Tatuajul semipermanent al buzelor

ac pentru tatuaj cosmeticAm tatuat terenul înainte de-a scrie articolul și am observat câteva aspecte.
Sunt bărbați care consideră că a-ți tatua buzele e un act extrem. Ce fac femeile pentru…
Cele care fac parte din 15%, care n-au un chip de afișat undeva, acolo mă aflu și eu, o fac din plăcere personală. Adică nu-mi place să bagi acul în mine dar oareșcum asta nu e ceva ce fac zilnic. Nici măcar lunar.

Însă mă epilez lunar și credeți-mă domnilor, nici prințeselor voastre nu le place să stea cu-n picior pe dulap și unul pe balcon ca să își smulgă 55 de fire deodată. Ei, aia da, o fac pentru voi. Pentru că meritați 🙂

Mă simt bine când mă privesc dimineața în oglindă.
Deja am alt tonus.

Înainte observam oboseala și parcă lene-mi scria pe frunte. Și mai observam ce aiurea îmi stă părul.
Acum, deși ochii-s somoroși, au o codiță frumoasă, absolut simetrică.
Deși fruntea poate mi-e înroșită c-am dormit cu mâna sub cap, întoarsă nu știu cum, văd sprâncenele perfecte și nu pe cele de la cosmetică care se păstrează cu eleganță doua săptămâni.
Și buzele roșii ca și cum le-aș fi mușcat ușor înainte.
Tot mai credeți că am făcut aceste mari sacrificii ca să să mă placă vecinu ăla ce parchează mereu pe locul nostru?
Sunt doamne care spun că nu ar face așa ceva din cauză că le place să se dea cu ruj. Culmea, și mie-mi place, mă voi ruja în continuare, am cel puțin 10 rujuri!
Unora le e frică de durere.

Despre tatuajul pleoapei superioare aveți detalii dacă click pe link 🙂

Despre tatuarea sprâncenelor la Valentina Suciu

Tatuarea semipermanentă a buzelor


– se face tot în două ședințe, a doua are loc după aproximativ două săptămâni. Pentru finisaj

– nici măcar nu am instalat programul photoshop. Nu știu să lucrez cu el. Maxima editare a fost zoomul deci îmi cer scuze pentru calitatea pozelor. Aici nu am fond de ten, în prima sunt desenată, în a doua tatuată, dar nu uitați că aveți de ales între mulți pigmenți. Chiar și roșul meu se estompează bine.

prima sedinta de tatuare

Vai ma doare!
Am pus zilele trecute pe FB o juma de fațetă cu folie pe ea, ca-n filmele cu Hanibal. Cu acea folie stai 5-10 minute și nu-ți mai simți buzele.

Te simți un pește căruia i s-a dat un pumn în… cârlig. Specialista trece cu acul pigmentat peste întreaga suprafața a buzelor. Ușor. Prima dată simți mici înțepături dar chiar aș exagera să-i spun durere. După ce deja buzele sunt zgariate și pigmentul își face loc, la fel și cu anestezia care se reaplică. Așadar crema cu anestezic de 18% pătrunde deja prin micile zgarieturi și nu mai doare.

Durata.
O sedința este de aproximativ două ore, cabinetul Valentinei este confortabil, asculți muzică și eventual bătăile inimii dacă ești fricos și gândești: acu o să mă doară, acu o să mă doară. Eu așa fac la dentist, aici nu.

Prețul:
800 roni la buze.
Foarte ieftin, i-am spus eu Valentinei. De ce? Pentru că tatuajul făcut cu pigmenți naturali durează cam un an, materialele sunt scumpe. Pentru că ea este doctor în chimie și a lăsat un job bun pentru hobbiul ei. Pentru că nu te duci la orice fătucă să-ți zgârie pleoapa superioară și buzele cu diverse culori, doar pentru că e mai ieftin.

Valentina Suciu muncește foarte mult. Știți că atunci când jobul e pasiune, totul iese mai bine.
Dar trebuie să ai și un venit care să te satisfacă, în propria afacere. Eu spun că clientele ei nu ar renunța la Valentina ca să plece în salonul lui nuștiucemadamă, care-și angajează personal cu ora. Dacă ea ar crește prețul cu 100 roni la fiecare serviciu.
Ultimul ruj Lancome cumpărat de mine, a costat 257 roni…
E doar părerea mea
Sigur, putem fi cârcotași să spunem, păi e ieftin pentru cine are. Articolul acesta nu e pentru femeile care nu dau cu-n ruj niciodată, cu-n luciu, c-o cremă, cu-n fond de ten sau nu investesc cât trebuie în dantura lor dacă e cazul. Și până la urmă, o extravananță sunt și implanturile dentare dar se poate fără ele!

Nu mă pot da cu ruj!
Ba da, poți avea pe buze de la mov la nude absolut ce nuanță vrei. Pentru că buzele tale rămân natural pigmentate cu nuanța aleasă de tine iar rujul NU are altă colorație pe buze pentru că aplici un fond de ten sau un concealer dacă ești o persoană care are trusă completă de make-up. Doar știi că astfel rujul rămâne mai mult pe buze și nu se “strânge”. Credeți că eu am renunțat total la ruj? Nu, dar sunt zile în care îmi ajunge un fond de ten. Asta-mi place: naturalețea.
Ce naturalețe dacă ești tatuată?
Tocmai ;). Fetele știu la ce mă refer.

Rezultatul final
tatuaj buze

Repet, culoarea se mai estompează, ușor, ca și cum ai face gomaj, roșul inițial se transformă într-o nuanță caldă. Sau rece 🙂

Mi-am îmbunătățit aspectul tenului fără să exagerez și mie-mi place.
Însă vă atrag vouă atenția în cazul în care apelați la astfel de servicii. Mai știți pățania mea cu implantul dentar? Sunt mulți care știu să sape o groapă dar sunt puțini grădinari. Alegeți o persoană pricepută, vedeți poze, rezultate. Pentru mai multe poze, în lista mea de friends o găsiți pe Valentina Suciu.
După 3 zile de la finisaj sunt făcute pozele.
Acum folosesc doar un balsam.

Întrebări?