Familie mare si multă răbdare

bebe Intotdeauna mi-au plăcut familiile mari , dospite ca aluatu pentru placintele lu buni.

Mi-au plăcut la televizor , dau bine în comedii, îti fac impresia ca de-aia te-ai născut pe Pămant – sa ai o familie mare cu unchi, veri, bunici, nepoței si măcar o strabunică surdă- cu care sa îti petreci Craciunul.

Eu n-am avut una asa gonflabilă deci am petrecut sarbatorile religioase cu indivizi dubiosi. Până am intrat în rândul lumii.
……………………………………….
Stiti, de cateva zile m-am axat pe paste , nuci , banane, supici , stresul mi-a lipsit dar mi s-a promis ca îl primesc zilele urmatoare prin posta.

Vreau să spun c-am stat mai prost cu peristaltismul intestinal si dimineată la prima oră eram călare pe toaletă cu ochii cât mărgeaua, binecuvântând liniștea racoroasei dimineți.Nu trec doua minute de la așezarea pe cuib că se aude freamăt de pijamale si vuiet de urcat scari în jos si de coborat în sus sau cel putin asa puteam eu sa mi le imaginez.

Ciulesc urechile , da nu-i nevoie ca-n curand vara-mea zdrăngăne usa băii si strigă să mă grabesc . Eu pe punctu de-a lesina, îmi amintesc ca nu-mi pot permite ca de fapt trebuie sa …ma grabesc. Apoi aud altă ușă trantită, iese consortu si-i spune ca-s eu în baie, scorpia care scoate flacari pe nas daca-i deranjată la 07.00. Se retrage repede mormaind niste scuze, eu ma spalam pe maini in tihna mi se blocaseră toate celea, începand cu intestinu si terminand cu creieru.
Pana s-a trantit în usă sticla cu apă a lu ăla micu , bag seama l-a uitat vara-mea pe covoras in fata camerei mele de toaleta. Si bebele stie s-arunce cu lucruri. Tot ce prinde împrastie pe scari, pe pereti , pe dulapioarele mici. Am fi o echipa buna la rugby după cat ne-am antrenat să prindem/preluăm obiecte in zbor.

Spălat pe dinti, mormait ceva , iesit din baie, nici urma de pradatori.

Dupa masa- spre seara vazusem deja prajiturile rătăcite delicios prin casa asa c-am informat-o pe domnita cu copilul c-as putea sa ma pretez la a-l îngriji maxim o ora, avand in vedere ca azi e Eid pentru ei si….. N-am apucat sa termin fraza ca mi l-a pus în brate. Hm, daca-i sugeram sa-l dea spre adoptie?Azi pare cooperativă.

Am răspuns la niste mailuri, bebe s-a uitat la Shakira cum danseaza pe whenever, wherever si waka waka si-a urlat ca din gura de sarpe cand l-au luat din custodia mea. Stie el ca la maica-sa si taica-su o vede numai pe Haifa Wehbe plus cantece de-alea cu mama ,tata si alfabetu de care- i sătul.
Iar eu sunt extrem de amuzantă cand ma încrunt la el si zic, scuturându-mi pletele: „salam aleikum, esmee…..Hapi. Ua anta?” (buna, sunt Hapi….. si tu?)