Concurs. Doua persoane castiga cate 100 Ron. Cu vdelavedeta.ro Incheiat

Prietena mea ridica putin miza. Nu, nu e destul sa vorbim, trebuie sa SE STIE. Pentru ca cei care vor ajunge in situatia ei, a lor sa nu pateasca la fel.

Ma ajuti? Pana in panzele albe, darling 🙂

Si eu vreau sa schimb mentalitati. Si eu m-am lovit de mutele dureri.

 

Scurt: pana pe 31 martie, fiecare persoana care da OPEN share postarii de mai jos (linkului)  (deci nu share pentru prieteni da? Atentie la selectat pt public de pe rotita.) participa la o tragere la sorti. 2 din cei care ati dat share si ati lasat un comentariu ACOLO cu shareul public si numele cu care ati dat share, sunteti inscrisi la concurs. Pentru ca ea plateste si eu scriu, voi anunta aici castigatorii in 1 sau 2 aprilie. Dar nu uitati, comentariile le faceti la  aceasta postare pe care o si sheruiti daca participati= ajutati in acelasi timp, NU la mine pe blog.

 

Vreau si eu sa se afle cine este EA. Sa stie altele ca ea ce se intampla cand alegi un drum, cand minti, cand furi, cand manipulezi.

Vreau ca  v de la vedeta sa-si atinga scopul. Vreau la randul meu, ca atunci cand o sa am nevoie – sa fiu ajutata. Vreau sa mi se intinda si mie o mana cand rog pe cineva. Asa cum am intins si eu altora. Vreau…..tare multe vreau 😉

Vreau sa fim liberi si tratati cu respect in tara asta. Liberi cu adevarat.

Cate 100 roni- spre doua persoane care vor participa. Si asta e pe bune. Ca doar apare pe Hapi 😉

 

Similar Posts

8 Comments

 1. Am dat din nou share, insa nu ma voi inscrie la concurs, chiar daca poate ar fi bine veniti. Am facut-o asa cum voi face mereu cand e vorba de ceva ce trebuie si nu pentru a primi ceva la schimb. Te pup.

 2. Am dat share, nu neaparat pentru bani desi sunt intotdeauna bine veniti.Felicitari pentru blog si pentru toata activitatea de care te ocupi.Duminica frumoasa iti doresc.

  1. Am vazut ca a dat drumul la coment, eu cred ca e foarte bine deocamdata.
   Hai sa-ti spun un “secret” in general putinele campanii pe care le-am organizat au mers chiar foarte bine pt cei implicati.
   Sper ca si asta.

 3. dap, una din multele nedreptati si tampenii de la noi. sa speram ca are un efect toata aceasta campanie. in cazul fotbalistului intemnitat s-au strans online nu stiu cate semnaturi, dar pentru asa ceva, oare s-ar mai mobiliza lumea? sa vedem, oi fi io carcotasa.

 4. Chiar va rog pe toate care dati share sa va inscrieti la concurs.Pt blogheritzele pe care le cunosc eu e de ajuns sa scrie share si vor fi “in” the list

  Roberts….daca mi se intampla mie faceam pe dracu in 4 sa strang semnaturi si orice. Stii la ce m-am gandit insa? Ca – in ideea in care as putea-o ajuta si mai mult trebuie sa gasesc mai intai o propunere legislativa care sa functioneze si argumentelepentru ea. Ori pt asa ceva imi trebuie drept comparat, etc. Am si eu notiuni de drept ca folosesc in viata de zi cu zi dar amica mea trebuie sa faca temele pe care eu nu am cum sa le fac acum.

  In rest….ies si la demonstartii daca mi-o cer 10 persoane si e o cauza in care cred!

  Mi-e frica de Dumnezeu. De nimic in rest.

 5. Pingback: Sue me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *