Spune Servus sau Buna ziua și dacă…

budha1. Omul pe care l-ai întalnit are alte preferințe politice, sexuale, astrale. Dacă îl cunoști și nu dai binețe, se va simți o animozitate. Sunteți încă doua persoane care contribuie la o disensiune fără rost. Înțelege că X nu are treabă cu tine doar pentru că nu-I place Băsescu sau Ghiță sau Firea sau primarul. Poate va înțelege și el că nici preferințele tale nu sunt legate de un Ego mergător pe stradă.
2. Tu te crezi mare, el pare mic. Mai țineți minte când eram mici? De înălțime, de gând, de faptă, de ani, de tinerețe? Era frumos. Lasă aparențele, cel mai probabil te înșeli.
3. Odată v-ați certat. Rău. Ai impresia ca ți-a distrus viața. Nu crede în cine-ți spune că Cutare i-a distrus viața. În primul rand e o exprimare isterică de secol 19, se tratează cu săruri. Astăzi sunt efecte directe și acceptate, direct proporționale cu o faptă dovedită, nu povestită. Sigur ai contribuit și tu la orice s-ar fi… distrus. Nu-ți răspunde? Go on, e primăvară.


4. Te-a bârfit acut, te-a minimizat, are o problemă personala cu tine dar vă vedeți des. Chiar daca nu arată, se va simți prost și inconfortabil daca singura ta reacție e un salut, știu ce-ai făcut astă vară dar e timpul să te oprești.

Nu spune Servus și Buna Ziua

1. Doar ca să fii ironic.
2. Dacă, din orice motiv, ați ajuns la acordul: ne prefacem că nu existăm, n-am existat.

Primăvara și vara și Salam aleikurile pot fi mai bune, pot începe de la noi! Și puteți completa. Răspund întotdeauna cu amprenta decenței pe care o lăsați pe pagină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *