Tehnici vechi de seductie…

Prin secole strecurate-n buzunarul timpului, etruscii îsi mai schimbau sotiile între ei, fara mare birocratizare. Astazi am devenit în masă, cavaleri morali. Nu cand e vorba de noi ci de ăilalți, e mai usor de suportat să fii adeptul comportamentelor absolut nedeviante- daca ai si o doza mare de ipocrizie. Aceea e ca adrenalina în hipertensiune, îti va alimenta conștiința că semenii tai greșesc, în timp ce tu rămai cinstitul sau cinstita de vizavi.
Si nu poți proceda ca un etrusc, pentru că în timp ce tu o seduci pe alta, prima SE DUCE. Despre tehnicile vechi de seductie, folosite de barbati incep sa va povestesc pe Ralix. Astazi gasiti doar intro-ducerea, stati pe frecventa.

Sau stay tuned pentru cei enervati de faptul ca amestec engleza si romana pentru ca- pentru ca asa vreau eu :).

3 thoughts on “Tehnici vechi de seductie…

  • February 4, 2015 at 11:32 am
    Permalink

    hmmm…poa` sa zica cine o vrea, ce vrea, eu sunt de parere ca noi, oamenii, nu suntem facuti sa fim monogami.
    Mai nou, exista si termenul asta de polyamoros, termen de care am aflat intamplator de la o fosta colega de facultate. Cica asa e prietenul ei iar ea nu era deloc deranjata de asta.
    (http://en.wikipedia.org/wiki/Polyamory)

    Reply
    • February 4, 2015 at 11:40 am
      Permalink

      Subscriu, dar cand o sa am si chef de urecheli virtuale, SI SCRIU pe tema asta. Toate nevestele ideale, toti barbatii perfecti care trec pe aici o sa-si picure ceara in chiloti c-au citit-o pe “curva aia” 😉

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *