Contagion, de anul acesta, regizat de Steven Soderbergh, cu care a mai colaborat şi in Oceans 11
    -Good Will Hunting – unde face alt rol de Oscar….nu ştiu, îmi place tipul şi gata! 🙂
    mai aştept cu nerăbdare şi premiera din decembrie “We Bought a Zoo”, unde va juca cu Scarlett Johansson…sper că a fost în formă! :lol.

 2. Of, ce m-ai speriat! Am crezut ca este vorba de “rom” sau “rrom”, sau asa ceva… ca daca in ultima vreme se vorbeste numai de ei, am ajuns paranoici, cum auzim “rom” – cum si zboara gindul si faci legatura cu ei!
  Gata, m-am linistit, era o cronica de film si Mall! Nu stiu daca pierd sau nu, dar nu cred ca voi ajunge sa vad filmul.

 3. In Iasi inca nu a ajuns filmul, poate saptamana asta. Si da, preturile la mancare sunt ingrozitor de mari, e bine sa te duci la film mancat, ca sa nu ti se faca pofta de ceva.

 4. Johnny Depp imi place in general, are o farama de nebunie care-l face…special. Ultima data si eu l-am vazut in Piratii din Caraibe, desi in ultima parte mi s-a parut din pacate…un pic imbatranit, ii lipsea putin din nervul acela al lui specific.
  Pana la urma filmul merita ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *