Gioseppo, cizme de piele, elegante, pentru birou

boots Giossepo maro Salini 41

Vă scriam deunăzi că intenționez să scriu despre tot ce-am cumpărat de pe emag.  Între timp am pus-o și de-o afiliere despre care nu cunosc mare lucru. Nici nu sunt interesată acum, pentru că ar fi nevoie de timp să învăț ceva, să studiez și nu îl am. Mai bine citesc o carte si fac niște abdomene ca să mă simt bine. Sau mă rog. Să nu-mi descopăr cardu de tot sau alte rugăciuni importante pe care nu am de gând să vi le dezvălui încă.

Așadar, ce veți găsi despre articolele prezentate nu este reclamă, vă afișez prețul, ce-am regretat și ce nu, ce-aș fi vrut să știu. Si ce mare împrăștiată sunt, cum arunc eu toate garanțiile și dacă nu arunc garanția, pierd bonul și cutia și ambalajul, talașul sau polistirenul, orice, mai ales dacă scrie că dacă vrei retur, faci retur ca la carte cu totul integrat.

Al doilea produs de care sunt foarte mulțumită, după saltea: cizmele Salini. M-aș culca cu ele, așa mult le iubesc. Dacă vă spun ce-am mai comandat! Un gărduleț să nu cadă copilul din pat. Bine, ne-ar trebui un țarc de-ăla cum stau puii la țară, cu acoperiș cu tot, dar nu se poartă. Gărdulețul va veni înfășurat într-un balon trenci de-ăladin lână de oaie vopsită mov, ca să nu se strice. Să nu se strice produsul. Că se poate și purta, e partea a doua, chiar l-am luat ca mijloc de protecție a bării de protecție…

Cizmele Gioseppo le-am bifat pentru birou. Mă rog. Și ciorapii rupți la un deget, ciorapi cu sclipici pe care am dat 23 roni anul trecut și i-am purtat de două ori, tot pentru birou sunt că nu m-am îndurat să-i arunc. Am avut șoricei și oricum, nimeni nu-mi vede dejtele, iar vara nu port ciorapi în sandale.

Nici nu sunt foarte sigură care e de  portalul oficial al firmei dar îmi place calitatea și mă bucur c-a adus Emag-ul așa ceva. Similar am mai găsit pe houseoffraser uk . Iar pe emag văd că cizme Salini maro la ofertă, nu mai sunt.

Pentru conștiința mea care strigă, urlă, se zbocotește: ai copil, cumpără scutece fă, ești mama singură, tu plătești facturile, chirie, pampersuri și OB-uri, ți-ai coco banii de abonament pe 2 luni la RATUC, da dar am prins ofertă la cizme, la RATUC nu și…

 • dragă Conștiință e dovedit științific că o mamă fericită egal un copil fericit. Care țipă, geme, zgârie, scuipă pe tine cartofii dulci și te ia de cap la fel de eficient ca si cum l-ai fi supărat foarte tare și e nefericit.
 • a trebuit să-mi cresc stima de sine si m-am gandit să trăiesc pe picior mare. Port 41.
 • erau maro. Am geantă maro, ochii maro, maro îmi e viața toată – că era neagră și acum mergem spre bine.
 • m-am scos cu cadoul de Crăciun pentru prietena mea cea mai bună. Am comandat ultima pereche pentru c-am mai primit un voucher.
 • e o afacere bună. Cizmele sunt de calitate, arată ca-n poze, până și eu am început s-arăt ca-n pozele de pe facebook. De la 500 roni, le-am cumpărat reduse la 250 ale mele și 190 cu voucherul cadou pentru prietena mea. Mi-am zis că dacă ea m-a ajutat mereu, nu-i frumos să trăiesc singură pe picior mare… Vine Crăciunul.
 • nu mi-am mai cumpărat anul ăsta cizme, botine. Iar anul trecut am stricat 2 perechi că mi-a coborât lichidul amniotic în pulpe și tare greu fu.

cizme boots Salini Gioseppo maro

Dragă mamă să știi că mărimea 35-36 cum porți tu nu se fabrică. Gata și problemele de conștiință.

Nu cred că am ceva de reproșat la produsul ăsta. Si foarte rar am nimerit cu încălțămintea comandată pe net. Sunt comode dar nu le voi purta iarna, pe zăpadă sau pojghiță pentru că aluneci, nu au talpa de iarnă. Toamna, primavara, se pretează și pe ploaie, se curăță ușor.

Că mi-oi lua cizme de pe emag n-am gândit eu vreodată. Bine, eu n-am gandit nici c-oi cloci, nici c-oi divorța. De fapt trebuie să mă concentrez de acum încolo pe momentele esențiale în care… am gândit.

4 thoughts on “Gioseppo, cizme de piele, elegante, pentru birou

 • November 3, 2017 at 9:07 pm
  Permalink

  Sa le porti sanatoasa!!! Sunt tare faine 😉
  …vine Crăciunul? Tb sa fac si eu lista 😉

  Reply
  • November 10, 2017 at 10:07 pm
   Permalink

   Daaaa, abia aștept 1 decembrie să împodobesc bradul! Am zis c-atunci îl decorez, pentru beibi.

   Reply
 • November 9, 2017 at 5:59 pm
  Permalink

  ce faine sunt! nu mi-am luat cizme de ceva ani, dar intr-o zi renunt eu la bocancii de munte 😀

  Reply
  • November 10, 2017 at 9:55 pm
   Permalink

   Faine si comode. M-a atras culoarea, tocul număruuuuul 41 😛

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *