Cantar con los cojones

bad ass Zilele trecute am cautat un specialist pentru o problema juridica .Dar cuvintele nu puteau fi revarsate in orice limba ci preferabil in germana, ca sa nu-mi frâng eu laringele traducand notiuni de drept.

Zis si facut, il gasesc pe internet pe nenea in patratelul caruia scria germana si-l sun, ciripesc despre ce-i vorba, se codeste, tuseste si-mi spune ca ma suna el inapoi in 5 minute ca e intr-o sezatoare, pardon sedinta importanta.

Dupa o zi, cu numar necunoascut ma suna „unchiul” specialistului care ma informeaza ca nepot-su vorbeste germana pe nivelul „guten Tag” si „das Bier ist gut”

Chestiune pe care-o inteleg cu ingaduinta ca doar si eu am invatat spaniola din telenovele, imi amintesc perfect scenele in care stapanul o viola pe Sclava Isaura in grajduri .De aceea, cand ma aflu prin insulele spaniole si comut pe limba bastinasilor, ma indragesc toti receptionerii , ma exprim cu multa patima. Odata cautam un local in care avea loc un concert cu instrumente de percutie, pare-mi-se.Si cand sa ies din hotel imi intreb gazda unde e localul donde se canta con el cojones

Aluia i-au iesi ochii. Cred c-a cautat trei zile pe internet durerosul eveniment
Cajon (cajones) era cu totul altceva.

Ramanand tot in spectrul abilitatilor dobandite si total neexersate , mi se plange zilele trecute maseuza la care merg din cand in cand, de faptul ca n-are clienti. Nu stiu cum va place voua sa vi se faca masaj dar la mine trebuie sa apesi nitel , ca altfel ma aleg cu-n banal drenaj limfatic, senzatie de somn si vezica plina. Doamna asta , de cand o stiu, n-a facut nicio variatie. Daca i-am spus c-ar trebui sa-si mai imbunatateasca stilul s-a suparat pe mine si s-a rastit in timp ce-mi masa doua coaste ca de fapt si eu sunt o tută care habar n-are sa se orienteze in spatiu si ca ma urc cu indarjire in alte trolee decat cele care m-ar duce la destinatie si in plus nici nu stiu de unde rasare soarele . I-am spus ca-i drept, dar eu nu -s ghid turistic si nu-mi castig banii din asta .

I-am sugerat sa incalzeasca niste pietre si sa le puna pe osemintele amaratilor care-i trec pragul,sa invete reflexo, sa dea anunturi, sa isi mai caute ore suplimentare la un spa, sa faca masaj medicinal.

Nu. Ea e o profesionista . Dar nu se lamureste de ce nu are clienti.Sigur, e un blestem la mijloc.Si criza.Si Basescu.

Ce nu pricep cei care-si etaleaza abilitati pe care nu le poseda, este faptul ca banii nu se castiga usor.

Ba din contra, trebuie sa inveti mereu, sa te perfectionezi, sa oferi ceva mai bun decat media , sa fii omul pe care se poate baza clientul care te contacteaza sa-i rezolvi o problema.

Tocmai mi-am amintit ca vorbesc araba. Din toata familia de cuvinte stapanesc in mod artistic prepozitiile. Ila-l-liqa