5 luni de la operatia de sinuzita maxilara

flori in salon Un update pentru cei care ajung pe blog ca sa citeasca detalii despre sinuzita operată
Dupa operatie si scoaterea meșelor iodate nu am făcut nici o spălătura si nici o alta îngrijire invaziva sau suparatoare. Am luat antibiotic cateva zile. Dupa 3-4 zile de la scoaterea meșelor deja suflam usor nasul dar nu prea aveam ce, era curat, desfundat perfect, ca o pâlnie noua. Nu ca nasul meu ar arata ca o palnie 😀
De cand m-am internat în spital, operat si pana am iesit- nu am avut absolut nici o durere- doar disconfort.

In tot acest timp nu mi s-a înfundat nasul niciodata . In continuare simt ca pe nara stangă primesc mai mult aer si respir perfect, sunt absolut încantata de libertatea pe care-o am si de doza dubla de oxigen. N-am mai folosit nici un fel de picaturi.

Olfactiv: sunt mult mai sensibila la mirosuri, simt TOT.
Nici în urma tehnicii Caldwell Luc nu am ramas cu vreo neplacere. Scoaterea firelor dupa 10 zile de la OP este floare la ureche. Ca si cum te-ai înțepa usor cu perisorii de la periuta de dinti. Nu am avut nevralgii sau alte neplăceri cauzate de interventie.
(detalii tehnice OP aici )

Singurul lucru care-mi aminteste de OP – rinoreea usoara din sinusul operat cand trec de la rece la cald si cand fac efort. Trebuie sa am o batistuta la mine . Dar si asta depinde de alergeni si de clima, de locul în care ma aflu.

Detalii dinainte si de dupa operatie, cauze si ce remedii am încercat pana am ajuns la OP gasiti la categoria „Sinuzita“