Kind of bebe

Sunt foarte sociabilă azi.

Vine pe weekend vara-mea cu bebicu. Imi acopăr conopeiu, pun veioza sus pe dulap ca pe ultima mi-a cotropit-o, acopăr colțurile la măsuțele din sticlă care-s proiectate sa ma lovesc doar eu. Imi ascund toate cutiile cu pantofi.Urc gențile la o înaltime considerabilă cu pârghii ca pe vremea faraonilor. Perdeaua pe care si-a tras-o în cap oareșcând, o leg cu sfoară.
Mi-am ascuns bijuteriile, căstile , aparatele, cabluri de descarcat – de ieri mi le-am mutat si-acu nu le mai găsesc .

bbsitting

Dulapul nou îi place foarte tare. Dulap alb- rămân amprentate pe el toate urmele de dovlecel si suc de rosii plus ca am niste păsărele care se misca atunci cand îl deschizi si alea-i plac. Si păsărelele din creierul meu trepidează ca piftia .

Mi-am mutat chilotii și restul lenjeriei din sertarele la care ajunge el . Dacă-i vreo reuniune de familie în camera mea nu vrem să scoata pernuțele din cele 12 sutiene, nu-i asa?

Cand mi-a mântuit gelul de dus de la Yves Roche si l-a turnat tot în cădita , în timp ce maică-sa îl spăla pe spate si eu îi faceam poze, n-am zis nimic, că pozele au iesit tare bine si dangerosu mic s/a distrat.

Intr-o dimineată a zis „Ham” si-a înșfăcat cu ambele maini borcanasul rece cu latte machiato l-am lasat sa ia o gura de cofeina. Cred c-atunci mi-a tras perdeaua din ceruri.Si dup_aia ca sa nu se plictiseasca a trebuit s-arunc în sus un portmoneu de vreo 55 de ori ca sa râdă el. Distractia s-a oprit cand a vrut să mi-l roadă cu cei 4 dinți .

Nu-i mai dă maică-sa bibi cela din silicon ? Mușcă din toate. Preferă degetele mele lăcuite ,poate crede că-s gummybear , habar n-am. Nu ma dau cu oja, nu mă perforează.

I-am zis lu vara-mea c-are un copil periculos, da nu ma crede.

Dupa cateva ture pe scări in casă – că-mi arata cu dejtu unde vrea- deja îi invidiam pe actorii principali din Jurassic Park, ăia măcar fug cu-n rucsac mic prin iarba verde si vegetatie luxuriantă.

Testul suprem al răbdăricii a fost cand mi-a tras (ca de deschis n-avea cum , aia e ca si chivotul legii) toata trusa cu farduri, rujuri, creioane de pe pervazul umbros- exact la soare lângă masina de spülat. A curs untul din rujurile Artdeco mai ceva ca-n reclama la ciocolata.

Vă las, mă duc să pun un poster mare pe usa, poate n-o mai recunoaste cand începe pelerinaju în Mecca intimitătii mele.Culmea ca eu am cele mai interesante jucarii din toata casa 😉

Si îi astept cu o tartă cu mere care-arată ca un vulcan da-si mai revine ea.

tarta cu mere